ora: 14:49, 05 noi 2014 9118
Autor: Radu Burdujan

(foto) Igor Dodon s-a întâlnit cu Vladimir Putin


(foto) Igor Dodon s-a întâlnit cu Vladimir Putin
Foto: kremlin.ru

Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Igor Dodon, și ex-prim-ministrul Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi au avut o scurtă întrevedere cu președintele Federației Ruse, Vladmir Putin, se spune într-un comunicat de presă al Președinției de la Moscova, relatează UNIMEDIA.

Întrevederea avut loc după o recepție organizată cu ocazia Zilei unității naționale a Federației Ruse sărbătorită pe 4 noiembrie.

În cadrul întâlnirii au fost discutate aspecte ce țin de starea actuală și perspectivele relațiilor bilaterale dintre Rusia și Republica Moldova.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (9)
  Zinaida Greceanii si Dodon au avut o intilnire "scurta" cu Putin - o intilnire de 2-3 minute.Au cu ce se lauda.Dar folos din asta sigur ca nu-i.Agitatie electorala si nimic mai mult.
  • -7 (33)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   scurta e o intilnire de la 10 de minute conmform normele internationale, dar in orice caz a fost in sfirsit rezolvata problema cu gastarbeiterii moldoveni din Rusia
   • +3 (7)
    Dodoane,nu-i faci vreo vizita si lui Tonta,sa-i spui ce indicatii i-a dat seful vostru comun?
    Poate scapam si de tine ,si de dottore?
    • +7 (39)
     Dodon nu numai ca a tradat grupare comunistilor, dar a tradat si tara cind la Moscova loba pentru faptul ca rusii sa intrduca embargo la produsele noastre!
     • +5 (37)
      liderul socialiştilor califica iniţial drept o absurditate ideea de aderare a Moldovei la Uniunea Vamală.
      "Este ireal să spunem că putem deveni membri ai Uniunii Vamale fără să avem frontiere comune. Şi tot aşa, nu este posibil nici organizarea unui referendum în acest scop", a mai spus liderul PSRM.
      • +1 (1)
       Liderul PSRM, prin aceste intilniri pune la cale alte provocari pe teritoriu nostru, mereu cind el avea careva intilniri la Moscova dupa aparea embargouri, provocari in Gagauzia, acum credca ceva planuiesc sa dezmembreze tara,
       Dodon este un tradator, un vinzator de patrie, rusine acolo sa ramii nu te mai intoarce inapoi!
 • +4 (8)
  "Liderul socialiștilor, Igor Dodon se laudă pe contul său de facebook că migranților moldoveni li se anulează toate încălcările, dacă părăsesc teritoriul Federației Ruse în perioada 5-30 noiembrie.
  Potrivit deciziei Serviciului Federal al Migrației din Rusia la care face referire liderul socialiștilor Igor Dodon, migranților moldoveni li se anulează orice încălcare în baza de date a organului migrațional rusesc."
  Dodoane,ai uitat sa le spui sau te-ai prefacut ca ai uitat sa le spui, ca la iesire din FR li se anuleaza toate pacatele,ca sa poata merge in RM la votare,iar cind vor reveni iar in FR,li se aduc aminte imediat acele pacate.
  • -5 (13)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   altfel, toate pacatele vor fi anulate
  • +3 (5)
   Probabil, se pregatesc sa introduca vize pentru moldoveni, d-aia ii lasa sa se intoarca acasa.
 • +5 (7)
  2-3 minute pentru ca atata trebuie pentru a mai transmite o lista lui Putin, ca data trecuta, cand au interzis importul de vinuri, legume, fructe si, mai nou, carne de porc. Ar trebui sa profitam de moment si sa-i interzicem acestui porc socialist Dodon sa revina in Moldova.
 • -7 (19)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Mare scofala! Aceasta demonstraza tradare de tara. Este clar cine-i Putin pe exemplu Ucrainei

  Sunt cetățean activ
 • -4 (14)
  S.O.S - DEGRABA VOR MAI FI INTRODUSE CITEVA IMBARGOURI LA CAREVA PRODUSE MOLDOVENESTI.
  "BRAVO GONDON AI SUCCESE" DAR IMIGRANTILOR SPUNETILE OAMENI BUNI CA CUM AU FOST UMILITI IN RUSIA ASA SI VOR FI SI TOTODATA SI EXPULZATI

  Sunt cetățean activ
 • -5 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  SI TOT ACEST "EFORT" ESTE DEPUS DE BIETUL IGOR GONDON

  Sunt cetățean activ
 • +2 (4)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • +2 (2)
  Fotografia pare a fi din filmul "Человек с ружьём" - Dodon (coadă de topor) cu "carabina".
 • -13 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Uitaţivă atent la Putin,şi ve-ţi vedea ,cu cît dispreţ î-i priveşte pe aceşti doi moldovenişti trădători de neam .

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  SĂ ŞTII
  Niciodată acel cu rât
  Nu coboară din Olimp.
  Şi-ţi va sta ca osu-n gât,
  Dacă n-ai să-l scuipi la timp.
 • -11 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Trădătorii ,unde nu s-ar duce, tot trădători rămîn .Pe trădători ,chear şi cînd aduc beneficii inamicului ,este tratat cu dispreţ de inamic.

  Sunt cetățean activ
 • -11 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Trădarea şi violenţa sînt suliţe cu două vîrfuri,şi aceste vîrfuri rănesc întăi pe trădător mai tare decăt pe duşman.

  Sunt cetățean activ
 • +3 (3)
  Ultima speta a neamului moldovenesc sint aceste putori politice Usatai,Dodon si Carabina !!!
 • +1 (1)
  ce au acesti doi indivizi de discutat despre situatia din Moldova? ei sunt simpli deputatei care au 3 voturi in parlamentul curent! Porcarie!
 • +1 (1)
  Blegul dodon sa intilnit cu blegul imperialist putler...Dar cu care putler???Cu cel siliconat, cu cel balzamat,cu operatii plastice...Imperialistii din cremlin au foarte multi putleristi...
 • +1 (1)
  La o televiziune Dodon se plîngea ,că din cauza guvernării actuale ,Moldova a rămas fără populaţie.Eată cine încurajază acest fenomen migraţional ,I.Dodon,Dodon cel, care trîmbiţază că Moldova are nevoe de altceva,şi el ştie cei altceva ,să susţină pe rusi să facă embargouri.,in noembrie anul trecut îl încuraja pe inucovici să fie mai sever cu maidanejii,pe Gagauj la separatizm provocînd referendum pentru UVomală,iată cei altceva,votaţi proştilor pentru altceva ,că dodon osă vă hotărască toate problemele,la Moscva.

  Sunt cetățean activ
 • -1 (1)
  Din cauza luptei dintre Filat și Plahotniuc au aparut aceste persoane ca Dodon, Usatîi. Trebuie lor (la alde Filat, Plahotniuc și Lupu) sa le "mulțumim" daca vin indivizii aceștea la putere ca am ratat șansa să devenim europeni și sa avem o vița decentă. Lasă indivizii aceștea să compare cel mai înapoiat sat din Germania cu cel mai bun sat din Rusia. Care Uniune Vamală? Întrebați consătenii acestui Dodon ce părere au de el.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA