ora: 11:24, 03 ian 2017 3834 2

(foto) Pilonii site-ului UNIMEDIA, interviu pentru Everyday Journalism: O poveste de dragoste condimentată cu evenimente politice


(foto) Pilonii site-ului UNIMEDIA, interviu pentru Everyday Journalism: O poveste de dragoste condimentată cu evenimente politice
Foto: Everyday Journalism

Aurica și Cristian Jardan - o familie frumoasă, energică și pozitivă. Ei sunt pilonii care sprijină zi de zi portalul informativ UNIMEDIA.

S-au cunoscut în 2008, la o conferință de presă, s-au plăcut și s-au căsătorit, iar rezultatul dragostei lor sunt cei doi copii Dragoș și David Luca.

Surprinși de un aparat foto, într-o atmosferă de sărbătoare, Aurica și Cristian au acordat un interviu pentru Everyday Journalism, unde și-au spus povestea lor de iubire și activitatea în jurnalism.

– Cum a început povestea voastră de dragoste?

– Aurica: La o conferință de presă. Era în luna decembrie 2008, eu eram reporter UNIMEDIA, iar Cristian, mai nou, reporter Pro TV. L-am zărit atunci când tot dădea întrebări, dar și subiectul conferinței era despre Pro TV, iar eu în sinea mea mi-am zis „deștept pare băiatul”. Mai ales că pe atunci tare puțini băieți vedeai pe teren. Apoi, ambii am fost acreditați la Comisia Electorală Centrală, era un an pre-electoral, multe ședințe. Dar eu am fost prima care i-am scris, aveam nevoie de niște numere de telefoane.

– Cristian: Pe teren, unde ne intersectam periodic. Mai ales, că erau vremuri frumoase în jurnalism. Culmea, Aurica era la UNIMEDIA! Conferințe de presă, epopeea bradului sau alegerile parlamentare din 2009. O poveste de dragoste condimentată cu evenimente politice!

Citiți continuarea interviului aici.

Comentarii (2)
 • +2 (2)
  Domnilor administratori al acestui sait. Vreau sa va sugerez sa blocati cateva persoane din cauza crearii a dezordinei in forum. Aceste persoane actioneaza in potriva saitului. Din cauza acestor veti ramine fara vizualizatori, si banii vostri primiti (pentru reclama) se vor micsora. Cu alte cuvinte:
  Daca nu va faceti ordine, veti pierde bani.
  Ma refer la: hmr, ocupacion_1918, etc.
 • 0 (0)
  ce cadou frumos :)
  sa apari intr-un articol unimedia, sa te vada tot clubul facebook moldovenesc pe internet.
  no thanks

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Media/IT
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA