ora: 21:29, 16 iun 2017 11827
Autor: Tania Lozan

PLDM, despre avizul Comisiei de la Veneția: „Dacă guvernarea nu va lua în calcul recomandările comisiei, atunci acesta va fi un semnal pentru partenerii de dezvoltare că Moldova se îndreaptă spre dictatură”


PLDM, despre avizul Comisiei de la Veneția: „Dacă guvernarea nu va lua în calcul recomandările comisiei, atunci acesta va fi un semnal pentru partenerii de dezvoltare că Moldova se îndreaptă spre dictatură”
Foto: facebook/Viorel Cibotaru

Avizul Comisiei de la Veneția asupra proiectului PD și PSRM demonstrează cu prisosință că schimbarea sistemului electoral este inoportună. Dacă actuala guvernare nu va lua în calcul recomandările comisiei, atunci acesta va fi un semnal clar pentru partenerii de dezvoltare că Moldova se îndreaptă în ritm alert spre dictatură. Declarația a fost făcută de către liderul, PLDM, Viorel Cibotaru, pe pagina sa de socializare.

Totodată, deputatul liberal-democrat susține că în cazul în care guvernarea va ignora recomandările Comisiei de la Veneția, atunci Republica Moldova va pierde sprijinul oferit de către partenerii europeni.

„Niciun argument al puterii de felul „decizia suverană a statului” nu ține, or respectarea recomandărilor Comisiei de la Veneția va însemna ralierea legislației moldovenești la standardele internaționale. Ignorarea lor, în schimb, va influența radical decizia partenerilor europeni, a instituțiilor internaționale de susținere a Republicii Moldova. Fără acest sprijin, Moldova riscă să dispară de pe harta Europei”, a conchis liderul PLDM.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • +2 (2)
    au alergat la venetia sa ceara gitul moldovanului fiecare pentru dinsul,dupa asta 4 ani ei vor taia si spinzura acest popor,in tara plahodonului nu se vorbeste de PIB de sate cu bojdeuci ,mai multe din ele parasite si de suvoiul de oameni frumosi la chip inca sanatosi pe care dodon ii duce sa construiasca moscova ,de la care va avea voturi sigure ,ca transnistrenii,sirienii
  • +5 (5)
    Dacă guvernarea nu va lua în calcul recomandările comisiei, atunci acesta va fi un semnal pentru partenerii de dezvoltare că Moldova abandoneaza dezvoltarea europeana
    si se îndreaptă spre - Rusia !

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA