ora: 10:09, 12 aug 2017 45922
Autor: Redactia UNIMEDIA

(foto) BEMOL a inaugurat o nouă benzinărie. Aici totul e ALTFEL


(foto) BEMOL a inaugurat o nouă benzinărie. Aici totul e ALTFEL
Foto: bemol

În data de 10 august, BEMOL a inaugurat o nouă benzinărie, pe bulevardul Renaşterii 11. De această dată compania a venit cu un nou concept și a reuşit să creeze o staţie de alimentare complet diferită şi deosebită de tot ce există în acest domeniu. Proiectul acesteia se înscrie într-un program de lungă durată, îndreptat spre extinderea şi modernizarea întregii rețele de benzinării a companiei.

În discursul său, la inaugurarea noii stații PECO, reprezentantul Companiei BEMOL, Sergiu Gribincea a venit cu un mesaj de mulțumire adresat partenerilor dar și autorilor proiectului. El a ținut să menționeze că implementarea acestei ideii a fost posibilă datorită Guvernului Republicii Moldova, care crează un climat investițional favorabil ce stimulează economia țării și creează noi locuri de muncă.

Noua staţie de alimentare este dotată cu echipamente de ultimă generaţie, care asigură buna funcţionare a pompelor de alimentare. Acestea corespund celor mai înalte standarde şi asigură calitatea combustibilului, care este foarte importantă pentru rezistenţa motorului.

Proiectul a fost elaborat de designeri italieni ai companiei WISP-Architects.

Noua benzinărie este perfectă pentru cei care preţuiesc fiecare minut. Aici, şoferii şi pasagerii pot nu doar să-şi alimenteze maşina, ci şi să beneficieze de serviciile magazinului și a cafenelei cu terasă.

Noua stație este încadrată armonios în arhitectura urbană. Zona din preajmă a fost iluminată, au fost construite trotuare şi piste pentru biciclişti.  

De asemenea, băncile, florile şi gazonul amintesc de un coltisor de parc. Astfel ca fiecare popas la BEMOL să devină o experiență plăcută.

P.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +16 (16)
  vad ca n usa tinut cont de parerea orasenilor!! care nu aveau nevoie de inca o benzinarie in oras
  • -18 (24)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Для "кишиневцев" безинария это как ходожественно культурная среда, ще ви понимайте... Я не удивлюсь если скоро на заправках будут свадьбы и кумэтрии справлять:)):)):))
   • +8 (12)
    "хOдожественно"?:) Чмошник, умственно отсталый.
    • -19 (21)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     .... и сам себе впиздячил пару плюсиков и ходит довольныыыывй...:)) Уйкед феричит :)):)) поумничил, вату поставил на место, путина отхуесосил, трампа похвалил, додона отпидарасил. В общем, мулек на вершине счастья :))
     • +8 (8)
      Ruskaya dusha, ot govna ne otly4yty.
     • +9 (9)
      el ii moldovean, da tu bai alfred mai rau ca o animala. Ura ta fata de moldoveni si linsul c*rului lui Pulin sau Bidon denota idiotizmul, fatarniciia ....la cat de prost esti...interesant ce lucrezi tu in viata? prastitutka? hamal? sau poate trol platit din banii lui Gandon sau plahatniuc?
  • +6 (6)
   nu fugiti de la tema
   ))))
 • +8 (8)
  • +1 (1)
   Acuma cititorii, se gindesc, aaa, s-a deschis o benzinarie noua, trebuie sa ma duc sa vad ce prezinta... Dar daca serios, is moldovean si eu, dar de atita prostie si fatarnicie in moldoveni mii greu.
 • +13 (13)
  De ce in oras sunt așa puține benzinării??? De ce nu pot să torn benzină peste fiecare 20 de metri? De ce trebuie să merg pana la urmatoarea benzinarie tocmai 100 de metri????? Aista la voi e servis????
 • +11 (11)
  Mai băgați vreo 5 benzinării și pe Ștefan cel Mare!!! Stă în buruiene tot Parcul din Centru. Asta-i treabă??? Făceți și acolo ca ”băncile, florile şi gazonul amintesc de un coltisor de parc. Astfel ca fiecare popas la BEMOL să devină o experiență plăcută”!!!
  Vrem benzinărie în pe orice stradă, orice cartier, în fiecare aapartament! Umpleti-ne cu benzină!!!
 • -19 (25)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  :)):)) Для современной Молдавии это событие равно открытию Театра Оперы и Балет.... :)):)) Проезжал мимо как раз вечером когда проходила церемония открытия, на площадке были девушки в вечерних платьях :))):))и какието двухногие создания похожие на мальчиков. Одетые в коротких брюках типа лосины и с бородами...:)):)) Хотел заправится но передумал, предпочитаю ромпетрол. Да и не хотелось долго стоять, в моей кобыле входят почти что 120 литров, и я бы не смог на всю эту хуйню долго смотреть... Но бля вообще, открываю заправки с как будто открыли стадион, ленты, музыка,…
  • +8 (8)
   Parerea ta ii zero, pentru noi.
  • +2 (2)
   " предпочитаю ромпетрол"

   Adica, pretuiesti productia romaneasca in viata de zi cu zi,dar aici,faci trolling , blamind peste tot Romania?

   Pai nu esti tu vatnik bolshevik?
 • +12 (12)
  Asta este o rusine sa permiti sa construesti o benzinarie in loc de un stadion in centru Capitalei rusine municipalitatea

  Sunt cetățean activ
  • +2 (2)
   Rusinea celor din administratia municipala se masoara in saci cu bani. Rusinea este invers proportionala sumei de bani .
 • +7 (7)
  Da, parcul central n-ar strica sa fie facut ca parc central :)
  cu gazon, irigatie, havuz...
  • +7 (7)
   acolo plaha decide nu primaria )))
 • +2 (2)
  Sa mai dati si cafea de calitate ar fi chiar super.
 • +7 (7)
  sa deschideti si gradinita de copii si spital linga
 • 0 (0)
  cita ipocrizie ,o benzinarie fastuasa inchide calea constructiei unui stadion pe acele locuri de importanta pentru toata republica .nu avem oameni cu gindire de tara

×
Economic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA