ora: 08:26, 25 sep 2017 12922
Autor: Redactia UNIMEDIA

(foto) Trendul ombre s-a demodat. Cum arată tendința care face furori în această toamnă


(foto) Trendul ombre s-a demodat. Cum arată tendința care face furori în această toamnă

Nevoia de schimbare care intervine în acest sezon va fi îndeplinită de o tehnică extrem de accesibilă oricui, în materie de colorare a părului. Da, vorbim despre babylights, care se poartă în continuare și este ideală dacă nu vrei să intervii prea mult asupra nuanței naturale a părului. Procedeul se concentrează pe trecerea ușoară de la o nuanță mai închisă la una mai deschisă. Deși nu este o schimbare vizibilă, babylights va crea un efect extrem de feminin, subtil.

E ca și cum ai opta pentru șuvițe mai deschise la culoare, doar că vei obține un aspect mult mai natural, de parcă soarele s-ar fi jucat prin părul tău.

Dacă nu îți surâde ideea de a trece pragul salonului o dată pe lună pentru întreținerea culorii, dar îți dorești ca părul tău să arate perfect, atunci ești norocoasă. Datorită acestei tehnici special concepută să reziste, nu va fi nevoie să treci pe la coafor decât de două sau trei ori pe an, astfel că imaginea ta se va menține impecabilă.

În general, femeile care dețin o nuanță mai închisă a părului se tem de schimbări, dar nu este cazul dacă vorbim despre babylights.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Monden
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA