(foto) Mașină nouă? Achiziție de lux pentru deputatul Constantin Țuțu

Achiziție de lux pentru deputatul democrat Constantin Țuțu. Demnitarul și-a luat recent un nou Mercedes, de această dată unul mult mai sofisticat. Este vorba despre un Mercedes-Benz S-Class W222 și care ar putea avea doar un motor diferit de mașina șefului lui Țuțu, președintele PD, Vlad Plahotniuc.

O imagine cu mașina care se presupune că ar aparține lui Țuțu a fost publicată pe pagina de Facebook Smotra.md. Poza a fost făcută chiar la intrarea din spate a Parlamentului.

(foto) Mașină nouă? Achiziție de lux pentru deputatul Constantin Țuțu
(Foto: smotra.md)

Automobilul de model Mercedes-Benz S-Class W222 are aceeași plăcuță de înmatriculare ca automobilul pe care deputatul l-a achiziționat în anul 2015 și este menționat în declarația de avere a aceluiași an.


sursa: SMOTRA.MD via facebook.com

Pub

Pe plăcuță sunt inscripționate inițialele deputatului - CT, iar cifra 9 reprezintă data de naștere a lui Constantin Țuțu - 9 februarie. Prețul unui asemenea automobil de clasa S pornește în Moldova de la suma de 80.000 de euro.

Potrivit declarației de avere pentru anul 2015, deputatul menționa că deține un automobil marca Mercedes-Benz S 500, estimat la 30.000 de lei. Cu această mașină a fost surprins Țuțu, alături de Constantin Botnari, parcând neregulamentar pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.


Sursa: curaj.tv. Automobilul declarat de Constantin Țuțu în 2015.

De menționat că în anul 2015, deputatul PD a obținut un salariu de 139.796 de lei de la Parlamentul Republicii Moldova. Acesta deține un teren de 0,076 ha, cumpărat în anul 2011 contra sumei de 909 lei, dar nu are o locuință proprie. Totodată Țuțu a declarat și două conturi bancare cu câte 10.000 de lei pe fiecare.

Contactat de UNIMEDIA, Constantin Țuțu a declarat că nu poate discuta și că revine cu un apel. Până la publicarea materialului, acesta nu a revenit.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub