(foto) Demi Moore, cu doi dinți lipsă. Ce i s-a întâmplat actriței

Acum două zile, o vedeam ravisantă pe covorul roșu al premierei de film ce a avut loc la AMC Loews Lincoln Square în New York, așa că nu putem să nu ne întrebăm ce s-a întâmplat de actrița a ajuns să aibă doi dinți lipsă.

Ei bine, invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon, actrița în vârstă de 54 de ani a povestit tot ce s-a întâmplat.

(foto) Demi Moore, cu doi dinți lipsă. Ce i s-a întâmplat actriței
(Foto: NBC)

Demi Moore a fost suficient de curajoasă încât să recunoască faptul  că-n urmă cu câteva zile și-a pierdut doi dinți. Mai mult de atât, actrița de 54 de ani a adus în emisiune o fotografie în care apărea fără unul dintre cei doi dinți căzuți, scrie Okmagazine.

„Mi-am pierdut dinții frontali. Mi-ar plăcea să spun  că s-a întâmplat în timp ce mă dădeam cu skateboard –ul sau ceva cu adevărat cool, dar cred că e mai important să spun ce s-a întâmplat.”, își începe pledoaria Demi, care l-a surprins până și pe Jimmy cu destăinuirea sa.

Pub

Ulterior, actrița a mărturisit că motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru a fost stresul. Da, Demi a relatat că toată această perioadă (vezi scandalul mortului din piscina sa) a fost cu adevărat stresantă pentru ea și că toate cele întâmplate și-au pus amprenta asupra organismului său. „Vreau să spun ce s-a întâmplat cu adevărat, căci, probabil după infarct, stresul e cel care omoară cel mai des”, spune fosta soție a lui Bruce Willis.

Totuși, între timp, actrița și-a reparat dantura și se mândrește astăzi cu un zâmbet perfect. „Stresul mi-a răpit doi dinți. Însă, am făcut un efort pentru tine și m-am asigurat că am cei doi dinți la locul lor. Slavă Domnului pentru stomatologia modernă”, a glumit actrița.

Cât despre cei apropiați, Demi mărturisește că cele trei fiice ale ei s-au amuzat copios pe baza aspectului său: „Lor le plăcea să mă vadă fără dinți, căci credeau că așa devin mai vulnerabilă și mai umană”.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI