ora: 13:28, 06 mar 2017 15517

(foto) Fără prompter nu poate. Gadget-ul de pe care și-a citit discursul Vladimir Plahotniuc


(foto) Fără prompter nu poate. Gadget-ul de pe care și-a citit discursul Vladimir Plahotniuc
Foto: privesc.eu

Liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc a avut astăzi prima ieșire în fața presei de la alegerea sa în funcția de președinte al PDM

Îmbrăcat la patru ace, acesta și-a citit discursul de la o tribună pe care era instalat un ecran enorm.

Președintele democraților a evitat să răspundă la întrebările jurnaliștilor.


Foto: privesc.eu


Foto: protv.md

UNIMEDIA amintește că la Congresul democraților din decembrie 2016, Plahotniuc a avut două proptere transparente de pe care și-a citit discursul. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (4)
  Pina acum slugile lui Plahatniuc Candu,Serioja,Tanase au pregatit terenul cu "necesitatea" schimbarii sistemului electoral.Se presupunea ca PD pune la cale o "podleanca" cu alegerea deputatilor pe circumscriptii unonominale, care ar putea fi lesne cumparate de PD.Astazi Plahatniuc a confirmat aceasta teama si a dat ordinul de atac pentru a se mentine la putere si dupa alegerile parlamentare din 2018.Va reactiona societatea de la noi asa ca in România ,cind banditii PSD au vrut sa adopte Ordonanta 13 ?
 • +4 (10)
  Dar totodata sa ne gindim,ce va fi,daca birue Dodon la alegerile din 2018 ? Precis ca anuleaza Acordul de asociere cu UE si ne alipeste Moldova la Rusia.Daca Plahatniuc ramine la guvernare,nu mai vedem miliardul intors de hoti,coruptia si furtul averii statului de catre oligarh va continua,statul va ramine captiv.Deci,cei de facut ? Problema nu e deloc usoara,trebue bine de chibzuit.
  • +1 (9)
   Daca anuleaza Acordul de Asociere cu UE,atunci dispare finantarea din UE,iar Rusia nu are bani nici pentru Crimeea sau asa-zisa pmr,cu atat mai putin pentru R.Moldova.Sunt doar speculatii.
   Mai mare problema decat Plahotniuc si situatia cand toate structurile statului sunt acaparate,corupte si nefunctionale, nu exista in R.Moldova! De aici pornesc toate celelalte probleme,inclusiv sustinerea unora ca Dodon de catre cetateni.
  • +2 (4)
   P.ulinici il va inlatura pe Teposu si-l va "imbratisa"pe dodik. Impreuna,vor intra in parlament,fie cu un singur partid nou, PDSRM,sau separat. Pe jumatate- vor fi pe liste de partid,cealalata jumatate- prin vot uninominal.
   Nastase, Sandu,vor avea si ei ceva locuri in parlament,dar majoritatea va fi a lui p.ulinici si dodik.
   Asa se va intimpla,daca UE nu vor deschide ochii si nu vor schimba tactica.
 • -1 (3)
  Da ei sunt toți buni. Plohotniuc citește de gaidjet, Sandu de pe telefonul mobil,Ghimpu de pe hărtie-șpargalcă,Nastase ângenere avea un referat cu Dodic la amindoi,ect. Unul mai bun ca altul. Toți daați jos și pus niște băieți tineri curați și capabili

  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA