ora: 18:30, 29 iun 2012 5652
Autor: Cristina Buzovschi

(foto) Cu cât a contribuit Diacov pentru organizarea Congresului PD?


(foto) Cu cât a contribuit Diacov pentru organizarea Congresului PD?
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie
Democratul Dumitru Diacov dezminte informațiile precum că pentru organizarea celui de-al VII-lea Congres al formațiunii s-ar fi cheltuit 2 milioane de euro. Potrivit politicianului, suma este mult mai mică, însă nu a evitat să spună despre ce cifră este vorba.

Diacov a mai spus că și el a contribuit, ca fiecare membru de partid, cu ce a putut. „Am contribuit și eu cu câțiva lei la adunarea acelei sume - jumătate din salariu de deputat. Dar, pe parcursul pregătirii Congresului nu am avut nicio responsabilitate și nu pot să vă spun nimic. Toate cheltuielile au fost fixate în contracte. Eu am auzit discuții doar despre arenda și amenajarea sălii, sunt cifre de zeci de mii de lei. Cât despre suma care se vehiculează de 2 milioane de euro..foaie verde. Cu mult mai puțin s-a cheltuit, dar nu vă spun cât”, a adăugat acesta.

Totodată, acesta a mai spus că nu face declarații populiste și este pentru adevărul crud. „Populismul este o trăsătură caracteristică pentru mulți politicieni. Eu consider că populismul este un factor distructiv, care nu a adus niciun folos vreo unei țări. Adevărul crud este mai bun decât promisiunile populiste”, a conchis președintele de onoare al PD.

UNIMEDIA aminteșcă că cel de-al VII-lea Congres al PD a avut loc pe 16 iunie. Cu această ocazie, formațiunea a îmbrăcat tot Teatrul de Operă și Balet în culoarea albastră.

Sursa: UNIMEDIA

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +10 (10)
  ”Potrivit politicianului, suma este mult mai mică, însă nu a evitat să spună despre ce cifră este vorba.” - asta înseamnă că a spus. Trebuie să corectați în ”a evitat să spună” sau ”nu a dorit să spună”.
  • +5 (13)
   Trebuie sa recunoastem ca Congresul PDM a fost la nivel, un adevarat Congres modern, european. Astfel de Congrese cred ca vor organiza si pe viitor PL si PLDM. Cei care zic aceste sume astronomice ca s-ar fi cheltuit sa vina si cu dovezi, argumente. Nu cred ca cineva este dispus sa asculte vorbe goale.
   Fortza AIE !!!!!
   • +4 (14)
    PDM , singurul partid care intradevar este Pentru Moldova, Pentru Cetateni !

    PDM - Partid European, Partidul Poporului, Partidul celor multi !!!
    Fortza PDM !!!
    Viitorul incepe acum, doar cu PDM !!!
    • +5 (13)
     Intradevar Partidul Democrat este un partid mare, un partid european si modern. Cu o echipa de profesionisti, o echipa de lideri.
     Trebuie sa recunoastem ca nici un partid din Moldova, nu are atitea lideri citi ii are PDM. In topurile politicienilor, din primii 10, cel putin 4-5 sunt din PDM, asta deci demonstreaza ceea ce am spus mai sus.
     ---
     Sunt cetățean activ
     • +5 (13)
      A fost anuntata modernizarea acestui Partid, si deja observam schimbarile, schimbari spre bine, aderind citeva sute de persoane noi pe luna, din diferite regiuni ale tarii. Vedem si apropierea PDM de partidele social-democrate europene. Succese inregistrate de liderii principali, in special domnul Lupu si domnul Plahotniuc.
      ---
      Sunt cetățean activ
      • +6 (12)
       La fel ministrii PDM se prezinta foarte bine si vin cu inovatii si ministerele lor inregistreaza progrese. Doar domnul Filip cite inovatii ne-a prezentat si a pus in practica noi metode de perfectare a actelor, sau in domeniul IT. Deasemenea domnul Lazar, d-ul Marcel Raducan, d-na Valentina Buliga. Ministri carora nu ai ce le reprosa, ministri care sunt exemplu pentru unii colegi din AIE.
       ---
       Sunt cetățean activ
       • +6 (12)
        Nici deputatii PDM nu sunt mai prejos de domnii ministri. Cele mai multe initiative legislative venind anume din partea deputatilor PDM. Campion la initiative legislative este totusi domnul Vlad Plahotniuc, si aici tin sa amintesc doar citeva initiative, cele mai importante care inca provoaca discutii in societate:
        -Introducerea sistemului de vot uninominal
        -Finantarea partidelor
        Daca AIE va sustine aceste doua initiative legislative, sistemul politic din R.Moldova va fi mai transparent, mai democratic.
        ---
        Sunt cetățean activ
        • +5 (11)
         Si in teritoriu PDM are cei mai buni cetateni ca membri de partid, cei mai buni gospodari, oamenii cei mai respectati. Din acest motiv a si luat PDM 25 % la alegerile locale.
         Iata tot ce am vrut sa spun eu, ca cetetan al Republicii Moldova, de ce am ales PDM si de ce voi vota cu acest partid.
         Va indem si pe voi "Priviti in viitor" alegei PDM !
         ---
         Sunt cetățean activ
         • +4 (10)
          Marian Lupu - te iubesc !!!!!!!!!!
          ---
          Sunt cetățean activ
        • +1 (1)
         daca nu va veti lauda voi atunci cine???...
         Ce a propus Plahotniuc nu e pentru popor ci pentru a da o mina de ajutor partidelor de a spala mintile poporului in campanii electorale.
         De ce nu vad propuneri in interesul poporului???
         • 0 (0)
          Argumenteaza te rog, ca votul uninominal este indreptat impotriva poporului.
          ---
          Sunt cetățean activ
          • 0 (0)
           Argumenteaza te rog, ca votul uninominal este cel mai important factor in combaterea saraciei.
          • 0 (0)
           nu prietene, tu intii ai facut o declaratie, tu o si argumentezi, nu trage mingea in terenul tau, fii bun si argumenteazati spusele
           ---
           Sunt cetățean activ
          • +1 (1)
           Hotia si toata mafia lui Plahotniuc e indreptata impotriva poporului si anuleaza orice perspectiva de stat european contemporan pentru Republica Moldova.
    • +1 (1)
     opreștete bre, nu mînca la c...., cu partidul tău de rahat, pe toți care le cunosc din P.D, sînt foști comuniști,mafioți, corupți, turiști politici, excroci, sau pidari.
    • +1 (1)
     PDM , singurul partid care intradevar este Pentru Moldova, Pentru Cetateni !
     ---------------
     Si Plahotniuc ? Inteleg ca deposedarea actionarilor sloveni de actiuni ale MoldAgroIndBanc avea drept scop reimproprietarirea statului si nu pricopsirea lui Plaho ? :))
  • +1 (1)
   e timpul sa te obistuiesti deja cu profesionalismul personalului unimedia :)))
 • +1 (1)
  Cu cit mai bogat cu atit mai activ in campanie electorala. Care e diferenta de ce este acum? Poporul si asa cunoaste, daca doreste, lista electorala.In principiu se voteaza pentru un program, oameni concreti si nicidecum pentru denumirea de partid (cu exceptia pcrm desigur).
  • 0 (0)
   daca asta-i argument (:
   ---
   Sunt cetățean activ
   • 0 (0)
    daca aceasta e abordare...
    • 0 (0)
     dupa "argumet" si abordare
     prietene, pur si simplu nu vrei sa recunosti, insa votul uninominal este singura solutie pentru Moldova, vezi exemplul SUA si Marea Britanie, acolo este sistemul de vot uninominal, deasemenea si Romania trece la acest sistem de vot, nu este exclus ca si alte tari din UE vor trece la votul uninominal, atunci veti zice deja ca este bun;
     daca primele democratii lau aplicat, inseamnca ca este cel mai bun si democratic sistem electoral !
     ---
     Sunt cetățean activ
     • 0 (0)
      nu am zis ca e rau sau bun. Pur si simplu nu aduce mincare pe masa. Cind o sa vad initiative legislative pentru imbunatatirea traiului poporului de rind, atunci voi fi de acord din prima cu tine.
      • 0 (0)
       inseamna ca esti cu ochii legati (:
       o seara frumoasa
       ---
       Sunt cetățean activ
     • +1 (1)
      daca primele democratii lau aplicat, inseamnca ca este cel mai bun si democratic sistem electoral !
      ------------
      Pe de alta parte pe Plaho l-ar costa mai putin sa cumpere deputati decat sa investeasca bani in proiecte gen "PDM" :).
 • +1 (1)
  PD a venit cu initiative legislative de a sanctiona taranii pentru neprelucrarea pamintului, dar au uitat sa vina cu initiative pentru posibilitatea realizarii productiei. Sau numai pregatim pamintul pentru cei ce vor dori sa-l cumpere pe banuti de la taranii infometati???
  • 0 (0)
   te adresezi la ministrul Agriculturii
   ---
   Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  ,,Cu mult mai puțin s-a cheltuit, dar nu vă spun cât”,... ,,Totodată, acesta a mai spus că nu face declarații populiste și este pentru adevărul crud.'' „Populismul este o trăsătură caracteristică pentru mulți politicieni. Eu consider că populismul este un factor distructiv, care nu a adus niciun folos vreo unei țări. Adevărul crud este mai bun decât promisiunile populiste”, a conchis președintele de onoare al PD... Undei atunci adevarul domnule Diacov ??? P.S. Minciuna se tem toti sa o spuna, dar adevarul nimeni niciodata !!! Ha-ha-ha !!!( ...,,скользкий'' ca Diacov ... )
 • +4 (4)
  Nu înţeleg de ce prsa îl întreabă pe un mincinos, doar mai corupt, escroc şi afacerist politic ca el nu este în tot spaţiul românesc.
 • +3 (3)
  Partidul Democrat este un adevarat partid al hotilor de tara, a excrocilor, a aferistilor, a mafiotilor, a profitorilor si carieristilor.

  Un partid fara "principii si valori",

  Un partid mult mai "puturos" decit al celor din PCRM.

  Pina la urma, mai toate cirpele corupte din PCRM anilor 2001-2009 s-au regasit "refugiul" in acest partid al ratatilor.
 • +1 (1)
  PDM este cel mai corupt partid din RM.Cu cei mai de Rahat oameni.
  Toata HALASIUGA Moldovei sa gramadit la PDM.
  nau nici un fel de principii si valori si desigur soveste ne,aivorbind ca nu sunt profesionisti.
  Niste rahaturi cu diplome cumparate si pupcuristi profesionali.Sug la toti si ling intruna astai Profesia lor.
 • +1 (1)
  Si inca una .Cau organizat congresul pe banii furati de la popor nui nimic.
  Cine tine minte ultima electorala si concertile lor de milioane .
  Poti sa cheltui milioane dar procentul tot deauna este minimal.
  Puteti a MORTASIUNE PDM si nu veti trece pragul la alegirele viitoare.
  PCRM va face piar politic de amploare si sa zis cu voi homosecilor albastrei.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA