(foto) Acesta ar putea fi designul noului Galaxy S8

Toată lumea este cu ochii pe Samsung în această primăvară, întrucât compania se pregăteşte să lanseze Galaxy S8, noul său smartphone de top. Curiozitatea tuturor este accentuată de eşecul lui Galaxy Note7 şi de zvonurile care spun că noul dispozitiv va adopta un nou design, cu margini mai subţiri. Dacă imaginea care a ajuns pe internet se dovedeşte a fi adevărată, se pare că noul dispozitiv Samsung va fi cel mai inovator din toată gama Galaxy S de până acum.

(foto) Acesta ar putea fi designul noului Galaxy S8
(Foto: go4it.ro)

Sursa imaginii este reţeaua de socializare Weibo din China, unde apar astfel de leakuri aproape în fiecare zi. Unele se dovedesc a fi adevărate, în timp ce altele nu, deci este posibil să avemd e a face cu o replică foarte bună, sau o imagine foarte bine modificată. Fotografia descrie un smartphone cu margini rotunjite, asemeni modelelor Edge de până acum, cu margini mult reduse deasupra şi sub display.

Camera foto, şi senzorul de proximitate sunt în continuare poziţionaţi în partea de sus, însă logo-ul Samsung a fost mutat în partea de jos. Aici se observă şi lipsa butonului Home sau a butoanelor capacitive back şi recents şi implicit lipsa senzodului de amprentă. Zvonurile afirmă că Samsung ar putea folosi butoane virtuale pentru navigaţie, în timp ce senzorul de amprentă ar putea fi integrat direct în display.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub