ora: 12:25, 22 feb 2015 7365

(foto) Dodon l-a adus pe Gazmanov la Chișinău


(foto) Dodon l-a adus pe Gazmanov la Chișinău
Foto: facebook.com/ Igor Dodon

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, l-a adus la Chișinău pe interpretul rus Oleg Gazmanov. Despre aceasta a scris socialistul pe contul său de facebook, informează UNIMEDIA.

PSRM își propune să organizeze un concert în Ceadîr-Lunga, cu ocazia sărbătorii sovietice „Ziua Apărătorului Patriei”. Evenimentul este organizat în cadrul campanie electorală pentru alegerea bașcanului Găgăuziei.

UNIMEDIA precizează că, ultima oară, interpretul Oleg Gazmanov a venit la Chișinău în august 2014. La invitația lui Dodon, acesta a participat la un concert la 70 de ani de la operațiunea Iași-Chișinău.

Gazmanov, Kobzon și Valeria, o altă cântăreață care va interpreta la marșul socialiștilor sunt interziși în Estonia, după o decizie a Ministerului Afacerilor Externe, pe motiv că „prin acțiunile acestora, ar fi contribuit la încălcarea integrității teritoriale a Ucrainei”.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +5 (7)
  da gazmansaov asta e vreun caine sau ce? de trebuie sal aduca dodon !!!!!!! poate dodon la invitat sau mai sigur dodon a platit bani ca gazm anov asta sa vina sa cante intrun concert !!!
  • +4 (8)
   Păi dacă la adus, sunt mai multe posibilităti: cal, rob, iobag, etc...
 • +9 (13)
  Coloana a cincea lucreaza din greu in RM.
 • +6 (10)
  exact ce ne lipsea : inca un asiatic smolitsel si rapanel sa ne indemne la patriotism rusofon
 • +9 (13)
  cita injosire provoaca aceasta reptila dodo,a mat scos piine si sare
 • +3 (9)
  *o*donul mai bine s-ar ocupa de viitorul poporului mai degrabă decât ar căuta să mai mizeze pe nostalgia oamenilor după trecutul glorios.
  Noi vrem sa mergem înainte, întro lume civilizată, curată si îndestulată, și nu în una a războaielor si a armatelor.
  Dle Dodon in Moldova trebuie să aduceți viitorul și nu să încercați reânvierea trecutului!

  Sunt cetățean activ
 • +4 (8)
  faza cu colacul si sarea e esenta nimecniceniei astui popor
  • 0 (0)
   Nu tot poporul e nemernic. Sunt cozi de topor cu care, desigur, trebuie sa luptam cu toate mijloacele posibile. Asta e legea vieții...
 • +5 (7)
  Filat va fi si el la concert!
 • +4 (6)
  Tineti minte dragi moldoveni.. INVADATORII PORCI RUSI ataca doar STATE NEUTRE ASA CA REP MOLDOVA !
 • +2 (4)
  Daca cetatenii Rep. Moldova aleg Re-Unirea cu Romania:

  1. Salariile si pensiile vor creste de 2.5 - 3 ori la fel ca in restul Romaniei (423 Euro salar mediu net, 228 Euro salar minim net)

  2. Toata infrastructura Rep. Moldova (spitale, scoli, drumuri, autostrazi, biserici, politie) va fi refacuta la standarde europene din bani romanesti si fonduri europene

  3. Coruptii si hotii vor fi pedepsiti de lege indiferent ce functii in stat detin ei ! Uitati-va ce se petrece cu coruptii in Romania!

  4. Moldova Mare va fi refacuta in cadrul Romaniei Mari sub protectia Uniunii Europene si a Nato

  5. Moldovenii de la est de Prut vor avea dreptul de circulatie si de munca fara restrictii in toata Europa, evident si in cele mai bogate state: Germania, Franta, Anglia etc

  Doar politicienii corupti din Rep Moldova vor avea de pierdut.. deoarece vor ajunge dupa gratii cu averile confiscate ! Ei sunt cei ce se opun Re-unirii in primul rand !
 • +3 (5)
  La adus dodon sa le mai cinte la gagauzi pe cine sa voteze la alegerile locale,si pe gazmanov il inteleg ca ii greu si la dinsi,si cinta omul unde il cheama,mai mult pe la separatisti
 • +4 (6)
  Dodon când o să zdohnești lepădătură spurcată?! Să vin să mă cac pe mormântul tău.
 • +2 (2)
  Din 101 de parlamentari 88 vor fi prezenti la concert,pdm,pldm,pcrm,psrm,va lipsi PLM-13 parlamentari...Iubesc-MOLDOVA,urasc-RM-molotov...
 • 0 (0)
  "...PSRM își propune să organizeze un concert în Ceadîr-Lunga, cu ocazia sărbătorii sovietice „Ziua Apărătorului Patriei”" ??!
  UNIMEDIA, de cand avem asa sarbatoare? Asta e sarbatoarea ocupantilor imperialisti.
  Deaceea ar fi trebuit sa luat în ghilimele asa denumire. Nu duceți lumea în eroare.
 • 0 (0)
  unimedia, puneti comentariu sub poza care din bosketarii astia e bidon si care e hosmanov ca lumea nu e obligata sa cunoasca la fatza toata shpanaua de pe linga gara centrala

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA