ora: 11:13, 11 aug 2017 13145 1 Autor: Tania Lozan

(foto) Mesajul lui Filip din „Albinuța” trimisă copiilor din diasporă, „rectificat” de o moldoveancă, stabilită peste hotare


(foto) Mesajul lui Filip din „Albinuța” trimisă copiilor din diasporă, „rectificat” de o moldoveancă, stabilită peste hotare
Foto: facebook/Elena Dragalin

După ce Guvernul a venit cu inițiativa de a transmite copiilor născuți peste hotarele țării 500 de abecedare „Albinuța”, semnate de Grigore Vieru, o moldoveancă stabilită de mai mulți ani în Philadephia, Statele Unite, a decis să-i rectifice mesajul prim-ministrului, menționând că Pavel Filip a scăpat câteva cuvinte atunci când s-a adresat copiilor din diasporă.

Astfel, în loc de mesajul: „Dragă copile, învață carte şi vei avea parte de o viaţă mai bună, perseverează pe calea cunoştinţelor, astfel ca Republica Moldova, ţara părinţilor tăi şi a ta, să fie mândră de tine!”, moldoveanca a scris: „Dragă copile, învață carte și vei avea parte de o viață mai bună PESTE HOTARE, perseverează pe calea cunoștintelor astfel, ca Republica Moldova, țara parinților tăi, CARE AR FI PUTUT FI și a ta, să fie mândră de tine CA PARTE A DIASPOREI! Pavel Filip, Prim-minsitrul Republicii Moldova, INVESTIT LA MIEZUL NOPȚII”, se arată în mesajul postat pe o pagină de socializare.

Amintim că acum câteva zile, 500 de abecedare „Albinuța”, semnate de Grigore Vieru, au fost transmise copiilor născuţi peste hotarele ţării. Inițiativa aparține Guvernului Republicii Moldova prin intermediul Biroului relații cu diaspora.

Comentarii (1)
  • +3 (3)
    exact, mai bine nici nu se putea de spus! daca ei nu au curajul sa spuna adevarul o face diaspora

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA