(foto) Angela Gonța, model pe podiumul de la MÂNDRIA. Prezentatoarea TV8 a defilat la IA Mania

Prezentatoarea TV8, Angela Gonța, a defilat în acest weekend în cadrul competiției colecțiilor vestimentare inspirate din tradiții - „Mândria”, organizată de K LUMEA. Concursul vestimentar, ce are loc în cadrul festivalului Ia Mania, a reunit la această ediție aniversară 10 designeri talentați. Jurnalista noastră a urcat pe scenă la invitația designerului Zlata Prilepova și brandului său - BACKPACKING MD.

(foto) Angela Gonța, model pe podiumul de la MÂNDRIA. Prezentatoarea TV8 a defilat la IA Mania
(Foto: tv8.md)

„Backpack“ – în traducere din engleză înseamnă „rucsac“. „Un „backpacking“ – este un rucsac în spate, iar în fața drumul, câmpiile, marea, aeroporturile, țări noi, tradiții necunoscute, cultură și oameni. Eu invit un astfel de călător în Moldova noastră mică și frumoasă, caldă, plină de culoare, primitoare. Un călător care să admire mănăstirile vechi de secole, să adune struguri și să respire aerul de lut de pe roata olarului. Îi invit să plonjaze în temperamentul fabulos al nostru natal”, susține designerul Zlata Prilepova, scrie tv8.md.

Prezentatoare a purtat o rochie albă, simplă, vaporoasă și o jachetă lungă, cu franjuri, roz pudrată. „Propunerea de a participa a venit din partea Zlatei. Este la început de cale, iar începuturile întotdeauna sunt grele. Așa că m-am gândit să o susțin”, ne-a spus Angela Gonța.

Menționăm că, designerul Zlata Prilepova a fost desemnată de către juriu una din câștigătoarele concursului Mândria.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI