ora: 08:05, 02 noi 2016 70282

(foto) A început campania de denigrare a Maiei Sandu. Pliante cu mesaje false sunt împărțite printre studenți


(foto) A început campania de denigrare a Maiei Sandu. Pliante cu mesaje false sunt împărțite printre studenți
Foto: UNIMEDIA/Igor Rotari

Pliante cu mesaje false care conțin simbolul candidatului la funcția de președinte a Republicii Moldova, Maia Sandu au fost împărțite printre studenții de la USM.

În foile volante care au fost împărțite se vorbește despre o pretinsă primire de imigranți sirieni, dacă președinte va deveni Maia Sandu.

Pliantele mai prezintă sperietoarea, unirii și homosexualii.

Pe hârtiile repartizate nu este inclus tirajul, tipografia care le-a tipărit sau dacă a fost înregistrat la Ministerul Justiției așa cum prevede legislația electorală.

Menționăm că Maia Sandu se va duela în turul doi al alegerilor prezidențiale cu socialistul Igor Dodon. Turul doi va fi organizat pe 13 noiembrie anul curent.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +17 (19)
  Dodon joaca murdar tare. E un nesimtit. Daca Moldova cade in mainile lui atunci va deveni o Transnistrie mai mare, cu capitala la Tiraspol.
  • -16 (22)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   wai dlabaiojilor - da acest pliant doar spune angajamentele de guvenrare a Maiei Sandu sau nu ? mie numi convine acest program de guvernare . Tu voteazo pe Maia - eu si prieteneii mei vom vota Dodon
   Ne vedem dupa alegeri sucker
   • +12 (14)
    Wuai, analfabetule wuai, o sa mori de foame, retardule! Daca'ti iese porkkul vataf-sef o sa'ti rozi unghiile, ca bani nu va va mai da nimeni, jegos savetikk ce esti tu lepra!
    • -12 (14)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

     pardon, dar asa este, tot e din spusele Maiei Sandu...
     .
     • +8 (10)
      ocupacion_1918 cat de ingusti la minte trebuie sa fii sa MINTI in cel mai urat hal!
      _____________
      vreti Donbas?
      o sa aveti si Lluhansc!
      pe urma sa nu va plangeti in basmaluta!
      si sa nu cautati Europa sa va refugiati!
      • -10 (12)
       Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

       interviul cu Unirea eu chiar on-line am privit
       .
       esti ROMin? de ce incepi cu jigniri?
       • +8 (10)
        Alegerile sunt nişte competiţii. În aceste competiţii fie că ai pregătirea necesară (aşa ca şi în sport), lupţi după reguli şi câştigi cinstit sau pierzi cu demnitate, fie că nu eşti suficient de pregătit (eşti un incompetent, mincinos, hoţ, manipulator populist) şi recurgi la exerciţii murdare, contrare regulilor (pui piedici adversarilor, încerci săi murdăreşti discreditez, să le creezi probleme...), sperând că aceste exerciţii îi va pune în dificultate pe adversar astfel permiţându-i să câştige concurentului slab. După mine, este apreciabil să lupţi onest, după reguli şi invers să lupţi murdar, încălcând regulile. Dar Dodon luptă murdar încalcă regulile (aceste pliante nu sunt înregistrate, nu au tirajul şi tipografia aşa cum prevede legea, plus sunt mincinoase, conţine informaţie falsă) Deci DODON nu este un concurent electoral competitiv, cinstit ci un mincinos, manipulator care încearcă să câştige prin şmecherie şi nu…
       • +8 (8)
        In sondaje 80% din studenți dupa studii vor sa plece peste hotare,în Europa,România,SUA,Canada.La votare au participat 9% din ei.Daca nu esiți la vot pe 13 și birue Dodon,nu mai plecați voi nicaeri.Imediat se anuleaza calatoriile fara vize în aceste țari,se anuleaza permisiunile de a studia și a lucra acolo.În schimb veți putea pleca liber în Siberia,Kazastan,Turkmenistan,Belarus.Așa ca dragi studenți,soarta e în mîinile voastre.Succes !
       • +6 (6)
        Inainte de primul tur a tinut un "briefing" referitor la "imigrantii sirieni", si a spus clar ca este un fals...referitor la casatoriile intre persoane de acelasi sex este o aberatie, nici nu s-a pomenit asa ceva.
        • +2 (2)
         Dodon a dat un interviu la Europa libera si a spus ca nu e antiromân,nici antieuropean,a întors-o cu Crimeia la 180 de grade, dar vedeți ce scrie el în aceste proclamații ? Tu esti un revanșard,un xenofob imputit ,Dodon.Un minciunos.Traim în secolui 21,lumea se pregateste sa zboare pe Marte,da tu umbli cu proclamații xenofobe . Rușine,Dodon ! Noi vrem sa fim cu lumea civilizata,nu cu cei din era trecutului !
   • +10 (12)
    Dalbaiob esti tu si toti gandonii prosti si chiori,care voteaza Dodon,o scula a lui Plahoi, care face parte din acest regim banditesc.
    • +5 (5)
     UNDE-I POLIŢIA !?!
     UNDE-I CEC-ul !?!
   • +8 (10)
    Anatol,
    cum sa votezi cu Dodonel? Chiar nu pricepi? Doar ai vazut ca are de gind sa te duca in Rusia in Uniunea Vomala? Crezi ca Europa si Romania vor mai avea grija de Moldova? Si apoi se inchide granita spre Europa. Tu vrei asa ceva? Ea mai gindeste si cu capu nu numai cu rusii tai.
   • +7 (11)
    Voteaza cu cine vrei Antol retardatule dar te vad cum o sa mai ajungi la rabota in Rassia dupa ce Ucraina o sa inchida granitele cu Moldova. O sa rid cu gura la urechi cind mãta o sa moara de foame ca nu si a mai primit pensia de citeva luni pentru ca Romania ,UE, SUA au taiat finantarile si imprumuturile catre Moldova. Crezi ca atunci Dodon o sa isi imparta averea cu prostimea sau sau economia Moldovei e pregatita sa faca fata acestor socuri???
   • +8 (10)
    In Siberia cu toti DODONII
   • +5 (5)
    Banuiesc ca muncesti prin occident pe undeva si cred ca detii si cetatenia romana.
   • +4 (4)
    pe alui Dodon le-ati cautat?
    _____________
    vrei Donbas? Ai sa ai si Lugansc!
   • 0 (0)
    Acest pliant deja are 2 victime: Anatol si ocupacion_1918.
    Felicitari ca ati pus botul! si asteptati federalizarea tarii.
  • +5 (5)
   Nu dodon ci plohotniuc, aceeasi metoda care a folosito cu nastase...
   • +4 (4)
    ei au bani si de printer color
    __________
    de ce sa nu cheltuie milioane cand vor avea de unde fura miliarde
  • 0 (4)
   ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
   • 0 (2)
    ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
    • 0 (2)
     ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
 • +12 (14)
  Ce face politia, securitatea? Pot fi depistati, fotografiati si sa-i vedem si noi . Aceste metode sunt e surginte rusesti, provocartoare.
  • +2 (2)
   1) Astea-s minciuni inventate de Gondon
   2) Dondonel a declarat personal ca vrea federalizarea Moldovei, sa mentina/aduca armata rusa in MD.... Cu ce e mai bun asta decit Unirea? Unirea chiar daca va fi vre-odata va fi la vointa poporului, supus votului. Dar noi stim ce fel de "democratie" ca face Dodon impreuna cu Plahoniuc daca devine presedinte.
 • +8 (10)
  da ,si bravii nostri tineri studenti cu limbi straine cu internet online vor deveni prostanacii receptivi la josniciile unui retardat mental dordonel
 • +8 (10)
  Unimedia, puneti acest articol la vedere pe site, sa se vada cu ce se ocupa opozantul la prezidentiale. Joc murdar de care numai ei si rusii sunt capabili.
 • +7 (9)
  Unimedia, puneti acest articol la vedere pe site, sa se vada cu ce se ocupa opozantul la prezidentiale. Joc murdar de care numai ei si rusii sunt capabili.
 • +6 (12)
  Auzi zeci de mii de refugiati in Moldova, imi vine sa rid cu partea opusa. Si daca ar fi adevarat care ar fi problema?? Moldovenii se considera un popor crestin as vrea sa vad iubirea lor pt semeni aflati in necaz. Ori ne consideram crestini doar cind asta aduce avantaje??? Iar celelalte puncte sunt penibile rau sa acuzi un om fara dovezi concrete este total pt retardati.
 • +8 (10)
  Refugiati - cineva vrea sa vina in Moldova de buna voie pe cind toti fug din Moldova ???
  Unirea - nu s-a facut in 25 de ani iar o femeie o face intr-un an ?
  Judete - numitile macar "Parcele pe luna", ce se schimba?
  Homosexuali - pai macar gPSRM or sa-si gaseasca sufletele perech in sfirsit.
  Serios asta-s argumentele voastre ?
 • +6 (8)
  In Moldova au mai existat campanii electorale murdare, dar ceea ce face Dodon intrece orice limete. Moldova nu are nevoie de un asa presedinte. Acesta traieste numai cu minciuna, deci ne va minti tot timpul.

  Sunt cetățean activ
 • +3 (5)
  Asta-i scrisa probabil de un clarvazator? Dodon e proroc cine stie?!
 • +5 (7)
  Citeste cineva aceste mizerii in stil dodonist? Eu NU! Se vede clar, arde curu la Plaha si la Dodon.
 • +2 (6)
  Dodon-Gandon joaca cartea lui Vologhea mitropolitul.Pleantele sunt destinate credinciosilor ortodoxi.Mai sunt si de acestea in sec.XXI? adevarul e ca ce-i mai multi homosexuali sunt printe sugitorii bisericii.Ce orgii se mai petrec in manastirele din Moldova,mai cu seama in cele barbatesti!!! Nici cele de femei nu fac exceptii.Homosexualii striga in tirg,Homosexualii!!
 • +3 (5)
  A început campania de denigrare a Maiei Sandu...???
  Campania de denigrare a Maiei Sandu cu părere de rău a început demult, pur și simplu de la biserici, sate și instituții controlate de actuala guvernare eu au trecut la și instituțiile de învățământ.
 • +4 (6)
  astfel de materiale denigratoere bisericele subordonate mitropoliei moscovite le răspândesc de la începutul campaniei electorale.
 • +3 (5)
  Dodon daca se tine ca el este crestin atuci ce biblie citeste el si face de rusine religia, si pe Metropolitul nostru care iubeste curvele si bogatia si de unde dodon are atitia bani pentru a construi biserici si de a plati molioane pentru marsrutce,D maici , transporante, placate,bilborduri de milioane. Lucrind toata viata ca functionar de stat ca mie numi ajunge nici pentru motocicleta.Ce spune biblia sa nu va faceti palate pe pamint sau daca iti cere jacheta dai si camasa. El este un tradator de neam de tara si partid, cine a tradat o data va trada de multe ori.DE pE CE BANI SI-A FACUT CASA CU 3 eteje si cumparat doua televiziuni, masini,s.a. Si de ce nu se odihneste un vacanta la Camciatca sa-u Colima.Oameni buni trezitiva o sa ne fie la toti rau si rusilor si ucrainenilor,su gagaujilor nu uitati noi toti impreuna sintem moldoveni.Ginditiva analizati cine ne vrea bine si cine vrea sa-i faca bani pe spinarea voastra.Dodon este omul oligarh a lui Plohotniuc.

  Sunt cetățean activ
 • -6 (10)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  ...repede o conferinta de presa Maia, confirma sau informa noi asteptam
  • -7 (9)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

   ce sa infirme daca asta e un daidjest din spusele ei,
   da LGBT este si pe situl or ca o sustin pe Maia,
   acum ei sunt peste tot -))) si la Natasica in emisiunea Candidat, si unde vrei
   • +4 (8)
    sunteti:
    NESIMTITI, MINCINOSI, JOSNICI, LASI de cea mai joasa speta!!!
    _________________
    Veti primi fiecare dupa cum meritati!
    CU toate ce indruga Dodon al vostru in tara va fi un haos,
    pentru ca poporul moldovenesc il minti odata de 2 ori nu de 1000 de ori
    si chiar nu-mi fac griji:
    daca va veni acest umflat in pene
    pentru ca asa o intreaga tara va vedea cu proprii ochi
    cine este acest Dodon!
    si oricum prezenta lui in politica moldoveneasca e pe sfarsite...
    Spor!
   • +5 (5)
    si daca o sustin pe Sandu, care-i problema? moroase a fascism ordinar, bazat pe xenofobie oarba. Papa Francisc a spus - cine sunt eu ca sa-i judec.
    Crestinizmul este in primul si in primul rand bazat pe toleranta. Ura este un viciu si este si un pacat asa spune biblia!
    Ce fel de crestini va pretindeti in acest caz?
  • +2 (2)
   spar_tacus.Maia Sandu nu se leaca cu debilii si cu gindacii de kolorado,deoarece au mintea bolnava.

   Sunt cetățean activ
 • +1 (5)
  Dodon o sa fie presedintele tarii cu trei republici,republica Moldova, republica Gagauza si republica Transnistria dupa aceia va urma republica de Nord si republica Romilor. Va place asa ? Si atunci vor fi varsari de singe haos si razboi. Eu cred ca nimeni nu vrea aciasta.Si Dodon no sa poata esi din tara fiindca el de acuma ea suparat pe Ucraineni si pe Romini mai demult. Multi cetateni moldoveni si rusi, ucraineni, gagauzi, bulgai si altii se folosesc de cetatenie fiindca au acces liber pe teritoriul European si la diferite privelegii de la statul Romiin cum ar fi medicina, pensia si alte facilitati.Jos fariseii minciunosii si banditii .Vrem un presedinte sa ni mindrim cu dinsul si cu tara noastra sa putem spune in glas tare noi suntem din MOLDOVA!

  Sunt cetățean activ
 • +6 (8)
  P.u. ”Ocupation”, ”spar_kaktus” & K*:
  ”A ieșit musca la arat
  Și ”gandonii” la mâncat rahat”
  Parafrazare de la A.Donici ”Musca la arat”
 • +5 (7)
  Moldova este la rascruce , daca invinge Dodon , rusia va transforma Moldova intr-un camp de lupta intre rusia si occident . Asta ne dorim ? Nuuuuuuu!!!
  Atunci sa ne mobilizam si sa iesim la votare uniti inn fata dusmanului . Numai victoria ne va scapa de invazia rusiei .
 • +3 (5)
  Maia (sau alt partid pro european) nu si-a asumat un astfel de angajament. Da' lasa ca Dodon o sa va aduca ceceni si o sa terorizeze populatia; astia's mai rai decat sirienii si alte natiuni musulmane. O sa va f*ta femeile si fetele incepand cu 10 ani. De cazacii din '92 ati uitat? O sa vina si ei (adica o sa-i aduca) ca sa contribuie la realizarea visului "Euroasiatic". Da de detinutii din '92 (criminali notoriosi) eliberati de rusi ca sa lupte pentru separatisti? Isi bateau joc de fete si le omorau cu bestialitate. Ati uitat cretinilor? Da voi astia de 18-25 nici nu aveti de unde sa stiti - dar o sa aflati. Si cine o sa va plateasca pensiile, guvernul rus? Voi nu stiti ca Medvedev le-a spus celor din Crimea ca numai sunt bani sa le plateasca?
 • -6 (8)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  so gasit experti , ce Sandu ce Dodon sunt o apa si un pamint, sunt 2 tapi ispasitori, cind nu le vor trebui stapinilor vor fi fugariti ..asa au facut amerikanii mereu, pe acelasi Sadam Husein tot lau adus amerikanii la putere, iar cind ultimul vroia sa rupa relatiile cu colonizatori care sugeau kapitalul din Irak l-au si lichidat si au pus mina totalmente pe resursele tarii
 • -4 (8)
  pentru criza refugiatilor sunt vinoveti direct Bruxeliu si stapinii sai de peste ocean
 • +5 (5)
  Alegerile sunt nişte competiţii.
  În aceste competiţii fie că ai pregătirea necesară (ca în sport), lupţi după reguli şi câştigi cinstit sau pierzi cu demnitate, fie că nu eşti suficient de pregătit (eşti incompetent, mincinos, hoţ, manipulator...) şi recurgi la exerciţii murdare, contrare regulilor (pui piedici adversarilor, încerci să-i murdăreşti, discreditez, să le creezi probleme...), sperând că aceste exerciţii va pune suficient de multă dificultate adversarilor, astfel permiţându-i să câştige concurentului slab.
  După mine, Dodon luptă murdar, încalcă regulile (aceste pliante nu sunt înregistrate, nu au tirajul şi tipografia aşa cum prevede legea, plus sunt mincinoase, conţine informaţie falsă)
  Deci DODON NU este un concurent electoral competitiv, cinstit şi onest ci un mincinos, manipulator care încearcă să câştige prin şmecherie şi nu prin muncă.
  Eu NU VOTEZ Dodon
 • +2 (2)
  Dar noi, noi cei care o sustinem, ce facem?
 • +3 (3)
  Am 2 intrebari la votantii lui Dodon:
  1. De ce si rusii, si moldovenii isi trimit copiii sa invete in Europa si America?
  2. De ce char cei mai apropiati prieteni ai rusilor, belorusii, nu se impaca cu rusii, iar Uniunea Vamala asa si sta pe hartie?
 • +2 (2)
  Esi la televiziune cu ea si vorbeste,shakalule de curva ruseasca ce esti,prezervativule ce esti...trimeti copkii in strada pe niste minciuni,tu dracule tremuri dupa bani,de atita porcarie scoti prin minciuna si tradare de neam...si esiti si voi prostilor tineri si cu mintea in cur,din banii rusiei va reparat gradinitele la viitori vostri copiii,din bani rusiei repara drumurile,si proecte de dezvoltare,dati de a doua cetatenie romana si spuneti minciuni pe strada da...ca amu orce tinar dau de pasaport roman sa fuga in europa la munca,si de aicea spuneti porcarii...tradatorilor
 • -4 (4)
  Da da eri cind cu toti mincau din gura la rahat si spuneau ca Ucraina sia retras ambasadorul din cauza lui Dodon , Ca pe urma ministrul sa spue ca o fost chemat pur si simplu la o consultare. Asta nu se numeste joc murdar din partea voastra
  • +1 (1)
   ia vezi aici ce zic ucrainenii!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=qmiJUaKjbKc
  • 0 (0)
   Bă, ishanderule! La diplomați e o regulă: dacă a fost chemat pentru consultare, asta inseamnă prima preîntampinare!
   Dar, ian vezi cum il trateaza ucranienii de dondown:
   ”А этот путлинского )(уйла холуй "князь" Додон или Гондон, он продажная кацапская шавка кремлёвский прихвостень понимает то что со всех сторон территория его Молдавии окружённая демократическими странами Украина, Румыния.... И через его необдуманные просто преступные шутки про временно оккупированный российскими фашистами захватчиками Украинский Крым может полностью оказаться изолированная и заблокированная...”
   • 0 (0)
    continuare...
    ”Отрезанная как вражеская страна соучастник кровавой фашистской педерации паРАШИ.. И будет Додонская Молдова поставлять свои: томаты, цуйку ....в лапотную педерацию разве что по воздуху и то не над территорией Украинского государства а а вокруг через Турцию ну как идут все грузы в оккупированную фашистским Кремлём бандитскую прокацапскую резервацию" Приднестровье"...”
    (http://censor.net.ua/news/413184/pri_mne_s_ukrainoyi_budut_samye_luchshie_otnosheniya_kandidat_v_prezidenty_moldovy_dodon)
 • +2 (2)
  Din acest pliant un lucru este absolut evident - aborigenii care au rămas în RM, îs proști rău de tot.
 • 0 (0)
  Gondon acesta e mare curvă - din moldova fug de nevoi și necazuri băștinașii EAR EI MINT CĂ VIN MIGRANȚII ....Migranții poate cîndvai și vor dori să vină în moldova numai că după ce vor fi stîrpiți hoții, bandiții, lepădăturile ce își vînd pentru o rublă mama, tata, viitorul copiilor...

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA