ora: 13:48, 10 oct 2014 4195

(foto) O autospecială nouă pentru deszăpezire în Chișinău, donată de germani


(foto) O autospecială nouă pentru deszăpezire în Chișinău, donată de germani
Foto: chisinau.md

Oraşul Mannheim, Germania, donează Chişinăului o autospecială nouă, modernă, pentru deszăpezire. Acesta reprezintă un cadou din partea oraşului german, care este înfrăţit cu Chişinăul deja de 25 de ani, relatează UNIMEDIA.

Decizia privind donarea unei autospeciale de deszăpezire i-a fost adusă la cunoştinţă primarului general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, în cadrul recentei vizitei în Mannheim, de către primarul oraşului, Peter Kurz. La rândul său, primarul de Chişinău a mers în vizită în oraşul înfrăţit cu o tablă de şah de mărimi mari, ce urmează a fi instalată în unul din parcurile din Mannheim, dar şi cu o colecţie de vinuri moldoveneşti.

În context, primarul Dorin Chirtoacă a adus mulţumiri autorităţilor locale ale oraşului Mannheim pentru cadoul important, menţionând că această autospecială modernă, de ultimă generaţie, reprezintă un suport esenţial pentru Chişinău în ceea ce priveşte întreţinerea străzilor pe timp de iarnă. Dorin Chirtoacă a exprimat recunoştinţa pentru posibilitatea de a acumula experienţe noi de la autorităţile oraşului Mannheim şi s-a pronunţat pentru intensificarea relaţiilor dintre cele două oraşe înfrăţite.

La rândul său, primarul de Mannheim, Peter Kurz, s-a arătat deschis în continuare în a susţine Chişinăul, în special în dezvoltarea proiectelor de infrastructură şi reabilitarea monumentelor de arhitectură.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (4)
  Mulțumim Germaniei! Danke schön!
  P.S. Pozele sunt făcute în Germania? arată prea civilizat pentru Moldova.

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Da chiar aveam nevoie de una ca asta. Cum sa facem fata zapezii si ghetusului pe strada Ciocarliei :) Daca serios, e bine si una, dar trebuiesc cel putin vre-o suta. Daca am alunga toate microbuzele din oras, ar veni atatia bani la bugetul municipal ca am cumpara intr-un an doar troleibuze noi, si din alea cu aer conditionat, si ulterior am cumpara si autospeciale din astea, macar si la mana a doua, ei bine nu-i posibil, pentru ca Harry Poter nu vrea. El se teme sa se bage in treuca neamurilor sau a prietenilor care il hranesc binisor, chiar daca l-am votat de doua ori, cred ca omul nu face ceea ce am asteptat de la el, sau mai bine zis, face dar mult mai putin decat m-am asteptat. Las ca se intoarce Serafica fara Frica si o sa faca el regula, ambulante ne-a aratat cum se cumpara ;)
 • 0 (0)
  O informatie puplica de UNIMEDIEA de nota ZERO!!!!!!!!
  va cicati pe vine de prostiile pe care le publikati !!!!

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA