ora: 15:22, 16 mar 2017 52550

(foto) Mașină nouă? Achiziție de lux pentru deputatul Constantin Țuțu


(foto) Mașină nouă? Achiziție de lux pentru deputatul Constantin Țuțu
Foto: smotra.md

Achiziție de lux pentru deputatul democrat Constantin Țuțu. Demnitarul și-a luat recent un nou Mercedes, de această dată unul mult mai sofisticat. Este vorba despre un Mercedes-Benz S-Class W222 și care ar putea avea doar un motor diferit de mașina șefului lui Țuțu, președintele PD, Vlad Plahotniuc.

O imagine cu mașina care se presupune că ar aparține lui Țuțu a fost publicată pe pagina de Facebook Smotra.md. Poza a fost făcută chiar la intrarea din spate a Parlamentului.

Automobilul de model Mercedes-Benz S-Class W222 are aceeași plăcuță de înmatriculare ca automobilul pe care deputatul l-a achiziționat în anul 2015 și este menționat în declarația de avere a aceluiași an.


sursa: SMOTRA.MD via facebook.com

Pe plăcuță sunt inscripționate inițialele deputatului - CT, iar cifra 9 reprezintă data de naștere a lui Constantin Țuțu - 9 februarie. Prețul unui asemenea automobil de clasa S pornește în Moldova de la suma de 80.000 de euro.

Potrivit declarației de avere pentru anul 2015, deputatul menționa că deține un automobil marca Mercedes-Benz S 500, estimat la 30.000 de lei. Cu această mașină a fost surprins Țuțu, alături de Constantin Botnari, parcând neregulamentar pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.


Sursa: curaj.tv. Automobilul declarat de Constantin Țuțu în 2015.

De menționat că în anul 2015, deputatul PD a obținut un salariu de 139.796 de lei de la Parlamentul Republicii Moldova. Acesta deține un teren de 0,076 ha, cumpărat în anul 2011 contra sumei de 909 lei, dar nu are o locuință proprie. Totodată Țuțu a declarat și două conturi bancare cu câte 10.000 de lei pe fiecare.

Contactat de UNIMEDIA, Constantin Țuțu a declarat că nu poate discuta și că revine cu un apel. Până la publicarea materialului, acesta nu a revenit.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -5 (5)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Nu ii tin apararea. Ca membru pd are multe pacate. Posibil si ca om are pacate, dar sportul pe care il practica cred ca ii permite asa autiturism. Aici sa il lasam in pace.
  • +3 (5)
   Iată datorită la așa moldoveni ca tine hoții au succes aici.
   Ei te fură dar tu le cauți scuze. Voi așa ziceți și despre șor și încă lați votat primar. Toți orheienii îs ca tine?
   • -1 (1)
    voi sunteti prosti sau greu de cap? Eu am spus ca membru pd si om are pacate. Dar pentru faptul ca primeste bani din pumni si picioare in cap nu putem sa il facem vinovat. Si la sigur banii din asa tip de "sport" nu sunt contabilizati. Si acum o intrebare pentru toti: citi din noi depune declaratie de avere? Citi din noi declara bunurile si veniturile obtinute, indiferent de marimea lor? Caci tre sa plateasca impozite toti, si cei bogati , dar si cei saraci.Referitor la orheeni si sor, nu toti l-au votat. Si eu pot sa va pun pe toti intro oala si sa va zic voua tuturor GANDONI, pentru ca l-ati votat pe DAndon. Dar poate unii din voi nu l-au votat.
    • +1 (1)
     Odata ce lucrezi in parlament, esti obligat sa depui declaratia pentru avere!
  • +6 (6)
   O intrebare ca de la orheian la orheian: Daca din sportul pe care-l practica castiga asa bani, de ce nu a indicat asta in declaratia de avere?
  • +1 (1)
   ”dar sportul pe care il practica cred ca ii permite asa autiturism.” De acord! Răketul e un sport foarte profitabil!
  • +1 (1)
   si ce spot practica,simabile orheian,ca isi poate "permite asa autiturism"?
   I-ar celora de la UNIMEDIA,nu scriti articole pentru invidiosi.Echipa de "haiduci" din care face parte si deputatul,el acuma-i cu "krisa" "haiducilor",muncesc din greu pe teritoriul UE.Daca soferii de pe rutiere si autobuse nu ar achita "taxa",ca sa activeze,costica tutu moare de foame.
   Acum la modul ce-l ami serios.Nu mai vreu democratie europeana,cind in legislativul Tarii,fac legile alde costica tutuuuuuuuuu.
  • +1 (1)
   Si un profesor ce face mai desteptule?
  • 0 (0)
   mdea, a rămas să mai behăim..., 30 mii lei Mercedes-Benz S 500, în euro ar fi 1413 euro, chiar că țară de nebuni

   Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  Si cam de unde stringe el +-100.000 MDL/luna
 • 0 (0)
  140 000 lei/12 = 11 600 lei (apr) salariu lunar de deputat. Poate e mai mic, dar plus premii in mediu iese asa. Cam acesta e salariu de deputat - oficial
  • 0 (0)
   Minim 80.000€ x 20€/MDL ->±1.600.000 mdl / 2 ani ->800.000 MDL/an
   ...Simți diferența între 800.000 și 140.000
   • 0 (0)
    ...Asta in cazul cînd o "strîns săracu 2 ani.. și no "mîncat" nimica
    • 0 (0)
     Acelea 140.000 cred că plecau la întreținere celeilalte masini
 • +2 (2)
  Ce mai vorbă. A stat pe pâine și apă economisind pentru o mașină nouă.
 • +2 (2)
  Stiti ce gindeste Tutu:
  "Blyadi, iara trebu sa fac declaratia asta de avere. Ce naiba sa mai scriu acolo?"
 • 0 (0)
  Sa vedem ce va zice anul acesta in declaratie - mercedesul care la detinut pina acum costa 30000 conform declaratiei de venituri... cred ca acest mercedes va costa vreo 50000 lei... si nimeni nu va ridica intrebarea - cum poti sa nu crezi un deputat...
 • 0 (0)
  toţi care cumpără maşini noi sau îşi schimbă maşina sunt obligaţi să-şi ia numere de înmatriculare de tip nou...de ce insul dat nu stă în rând cu lumea?

  Sunt cetățean activ

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA