ora: 11:32, 11 feb 2013 5259 5 Autor: Victoria Dodon

(foto) Mesaj către anchetatori: „Vreau să fiu audiat!”


(foto) Mesaj către anchetatori: „Vreau să fiu audiat!”
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
În timp ce Comisia parlamentară de anchetă a cazului din Pădurea Domnească audia încă o serie de politicieni, un grup de tineri înarmați cu mâini de carton și măști de protecție, în frunte cu reprezentările butaforice a cinci politicieni moldoveni, au venit în scuarul clădirii Ministerului Agriculturii pentru a sensibiliza membrii comisiei. 

„Vreau să fiu audiat”, este mesajul Mişcării apolitice de tineret „Împreună pentru Viitor”, transmite UNIMEDIA.

„Astăzi am venit să fim audiați și noi. Avem deja 21 de zile de când comisia audiază pe cine vrea, iar fiecare politician vine și declară că a aflat despre crimă din presă, toți declară una și aceeași. În acest context putem spune că fiecare cetățean al Republicii Moldova poate să vină, să fie audiat și să spună că a aflat din presă. Cerem ca această comisie să termine cu audierile îndodii, care și cum poate, și să se apuce de lucru”, au declarat membrii flashmob-ului. 

Tinerii s-au arătat nemulțumiți de activitatea organelor de poliție, justiție și a Serviciului Informațional de Securitate. Ei au explicat că măștile purtate pe față îi vor proteja de virusul „dreptății”, care, potrivit lor, „este la fundul mării”.  

Din decor nu au lipsit personajele mascate care îi înfățișează pe Mihai Ghimpu, Vlad Filat, Vlad Plahotniuc, Marian Lupu și Vladimir Voronin. 

„Vrem să sensibilizăm comisia care se ocupă de anchetarea cazului de la Fălești, să lucreze mai eficient. Timp de 2 săptămâni cred că ar fi fost posibil să se afle mai mult decât ceea ce s-a aflat până acum. Dorim mai multă transparență, adevăr, și mai puțină lume infectată cu virusul dreptății”, a declarat Andrei Batereanu, liderul Mişcării „Împreună pentru Viitor”.

Pe 7 februarie, reprezentanții Mişcării „Împreună pentru Viitor”, au organizat o scenetă în Piața Marii Adunări Naționale, improvizând un ring de box pe care l-au asemănat cu arena politică din Republica Moldova.

Comentarii (5)
 • 0 (0)
  fac teatru pe baza teatrului , halal de asa Piar
  • 0 (0)
   de ce se inplica aici si pe Filat si pe Voronin ce atributie au eii aici ?
   sau e doar de dragul piarului ca sa nu ramii aici cineva mai sfint
   • +2 (2)
    Acum, după demiterea lui Valeriu Zubco din funcția de procuror general observăm că tot mai multe informații ies la suprafață, de aceea acum este necesară o explicație clară din partea autorităților privind monitorizarea lui Vlad Plahotniuc de către Interpol.
 • 0 (0)
  Dinou aceti ciobeni cu show lor eftin acum sunt organizatie apolitica si mine sunt partid politic asa incep toti ca sunt cu poporul dar in general au un scop bine pus la cale,,Rusineeeeeeeeeeeee

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  cum se numeste sekta acesta? sinteti buni de clovni nu de politica :))

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA