(foto) Prima apariție publică oficială a Prințului Harry cu prietena sa, Meghan Markle

Prințul Harry al Marii Britanii și prietena sa americană Meghan Markle și-au făcut prima apariție publică formală, la un meci de tenis pentru oameni în scaune cu rotile, din cadrul jocurilor Invictus din Toronto.

(foto) Prima apariție publică oficială a Prințului Harry cu prietena sa, Meghan Markle
(Foto: reuters.com)

Jocurile Invictus sunt o competiție internațională pentru persoane militare bolnave sau rănite. Jocurile au fost fondate de către Prinții Harry și William în 2014, scrie reuters.com.

Meghan Markle este o actriță americană, cunoscută pentru rolul în serialul "Suits" și se întâlnește cu Prințul Harry de mai bine de un an.

Într-un interviu pentru revizta Vanity Fair, Meghan Markle a spus că ea și Harry sunt îndrăgostiți. Markle a fost căsătorită anterior. Fostul ei soț, Trevor Engelson ar lucra acum la o comedie despre divorț, în care protagonista se căsătorește cu un membru al familiei regale.

De la începutul relației lor, Meghan Markle și Prințul Harry au fost în vizorul constant al presei internaționale. În noiembrie 2016, Prințul Harry a criticat presa că ar fi supus-o pe prietena lui "unui val de abuz și hărțuire", după ce unele noutăți ar fi avut și remarci rasiste la adresa actriței de 36 de ani.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI