(foto/doc) Tinerii Social Democrați din Moldova propun ca 2 mai să fie declarată Ziua Națională a Tineretului. Rezoluția a fost semnat de parlamentari PSD din România

Tinerii Social Democrați din Republica Molova împreună cu mai mulți parlamentari din fracțiunea Partidului Social Democrat din România au semnat „Rezoluția Adunării Tinerilor Social Democrați” privind propunerea de modificare a cadrului legislativ din Republica Moldova pentru ca ziua de 2 mai să fie declarată în R. Moldova, Ziua Națională a Tineretului, așa cum se sărbătorește în România.

Foto: facebook

„Consider că tinerilor români și moldoveni le revine misiunea fundamentală de a contribui la unitatea celor două țări, deoarece nimic nu ne poate face mai puternici decât generația tânără.

Fotografia postată de Presura Alexandra.(foto/doc) Tinerii Social Democrați din Moldova propun ca 2 mai să fie declarată Ziua Națională a Tineretului. Rezoluția a fost semnat de parlamentari PSD din România

Propunerea se înscrie în sărbătorirea a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de către TSD Moldova, parlamentarii PSD dând dovadă de o susținere totală a eforturilor Republicii Moldova de evidenția valorile democratice”, a scris deputata PSD, Alexandra Presura, pe pagina sa de Facebook.


Inițiativa aparține Tinerilor Social Democrați din Republica Moldova, în frunte cu secretarul de stat Veaceslav Șaramet, care este președintele organizației.

„Susțin cu bucurie demersurile liderului tinerilor social-democrați din Republica Moldova, Veaceslav Șaramet, de a schimba data la care este sărbătorită peste Prut, Ziua Tineretului, astfel încât aceasta să corespundă cu sărbătoarea din România, respectiv ziua de 2 Mai”, a scris deputata Oana Silvia Vlăducă. 

Fotografia postată de Vladuca Oana Silvia.(foto/doc) Tinerii Social Democrați din Moldova propun ca 2 mai să fie declarată Ziua Națională a Tineretului. Rezoluția a fost semnat de parlamentari PSD din România

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.