ora: 09:50, 13 iun 2017 31316

(foto) Ieri în mașină de ministru, azi în așteptarea troleibuzului. Cum a fost surprinsă Corina Fusu


(foto) Ieri în mașină de ministru, azi în așteptarea troleibuzului. Cum a fost surprinsă Corina Fusu
Foto: Vlad Culiomza

Ieri în mașină de ministru, azi în așteptarea troleibuzului. Ex-ministra Educație, Corina Fusu fost surprinsă în această dimineață într-o stație de troleibuz.

Fosta ministră așteaptă transportul public, apoi urcă în troleibuz.

UNIMEDIA amintește că liberalii au părăsit coaliția de guvernare. Despre aceasta a anunțat președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, după ședința extraordinară a Cosiliului Republican al fracțiunii din 26 mai curent.

În Guvernul Republicii Moldova, Partidul Liberal avea trei miniștri și un vicepremier. Este vorba despre vicepremierul Gheorghe Brega, ministrul Mediului Valeriu Munteanu, ministrul Educației Corina Fusu și ministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -6 (14)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  In Europa ministrii merg la serviciu cu bicicleta.Ce nu este normal in astfel de caz? Nu mai aveti ce sa scriti. Barfe.md
  • -8 (12)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   +1.....presa de bulevard.daca cautati cu adevarat o stire....apoi tre sa intrati si in troleu,poate d-na fusu scapa un tirt.....uite aia o sa fie stire:):):):)
  • +8 (10)
   Ai vazut-o pe Fusu,cat timp era ministru,sa mearga la serviciu cu bicicleta ori cu troleibuzul? Ce repede sari in apararea idolilor tai!
   • -7 (11)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    si tie ti se pare normal ca cineva ta umble dupa tine cu fotoaparatul sau telefonul.....si sa-ti faca poze la fie care miscare?txxxo.....a punctat corect ,ce stire au gasit astea in aceste 3 poze?CA UN FOST MINISTRU PL"CORUPT" IMEDIAT DUPA DEPUNEREA MANDATULUI ,NU MAI ARE NICI AUTOMOBIL PROPRIU?CIND MINISTRII DIN ALTE PARTIDE DEPUN MANDATUL OARE SI EI MERG CU TROLEUL?EU INGENERE NU CUNOSC PARTID CU MINISTRI MAI "SARACI" CA CEI DIN PL.....DACA NU MA CREDETI VEDETI CE AVERE AU CHIAR SI MULTI DIN OPOZITIE,SI FACETI COMPARATIE CU EX MINISTRII SAU DEPUTATII PL!
    • +7 (7)
     Cred ca daca o sa compari averile unor tipi ca Chirinciuc,Dirda sau chiar si Ghimpu vei vedea ca nu e chiar asa cum spui,sunt persoane foarte bogate.
     In privinta lui Fusu cred ca ai dreptate,dar nu poti face referire la cum procedeaza ministrii din UE (exemplu - Olanda) si sa zici de ai nostri,despre toti vorbesc,nu doar de cei din PL.
 • +3 (5)
  La noi asa da in europa demult ii asa
  In europa asa da la noi inca ii asa
  )))))
  Tat gindirea strict dupa europa))))
  Putea fi si pe cal, da daca in europa nui asa atunci nui cum trebuie)))))
  • +2 (2)
   Deocamdată alt reper de cultura si civilizație in aceasta parte a globului....nu este....așa ca relax.....
   • 0 (0)
    Eu nu-s contra Europei.Mie imi place mult din ce are Vestul, dar, ce vrea sa zic... nici chiar una doua da ca Europa e asa da la noi iaca nu.
    Eu de pilda nu agreez bideul, il vad inutil, mai bine sub dus si te speli la fund cum trebuie, ori am vazut cum in Dubai au dusuri in aeroport- nici ca-n Europa nici ca la noi
    Da tu civilizatie civilizatie...
    )))
    • 0 (0)
     Așa e firea omului... sa tindă spre bine, spre creare. Dubaiul e bun exemplu ca și valorificare a resurselor, asigurarea socială si o creștere economică fenomenală într-o perioada istorică extrem de scurta, dar e departe(din păcate) cu "marșutka" nu poti sa ajungi acolo :DD, nici presa noastra nu se repede sa ne prezinte cum muncește lumea acolo si cât de rapide sunt rezultatele muncii făcute cu mult cap. Dar si Dubaiul pentru realizarea proiectelor a adus specialiști din vest, arhitecți, ingineri, cât si standardele de acolo si cam tot de ce se folosesc e conceput in Europa sau SUA, de la tractoare si buldozere la avioane, nu veți vedea cred in Emirates Tupolev sau Superjet-ul rusesc si iarăși din cauza standardelor(de securitate, de funcționare...etc). Nu zic ca din Europa trebuie luat tot cu ochii închiși, EU e doar un reper si in mare parte avantajos

×
Youtube & FB
 
Căutare
Login
Top taguri