(foto) Incendii matinale în capitală. Trei automobile au fost cuprinse de flăcări

Trei automobile au fost cuprinse de flăcări în acestă dimineață. În primul caz, la ora 5:40 pompierii au fost alertați pentru a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit pe str. Tudor Vladimirescu din capitală. Conform primei informații, un autovehicul de model „Hyndai” a fost cuprins de flăcări.

(foto) Incendii matinale în capitală. Trei automobile au fost cuprinse de flăcări
(Foto: dse)

La fața locului pentru lichidarea incendiului a lucrat un echipaj de pompieri din Detașamentul salvatori și pompieri sec. Ciocana, care a reușit localizarea ardeii fără ca aceasta să obțină răspândire. În urma arderii a fost afectată partea din spate a autoturismului.

Un alt incendiu în care au fost implicate două mașini a avut loc pe str. Dimo din capitală. Aici flăcările au distrus parțial o mașină de model „Nissan” și una de model „Toyota”. Pompierii au reușit în mai puțin de 15 minute să localizeze arderea.

Pub

Toate circumstanțele ambelor cazuri urmează a fi stabilite de specialiști.

Fotografia postată de Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI.Fotografia postată de Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI