ora: 20:11, 18 mai 2017 4801

(foto) O mașină a intrat în plin într-un grup de pietoni, la New York: Cel puţin un mort şi 12 răniţi


(foto) O mașină a intrat în plin într-un grup de pietoni, la New York: Cel puţin un mort şi 12 răniţi
Foto: BBC

Un individ a lovit, aparent intenţionat, un grup de oameni, în centrul oraşului american New York, o persoană fiind ucisă, iar numeroase altele fiind rănite, afirmă surse citate de presa americană.

O persoană a murit, iar alte douăsprezece au fost rănite în urma incidentului rutier din centrul oraşului New York, anunţă Departamentul metropolitan al Pompierilor.

„Pompierii au intervenit în zona Străzii 45/ Broadway, la un accident rutier. Există informaţii despre pietoni loviţi de o maşină. În total, 13 pacienţi au primit îngrijiri medicale în urma accidentului din zona Times Square”, anunţă Departamentul Pompierilor din New York prin Twitter.

Ulterior, pompierii au revizuit bilanţul, precizând că una dintre persoanele rănite a decedat: „Departamentul Pompierilor poate confirma decesul unei persoane şi rănirea altor douăsprezece în accidentul rutier din New York”.

Incidentul rutier a avut loc în zona Times Square din New York, în apropierea străzilor 42 şi 43. Zona a fost izolată de agenţi de poliţie. Conform site-ului agenţiei Reuters, cel puţin zece persoane au fost rănite după ce un vehicul marca Honda a intrat într-un grup de persoane. Conform unor surse citate de presa americană, şoferul a fost imobilizat şi reţinut.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Externe
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA