ora: 10:17, 25 aug 2014 4072

(foto) Cum au marcat socialiștii 70 de ani de la operațiunea Iași-Chișinău


(foto) Cum au marcat socialiștii 70 de ani de la operațiunea Iași-Chișinău
Foto: psrm.md

Socialiștii au marcat 70 de ani de la operațiunea Iași-Chișinău organizând un marș în dimineața zilei de duminică, iar seara - un concert cu participarea interpreților ruși Oleg Gazmanov și Irakli.

Igor Dodon scrie pe contul său de facebook că la evenimente au participat zeci de mii de oameni.

La evenimente a participat și Zinaida Greceanîi. „În situaţia actuală complicată, când mulţi încearcă să mutileze istoria, acest marş şi tot ce fac socialiştii este un omagiu celor care nu-s alături de noi, şi, totodată, este un lucru necesar pentru cei vii, este necesar pentru educarea unei generaţii, care îşi cunoaşte istoria şi se mândreşte cu ea”, a declarat sursa, deputat în Parlamentul RM. 

Vedeți anexat fotografii de la eveniment.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +2 (8)
  Cu adevarat, Zaluda Grachina, rapciuga de martoaga troina in menopauza. Blatista sectanta, talharoaica amnezica, mizerie umana cu carabina, care-a indragit calaul! De-atata inversunare viscerala, au ros-o moliile, numai peticul a ramas de ea. Ce mai bolsevica malformata! Cap patrat! Face comedie bufa, sturlubatica. A uitat ca a mancat zapada si au mancat-o paduchii in Siberia.
 • +3 (5)
  La 'manifestatia' asta s-au adunat toti porcii din Chisinau.
 • +3 (3)
  Manifestatii si concert pe bani grei !!!Asta nu inseamna ca vor aduce si voturi !!!6% e foarte mult sa aduni,iar daca ramai extra-parlamentar,esti terminat,ramai un simplu blogist !!Din toamna pe Bidon il ve-ti vedea doar in preajma Primariei cu trompete si tobe si citiva berbedei fara un ban in buzunar !!!
 • +3 (3)
  Sa numesti sarbatoare o operatiune militara a hoardelor fascizmului sovetic stalinist care mai apoi au dizbinat Moldova in doua, au rupt din Basarabia Moldava 14,6 mii km patrati si iau inclus in Ucraina,au deportat sute de mii de oameni cei mai vrednici si muncitori,au anulat alfabetul latin si lau adus pe cel chirilic satanist, au organizat foametea si colectivizarea,si poftim fascistii de azi fals numiti socialisti comunisti serbeaza crimile si daunile care ni leau adus ocupantii din cremlin in Basarabia la moment RM...Rusine< pozor tupie fascisti falsivie socialisti i comunisti>

  Sunt cetățean activ
 • +2 (2)
  Iata asa! Pasivitatea noastra ne va costa tare scump! Acesti 'kolorado' mane isi vor crea "Kisinevskaia Narodnaia Respublica", in ajutor vor veni GRU-istii oplositi in transnistria, care abea asteapta semnalul. Markel va blagoslovi KNR !
  Poate atunci se va intelege care a fost pericolul, dar poate fi prea tarziu...

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA