ora: 12:48, 12 iul 2017 10858
Autor: Tania Lozan

(foto) Ghimpu îi dă replică lui Sturza: Nici pălăria dumitale nu este departe de cea a lui Plahotniuc


(foto) Ghimpu îi dă replică lui Sturza: Nici pălăria dumitale nu este departe de cea a lui Plahotniuc
Colaj: UNIMEDIA

După ce acum trei zile, președintele PL Mihai Ghimpu i-a adresat o scrisoare lui Isus Hristos, în care se plângea de faptul că procurorii arestează persoane nevinovate, fostul prim-ministru Ion Sturza a comentat gestul liberalului.

Domnule Ghimpu, nu de Dumnezeu au nevoie colegii dvs. găinari, ci de avocați buni. Iar reglările de conturi trebuie să le faceți cu fostul amic de la guvernare, al cărui nume vă e teama să-l pronunțați”, a scris Sturza pe pagina sa de socializare.

Replica liderului Partidului Liberal Mihai Ghimpu nu s-a lăsat aşteptată. Acesta a sugerat că deși fostul premier îl critică pe Plahotniuc, pălăria lui Sturza nu este departe de cea a președintelui PD.

Dacă ar fi făcut cineva o excursie pe la întreprinderile privatizate în perioada exercitării de către dumneata a funcției de prim-ministru, cred că ai fi avut nevoie nu doar de un avocat, ci de o herghelie întreagă de „instructori superiori” care să te scoată de la ananghie! Și acolo nu era vorba de găinării, ci de hoție la drumul mare! Dacă ținem cont în ce structuri ai lucrat, ce privatizări ai făcut împreună cu Vlad Filat, pe când erai prim-ministru, nici pălăria dumitale nu este departe de cea a lui Vladimir Plahotniuc”, a conchis Ghimpu.

Amintim că, mesajul lui Ion Sturza vine după ce Mihai Ghimpu acum trei zile, i-a adresat o scrisoare lui Isus Hristos, în care scria că procurorii arestează persoane nevinovate.

Se pare că acesta a făcut aluzie la nepotul său, Dorin Chirtoacă, care se află în arest la domiciliu, fiind bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chișinău.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (7)
  vorba ceea... rade harbul de oala stricata (se intrec cine este mai "cinstit")
 • +1 (7)
  Doi Bufoni, maldavinește zicând, doi clouni.
 • +4 (4)
  Misa,dar poate faci o adresare la Procuratura Anticoruptie sa fie studiate privatizarile facute de Sturza ? Sa fie pus la punct daca a furat.
 • -5 (5)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Сурь ла кап, а ведут себя как малолетки...скрисорь пифэйсбук. Во блядь, наказал Бог молдаван, жестко, ценично и унизительно, но заслуженно. И кажись, на всегда.
  • +4 (4)
   Dumnezeu nu nea pedepsit pe noi cu nimic, El doar va trimis pe voi ca încercarea credinței pentru noi.
  • +3 (3)
   mai p#la! Asa si nu ti-ai cumparat abecedar dar continui sa te scremi pe unimedia in loc sa mergi la pascut oile.
   цЕнично.....простофиля ce esti.
   • -3 (3)
    Бля, приятно иметь дело с эрудированным человеком... Гранд мерси Вам! Единственное, не могу понять, шожвы такие убогие раз такие умные :)):)):))
    • +1 (1)
     Непонятно только почему такие убогие как ты лезут со своими корявыми комментариями как муха в зад коня.
 • -3 (3)
  votantii liberali au fost cei mai buni ca calitate,studii,aspiratii,activizm,dar ghimpu s/a ales nepotii la toate posturile
 • 0 (2)
  da-da, unul mai bun ca altul....hahahhaha!

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA