ora: 15:02, 10 oct 2017 13895

(foto) Italia: Un moldovean a urcat beat la volan și a ajuns cu „BMW-ul Seria 3” într-o instalație de gaz. Mașina i-a fost mistuită de flăcări


(foto) Italia: Un moldovean a urcat beat la volan și a ajuns cu „BMW-ul Seria 3” într-o instalație de gaz. Mașina i-a fost mistuită de flăcări
Foto: ravennanotizie.it

Un moldovean în vârstă de 39 de ani a urcat beat la volan și a ajuns cu mașina într-o instalație de alimentare pe bază de gaz de pe marginea carosabilului.

În urma impactului, automobilul de model „BMW Seria 3” a fost mistuit de flăcări, iar bărbatul a părăsit locul accidentului.

S-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, pe o stradă din comuna Cervia. Potrivit presei din peninsulă, moldoveanul ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil, iar după un derapaj de câțiva zeci de metri, s-a izbit violent de o instalație de gaz.

În urma impactului, a izbucnit un incendiu. Șoferul a reușit însă, să iasă din autovehicului cuprins de flăcări. Acesta a părăsit locul accidentului.

La scurt timp, forțele de ordine l-au reținut însă, pe moldovean. Fiind testat cu etilotestul, rezultatele au arătat că acesta avea o alcoolemie de 2,39 grame/litru în aerul expirat.

Ubriaco al volante esce di strada a Cervia abbattendo la cabina del gas e fa scoppiare un incendio

În acest caz a fost deschisă o anchetă.

 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
MD în presa străină
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA