(foto) Dodon și-a cumpărat o casă de câteva milioane! Socialistul: Am procurat-o de la o rudă

Igor Dodon, președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova(PSRM), a împrumutat la sfârșitul lunii iulie aproape 1,5 milioane de lei de la o bancă din Moldova. Potrivit Ziarul de Gardă, cu acești bani, socialistul și-a oficializat procurarea unei case de milioane în sectorul Buiucani, informează UNIMEDIA.

Recent, într-un interviu acordat unui ziar rusesc, Igor Dodon a declarat că și-a vândut apartamentul cu două camere în care locuia din 1999 și după ce a luat un credit de la bancă, a cumpărat o casă.
(foto) Dodon și-a cumpărat o casă de câteva milioane! Socialistul: Am procurat-o de la o rudă
Casa de milioane a lui Igor Dodon (Foto: ZdG)

„Am procurat casa de la o rudă de-a mea care a investit în această construcție. Ulterior, aceasta a rămas cu traiul în Italia. Am luat casa cu tot cu teren contra unei sume de 2 milioane 300 mii de lei”, a precizat socialistul.

Conform informațiilor de la Întreprindere de Stat „Cadastru”, terenul pe care este construit imobilul se extinde pe o suprafață de 590 m.p., iar casa de - 162 m.p.. Experții imobiliari afirmă că o asemenea casă valorează aproximativ 5 milioane de lei, în funcție de materialele folosite și de cele aflate în interior.

Igor Dodon, în vârstă de 38 de ani, este deputat neafiliat în Parlamentul Republicii Moldova, după ce a ajuns în Legislativ pe listele Partidului Comuniștilor.

Citiți articolul integral în versiunea tipărită a Ziarului de Gardă.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub