*/

Referendumul de revocare a primarului general Dorin Chirtoacă

Rezultatele votării
(PRO revocare / CONTRA revocare)
Ultima actualizare: 09:30
Procese verbale numărate: 0%

PRO
0
0%
CONTRA
0
0%
Numărul de voturi necesare pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă
163.570

(foto) Mesajul lui Filip din „Albinuța” trimisă copiilor din diasporă, „rectificat” de o moldoveancă, stabilită peste hotare

După ce Guvernul a venit cu inițiativa de a transmite copiilor născuți peste hotarele țării 500 de abecedare „Albinuța”, semnate de Grigore Vieru, o moldoveancă stabilită de mai mulți ani în Philadephia, Statele Unite, a decis să-i rectifice mesajul prim-ministrului, menționând că Pavel Filip a scăpat câteva cuvinte atunci când s-a adresat copiilor din diasporă.

(foto) Mesajul lui Filip din „Albinuța” trimisă copiilor din diasporă, „rectificat” de o moldoveancă, stabilită peste hotare
(Foto: facebook/Elena Dragalin)

Astfel, în loc de mesajul: „Dragă copile, învață carte şi vei avea parte de o viaţă mai bună, perseverează pe calea cunoştinţelor, astfel ca Republica Moldova, ţara părinţilor tăi şi a ta, să fie mândră de tine!”, moldoveanca a scris: „Dragă copile, învață carte și vei avea parte de o viață mai bună PESTE HOTARE, perseverează pe calea cunoștintelor astfel, ca Republica Moldova, țara parinților tăi, CARE AR FI PUTUT FI și a ta, să fie mândră de tine CA PARTE A DIASPOREI! Pavel Filip, Prim-minsitrul Republicii Moldova, INVESTIT LA MIEZUL NOPȚII”, se arată în mesajul postat pe o pagină de socializare.

Amintim că acum câteva zile, 500 de abecedare „Albinuța”, semnate de Grigore Vieru, au fost transmise copiilor născuţi peste hotarele ţării. Inițiativa aparține Guvernului Republicii Moldova prin intermediul Biroului relații cu diaspora.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI