(foto) Democratul Sergiu Sîrbu cu locuinţă de lux primită în dar de la fratele său fotograf

Migrarea lui Sergiu Sîrbu din 2012 de la comunişti la democraţi a fost benefică pentru deputat.

Pe lângă cariera parlamentară şi realizările în plan personal (devine vice-preşedinte al Parlamentului, îşi întemeiază o familie şi este autorul a 50 de iniţiative legislative în 2016), Sergiu Sîrbu devine proprietarul a două apartamente, dintre care unul donat de fratele mai mic.

(foto) Democratul Sergiu Sîrbu cu locuinţă de lux primită în dar de la fratele său fotograf
(Foto: crimemoldova.com)

Unde locuieşte Sergiu Sîrbu

Potrivit crimemoldova.com, apartamentul de lux al democratului este situat la parterul unui bloc de pe bulevardul Traian din sectorul Botanica al Capitalei.

Apartamentul familiei Sîrbu se deosebeşte de celelalte apartamente din bloc - are o curte micuţă îngrădită, mansardă, terasă, garaj şi intrare separată. 

Pub

Conform inscripţiei de la intrare, locuinţa lui Sîrbu pare a fi păzită de către firma de pază a lui Vlad Plahotniuc, liderul partidului din care face parte. 


Pe pagina de Facebook a lui Sergiu și Inna Sârbu au fost publicate mai multe poze cu interiorul locuinței.

Cum a ajuns deputatul Sîrbu proprietarul unui apartament luxos

Potrivit datelor cadastrale, Sergiu Sîrbu a primit apartamentul în dar de la fratele său mai mic cu 5 ani, Vitalie Sîrbu. Vitalie Sîrbu a procurat imobilul de la magistratul Judecătoriei Botanica din Chişinău, Vitalie-Silviu Midrigan, la data de 20 februarie 2015, ca în mai puţin de două luni să-l doneze fratelui său.

 Continuarea AICI. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub