ora: 17:33, 16 iun 2017 31637
Autor: Eugen Durbala

(foto) Dorin Chirtoacă, surprins în spatele unui club de noapte: Ce spune avocata acestuia


(foto) Dorin Chirtoacă, surprins în spatele unui club de noapte: Ce spune avocata acestuia
Foto: Igor Sirbu

Primarul capitalei Dorin Chirtoacă a fost văzut astăzi pe străzile capitalei, în pofida faptului că se află în arest la domiciliu.

Potrivit consilierului local Stanley Vartanian, Chirtoacă a fost văzut în curtea unui club de noapte din sectorul Ciocana, nu departe unde edilul își are locuința.

Contactată telefonic, avocata lui Dorin Chirtoacă, Tatiana Iovu, a declarat pentru UNIMEDIA că nu cunoaște detalii despre acest fapt deoarece se află înafara țării. Aceasta a subliniat faptul că dacă Dorin Chirtoacă a fost văzut pe stradă, asta cel mai probabil a fost contactat de organele de drept.

Procurorul de caz avea telefonul deconectat atunci când reporterul UNIMEDIA a încercat să îl contacteze.

UNIMEDIA amintește că la 25 mai primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost reținut de către ofițerii CNA, iar la 26 mai a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Edilul este bănuit de trafic de influenţă, în dosarul parcărilor cu plată în Chișinău.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -5 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Din poza se vede cum Dorin isi indreapta privirea la un etaj de sus. Vreti cumva sa spuneti ca clubul se afla la etajul 5?
  Stop cu ponegrirea.
  • +9 (13)
   Chirtoaca cu masina sa se afla langa casa in care locuieste,pe cand clubul se afla putin mai la vale,nu vad legatura.Fiind in arest la domiciliu,se poate vorbi doar despre faptul daca a avut permisiunea sa iasa din casa.
   -
   In alta ordine de idei,urmarind comportamentul lui Ghimpu,dar si actiunile autoritatilor,tot mai mult ma intaresc in convingerea ca a fost o iesire planificata de la guvernare a PL-ului inaintea alegerilor,lucru presupus de mai multa lume.Daca aceste arestari nu se finalizeaza cu condamnari reale,atunci devine si mai clara ipoteza.Dar nu cred sa mai aiba trecere la alegatori!
   Ce tine de Chirtoaca - se odihneste omul acasa (ca si Shor!),se plimba destul de des prin oras (in conditiile unui arest la domiciliu),primeste salariu,procurorul nu cere suspendarea lui din functie,nu e mare deranj,oricum cariera politica i-a distrus-o deja mosul Ghimpu...
 • -12 (18)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  vinatoarea continua:):):)probabil nu-i pot gasi motiv si dovezi....si folosesc toate mijloacele pentru a gasi macar o greseala cit de mica:):):)NU VA MERGE........LUMEA ASTEAPTA DOVEZI,SI NU DOVEZI CA A LE LUI CHIRINCIUC....CI DOVEZI REALE,ALT FEL NU VOM PERMITE SA FIE OCUPATA PRIMARIA SI CHISINAUL.....JOS LABELE DEPE CAPITALA!
 • +9 (11)
  dca a facut incalcari ar fi trebuit sa fie arestat si tinut in izolator ?
 • -12 (14)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Не мешайте ему, может он играет в синий кит... :))
  • +1 (1)
   balena albastra isi are originea ruseasca, deci este al voastra. Are Dorin alte preferinte.
 • +1 (1)
  da de unde asa ganduri? Primarul nostru nu merge la cluburi de noapte, in orice caz nu in Chisinau. Aici el se distreaza altfel - prin garaj, cantand cantece de la Rastorguev si cu furtunul stropind domnite, la care in prealabil le da cate o umbrela.
 • 0 (0)
  E o informatie gresita.Acesta este clonul lui Chirtoaca:)

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA