ora: 13:44, 05 mar 2013 12515
Autor: Cristina Aramă

(foto) Filat a ieșit în fața mulțimii după demiterea din Parlament


(foto) Filat a ieșit în fața mulțimii după demiterea din Parlament
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie

După ce Guvernul a fost demis cu votul PCRM-PD și a deputaților neafiliați, prim-ministrul Vlad Filat a ieșit în fața mulțimii, care au venit astăzi în fața Parlamentului ca să-l susțină, notează UNIMEDIA.

Acesta a fost întâmpinat cu aplauze de manifestanți. El a îndemnat oamenii să plece acasă și le-a mulțumit pentru susținere și prezență.Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +9 (21)
  acest om a muncit mult pentru viitorul tarii dar a fost tratat asemeni unui excroc
  • +9 (19)
   e greu de luptat cu mafiia intro tara plina de Banditi
   • +11 (19)
    sa muncit mult pentru tara, acum tradatorii sau unit cu PCRM, JUS PD!PCRM!
    • +12 (20)
     noi va sustinem mult Domnule Filat...
     • +11 (15)
      vom crede din adins ca poate poate undeva mai este o speranat de llupta contra celor ce maltrateaza tara cu cei ce fura viitorul nostru ,daca suntem egali in fata lui Dumnezeu trebuie sa fim egali si in fata legii nu sa fim cumparati si vinduti de catre un Mafiot in lege Plohatniuc-Unilici
      • +10 (14)
       Punind la rece toate cele actuale din tara noastra ma cam cuprind nostalgiile daca sincer , am luptat cu totii inpotriva unui regim de dictatura comunista in anul 2009 si inpreuna am cazut zdrobiti la pamint (7-8 Aprilie) de catre fostele forte de ordine , tot am sperat ca pe parcursul anilor vom avea o alta politica mai diferita decit cea ce a fost , o politica cel putin relativ curata, la 28 Noiembrie 2010 am facut cu totii alegerea noastra si am depus ștampila in buletinul de vot putin timp înainte de asta am văzut aparițiia unei noi persoane pe arena politica cu 2 săptămîni inaitea alegerilor in rîndurile Partidului Democrat a apărut aligarhul Vlad Plahatniuc care se tot dădea ca o persoană afectata de către guvernarea PCRM
       • +11 (15)
        În acel moment era orcine binevenit in lupta contra lui Voronin si al regmului său , iar aparițiia sa inaintea a fost una suspecioasa și totuși timpul ce la oferit după opiniia mea prea puțin timp ca sa intrăm in esență , să ne dăm seama cine e și ce reprezintă această persoană, însa nici prin cap să ne treacă că anume această persoana era răspunzătoare de domeniul mafiotic al celor de la PCRM .
        • +8 (12)
         După alegerile din 28 Noiembrie sa formal si Alianța pentru integrare Europeană , care părea o echipa destul de productivă ce semăna destulă incredere și atunci am răsuflat cu toții destul de linișiti că pe final am dat jos un regim înasprit de crime , iar pe parcursul timpului trecut și anume a 2 ani am văzut cum merg lucrurile, iar apariția lui Plahatniuc si a alui Lupu erau infiltrați in alianța
         • +1 (9)
          Vesnica eii pomenire a aliantei pentru integrare Europeana
          • +8 (12)
           Urmatoare Alianata va fi din Pcrm-isti
           AMC
           Alianta
           Mafiotic
           Comunista
          • +8 (10)
           Europenizarea Molovei vs Plohatniuc
          • +7 (9)
           Plahotniuc e un criminal.
           El ne distruge viitorul, el ne fura viitorul european.
          • +6 (8)
           Show politic.
           Strategii de lunga durata asta a facut PCRM.
           ACelasi LUpu , Plahotniuc, Dodon, Sirbu, Greceanii, Misin, au fost sunt si vor ramine oameni de incredere a lui Voronion si Partidului comunist.
           Si asta era stiut de la bun inceput ca asa si va fi, liberalii n-au ici-o o valoare ei si asa sau vindut lui Plaha o sa se abtina nu pentru ceea ca sa nu bata la ochi ca sau vindut si ei.
           PD si Partidul socialistilor a fost creat tot de catre Comunisti ca sa treca toti incetul cu incetul din PCRM in socialisti in democrati.
          • +4 (4)
           Asa si-au protejat ei banii, asa si-au facut strategii de lunga durata, ca sa ramina la guvernare , caci ei au inteles foarte bine ca PCRM nu e vesnik si Voronin la fel.
           Si toti alde ribeata plaha, bidon, lupu tot mai sunt oamenii de incredere a lui vornin .
           Show.. iata cum putem numi aceasta situatie.
           Se duce tara de ripa , unica scapare a noastra esste PLDM si FIlat .
          • +5 (5)
           Tara noastra nu mai are viitor, cel putin in urmatorii 20 de ani.
           Am facut pasi mari pentru semnarea acordurilor cu UE, datorita D-lui Filat.
           Si daca va fi demis Filat, nu se va mai semna nimik in viitorul apropiat, si iata asa ceea ce am asteptat 20 de ani, am stat pe loc in toti acesti 20 de ani, sa reusit in 3 ani multe, am facut pasi foarte mari si ni-am apropiat foarte aproape de UE, dar intr-o zi de catre nbiste mafioti si criminali toata munca se va duce pe apa simbetei.
           Mafiotul Nr.1 Plahotniuc ne duce tara de ripa asta este realitatea el si cu brigada sa, mai avind si o armata bine pregatita.
          • +6 (6)
           Vlad Filat impreua cu echipa PLDM a demonstrat tarii ca putem trai mai bine, ca putem munci la noi in tara, ca putem sa fim mindri ca suntem moldoveni.
           Dar avind asa colegi de alianta cum este :
           1.Plohatniuc
           a)Lupu
           b)Ghimpu
           nu poti crea nimik, nu poti face nimik bun pentru tara asta, deoarece persoana nr.1 controleaza totul, si toti lucreaza numai in folosul cestei persoane , adica in folosul lui Ploha, Plaha, Plohatniuc, Ulinici,Papusharul,benzincik,
           numitil cum vreti principalul este ca aceasta persoana este MAFIOTUL NR.1 IN MOLDOVA.
           El este cancerul tarii, el ne duce tara in izbeliste.
           Ajunge, cit sa-l mai rabdat, numai putem tacea si astepta pina vom fi vinduti la organe, si pusi la robie,
           trebuie sa ne unim si sa luptam imppotriva acestui criminal, sa scapam tara de criminali, hoti mincinosi.
        • +7 (9)
         Bravo d-nul Filat , dvs sunteti unica noastra scapare, dvs sunteti vitorul nostru european.
      • +8 (12)
       PD sunt cei care ne-au furat viitorul...
    • +5 (7)
     vom crede din adins ca poate poate undeva mai este o speranat de llupta contra celor ce maltrateaza tara cu cei ce fura viitorul nostru ,daca suntem egali in fata lui Dumnezeu trebuie sa fim egali si in fata legii nu sa fim cumparati si vinduti de catre un Mafiot in lege Plohatniuc-Unilici
   • +6 (8)
    vom crede din adins ca poate poate undeva mai este o speranat de llupta contra celor ce maltrateaza tara cu cei ce fura viitorul nostru ,daca suntem egali in fata lui Dumnezeu trebuie sa fim egali si in fata legii nu sa fim cumparati si vinduti de catre un Mafiot in lege Plohatniuc-Unilici
 • -8 (8)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  și sunt deacord cu el toți cei obijduiți
  de la Capo Crimini și Bastone Capo
  pînă la comuniștii astea înjosiți
  și alții, locul cărora e țeapa...
  să ai asemenea miniștri ca roibu și recean
  având așa dușman ca păpusaru
  ce liber e primit peste ocean-
  adevărat stăpîn al ciobului de țară?!!
 • -7 (9)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  s-a mai maturat un hot de la putere, sper sa mearga lucrurile mai bine.
 • -7 (7)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  ... a iesit cu coada intre vine. Hi-hi-hi! "m-au dat afara-a-a-a-a-a!", hi-hi-hi! Eu mai vreau sa fiu premier, hi-hi-hi! Va mai dau inca cite 20 lei, dar mai stati cu mine oleaca, ca mi-i tare frica, hi-hi-hi!
  Lasa filea bocitul, fii oleaca de barbat, nu numai 3.14dar!
  • +1 (1)
   De ce nu ar iesi Lupu sau Ploha in fata multimii? Cam hai sa ne inchipuim reactia acestei multimi?Hi-hi-hi va fi mai departe; asa ca pastreaza-l ca ochii din cap!
 • 0 (0)
  am inteles, seful. sa traiti, seful. toata tara trebuie sa fie verde.
 • +1 (1)
  Sa vedeti cum va creste reitingul lui Filat. Am vorbit cu vecinii ei, care sunt rusofoni, si care il sustin pe Filat si il urasc pe Plaho!!! Acum Filat este pribit ca luptator contra mafiei, Pahotniuc / ca mafia insasi, Lupu - ca tradator, iar Ghimpu si Voronin ca - doi dementi mintal. Ce ne astepta? Daca revin comunistii si PD-tii - nimic bun! Lupu cum a fost doi metru de bulbuci , acum a ramas doi metri de MUCI!FUUUUUUUUUU!!!!
  • -1 (1)
   Serios? Si ce zic vecinii tai despre seful fiscului care in citiva ani si-a facut casa cu citeva etaje si merge cu masina de peste 100mii de euro? Da despre functionarul care zine zeci de mii de euro in seif la lucru ce zic? Chiar si pentru niste platiti ar trebui sa para anormal cind controalele de la fisc se fac dupa telefoanele prim ministrului.
   • +1 (1)
    http://www.investigatii.md/index.php?art=351 Uite asta si zic despre mafiotul RM, fatat de voroska.
    Aha, cazul Vicol nu s-a terminat; dar abea a inceput. Mai este si a doua parte a medaliei!Cazul MetalFeros nu e dat uitarii. Si materiale compromitatoare se vor ivi la timpul potrivit.
 • -3 (3)
  sa, limbile lui filea, l-au fugarit si asa-i trebuie
 • +1 (1)
  Ce tot va maimutariti pe forum,vi se pare normal ca un dubios om cu dubla identitate sa ne faca acest joc inainte de Vilnus sau credeti in ceea ce afirma inaltul Lupu sau poate sunteti deacord cu afirmatiile precum,ca toate succesele guvernului nu sunt meritele lui V Filat dar sunt ale AIE de parca Procuratura generala nu a fost condusa de catre fostulprocuror ZUBCO sau poate si LUPU si Ghimpu conduc si insitutia presedintelui tarii..Nu!Filat a fost si a condus guvernul si toate meritele guvernului sunt ale lui Filat si nu ale AIE ,asa cum si meritele prededintelui tarii sunt ale lui ,fiindca si guvernul si institutia presedintelui sunt conduse de catre o persoana si nu de o alianta .
 • -2 (4)
  Cât a plătit pe zi la șomerii care au scandat contra plată pentru filea kontrabas ?
  • +1 (1)
   Las sa incerce Lupu sa adune atata lumea (chiar si cu plata)cam nu cred!
   Se vor strange....doar ca sa-l scuipe pe Marian Ilici in ochi.
 • -2 (2)
  IMI LAMURESTE CINEVA,CARE E DIFERENTA INTRE V.FILAT si V.PLAHOTNIUK ?
  Ciar nu vad nici o diferenta ! Tudor.

  Sunt cetățean activ
  • 0 (0)
   Ap daca esti proasta, cine sa te lamureasca? Doar naiba!
 • +1 (1)
  CU MAFA TREBUIE SA LUPTAM TOI IMPREUNA!!!
  NOI DOAR NU VREM SA FIM ROBII LUI PLAHOTNIUC SI LUPU!!?
  VOM IESI IN SUSINEREA LUI FILAT SI PLDM DE CITE ORI VA FI NEVOIE IAR LA ALEREGRI BOM VOTA NUMAI PENTRU PLDM!!!
  PROSTOLANUL DE GHIMPU, CURVA DE LUPU, BANDITUL DE PLAHOTNIUC, MIZERIA DE DODON, GODEA SI VORONIN SA FIE PEDEPSITI CU NICI UN VOT DE NOI TOTI LA URMATOARELE ALEGERI!!
 • +1 (1)
  CU MAFA TREBUIE SA LUPTAM NOI TOTI IMPREUNA!!!
 • +1 (1)
  intr-o tara sanatoasa pe tradator il rupeau in bucati,la noi lumea a iesit sa-l sustina.in Moldova ciolanul e mai presus ca viitorul copiilor. Ce viermi gretosi mai sint unii

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA