(foto) Ion Ceban a anunțat lansarea lucrărilor de reparație a Președinției. În curtea clădirii deja au fost instalate schele

Lucrările de reparație a sediului Președinției Republicii Moldova, care a fost distrus în urma acțiunilor din șapte aprilie 2009, vor începe în câteva zile. Potrivit purtătorului de cuvânt al președintelui, Ion Ceban, lucrările vor începe din 21 februarie, curent.

(foto) Ion Ceban a anunțat lansarea lucrărilor de reparație a Președinției. În curtea clădirii deja au fost instalate schele
(Foto: facebook.com / Ilian Cașu)

„Cu privire la subiectul lucrărilor de reparație a sediului Președinției Republicii Moldova, vă informăm că lansarea oficială a acestora, va avea loc miercuri, 21 februarie. Sînt invitați reprezentanții mass-media acreditați de instituția prezidențială. Tot atunci, vom răspunde la toate întrebările”, a scris Ceban într-o postare pe facebook.

Potrivit consilierului municipal al „Partidului Nostru” Ilian Cașu, lucrările au fost demarate de firma turceasca „Sonbay”.

Pub

„Firma turcească „Sonbay” a început reparația palatului prezidențial. E cadoul (pomană) lui Erdogan pentru Dodon. Cel puțin așa public a afirmat Dodon. Prin tăcere, atât guvernul Filip ciât și SIS-ul par cpă au agreat justificarea lui Dodon”, a scris consilierul municipal, care a plasat pe Facebook și câtva poze cu demararea lucrărilor.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub