(foto) Cu cât a contribuit Diacov pentru organizarea Congresului PD?

Democratul Dumitru Diacov dezminte informațiile precum că pentru organizarea celui de-al VII-lea Congres al formațiunii s-ar fi cheltuit 2 milioane de euro. Potrivit politicianului, suma este mult mai mică, însă nu a evitat să spună despre ce cifră este vorba.

Diacov a mai spus că și el a contribuit, ca fiecare membru de partid, cu ce a putut. „Am contribuit și eu cu câțiva lei la adunarea acelei sume - jumătate din salariu de deputat. Dar, pe parcursul pregătirii Congresului nu am avut nicio responsabilitate și nu pot să vă spun nimic. Toate cheltuielile au fost fixate în contracte. Eu am auzit discuții doar despre arenda și amenajarea sălii, sunt cifre de zeci de mii de lei. Cât despre suma care se vehiculează de 2 milioane de euro..foaie verde. Cu mult mai puțin s-a cheltuit, dar nu vă spun cât”, a adăugat acesta.

Totodată, acesta a mai spus că nu face declarații populiste și este pentru adevărul crud. „Populismul este o trăsătură caracteristică pentru mulți politicieni. Eu consider că populismul este un factor distructiv, care nu a adus niciun folos vreo unei țări. Adevărul crud este mai bun decât promisiunile populiste”, a conchis președintele de onoare al PD.

UNIMEDIA aminteșcă că cel de-al VII-lea Congres al PD a avut loc pe 16 iunie. Cu această ocazie, formațiunea a îmbrăcat tot Teatrul de Operă și Balet în culoarea albastră.

Sursa: UNIMEDIA

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI