ora: 13:59, 21 sep 2017 52779
Autor: Tania Lozan

(foto) Grav accident în România cu implicarea unei familii de moldoveni. O femeie a murit, iar soțul și cei doi copii sunt grav răniți


(foto) Grav accident în România cu implicarea unei familii de moldoveni. O femeie a murit, iar soțul și cei doi copii sunt grav răniți
Foto: infobraila.ro

Grav accident rutier în România cu implicarea unei familii de moldoveni. O femeia în vârstă de 28 de ani a murit, iar soțul acesteia și doi copii, de opt luni și trei ani sunt în stare gravă. Impactul s-a produs azi dimineaţă pe Drumul European 585 Brăila - Slobozia.

Potrivit presei de peste Prut, șoferul ar fi pierdut controlul asupra volanului și a părărsit carosabilul. Autoturismul a sărit peste un canal de irigaţii şi s-a răsturnat de mai multe ori, înainte de se opri într-un lan de porumb. 

Din nefericire, femeia aflată pe scaunul din dreapta a fost proiectată prin parbriz şi a pierit pe loc, iar șoferul și cei doi copii ai lor au fost transportați în stare gravă la spital.

Din cercetările preliminare rezultă că accidentul s-a produs pe fondul oboselii. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz, a fost deschisă o anchetă pentru ucidere și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauza accidentului, informează infobraila.ro.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA