(foto) Igor Dodon a semnat demisia ministrului Justiției: „Acum avem cu un unionist mai puțin la guvernare”

Președintele Igor Dodon a semnat astăzi demisia ministrului Justiției, Alexandru Tănase.

Foto: facebook/Igor Dodon

„Am semnat demisia ministrului justiției.
Acum avem cu un unionist mai puțin la guvernare.

Aceasta este a 16-a demisie din Guvernul Filip pe care o semnez (inclusiv 14 miniștri și 2 vicepremieri). Și ar fi bine să-și dea demisia deja tot Guvernul, în frunte cu premierul Filip, ca să putem organiza alegeri anticipate împreună cu cele din Chișinău și Bălți, așa cum doresc majoritatea cetățenilor. Și vom economisi și zeci de milioane de lei.

Eu oricând sunt gata să-i trimit în afara Guvernului și în afara politicii pe toți membrii guvernării euro unioniste. Și pe unioniștii declarați de acolo, și pe cei camuflați.

Oricum, mai devreme sau mai târziu anume așa va fi. Până la alegerile parlamentare sau imediat după, ei vor pleca. Și va veni o altă guvernare, socială și pro-Moldova”, a postat Dodon pe pagina sa de facebook.

Amintim că Alexandru Tănase și-a anunțat demisia din funcția de ministru al Justiției, la două luni după ce a fost învestit în funcție. Decizia vine la o zi după ce în presă au apărut interceptări telefonice în care Alexandru Tănase, pe atunci președintele Curții Constituționale, discuta cu Veaceslav Platon despre jaful bancar.

Totodată, astăzi Vlad Plahotniuc a înaintat astăzi la postul de ministru al justiției pe Victoria Iftodi.

(foto) Igor Dodon a semnat demisia ministrului Justiției: „Acum avem cu un unionist mai puțin la guvernare”

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.