ora: 14:44, 10 oct 2017 11387
Autor: Redactia UNIMEDIA

(foto) La 190 de ani de activitate, o vinărie de la noi a lansat vinuri spumante super premium


(foto) La 190 de ani de activitate, o vinărie de la noi a lansat vinuri spumante super premium

Pentru prima dată în cei 190 de ani de activitate, Vinăria Purcari a lansat o gamă excepțională de vinuri spumante super premium - “Cuvée de Purcari”. Noile vinuri spumante sunt un tribut adus tuturor generațiilor de vinificatori care au muncit cu pasiune de-a lungul celor aproape două secole de activitate a Vinăriei Purcari.

Spumantul Cuvée de Purcari este obținut prin metoda clasică de fermentare și păstrare îndelungată în sticle, care îi conferă un perlaj persistent și fin, un gust complex și o aromă suavă de fructe. Gama Cuvée de Purcari cuprinde 3 vinuri spumante - Cuvée de Purcari Alb Brut, Cuvée de Purcari Rosé Brut și Cuvée de Purcari Alb Extra Brut.

Cu ocazia Zilei Vinului, Purcari a pregătit un ansamblu de activități speciale pentru oaspeții săi și o petrecere cu muzică live, în stil jazz. Pe parcursul celor două zile, vizitatorii au participat la Masterclass-uri de Bucătărie Moleculară, un nou trend în gastronomia mondială, și au degustat ulterior bucatele pregătite în această manieră de către Chef-ul Radu Anițoi.

 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA