ora: 14:06, 16 iun 2017 24174
Autor: Tania Lozan

(foto) Dodon schimbă macazul. Șeful statului susține că președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, i-ar fi organizat vacanța


(foto) Dodon schimbă macazul. Șeful statului susține că președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, i-ar fi organizat vacanța
Foto: facebook/Igor Dodon

După ce ieri, jurnaliștii de la Ziarul de Gardă au publicat o investigație despre faptul că Diyar Ickale Gultekin, Consulul Onorific al R. Moldova în Antalya, a negat că i-ar fi propus vreo ofertă de odihnă președintelui Igor Dodon, așa cum acesta a declarat anterior. Astăzi, șeful statul a postat pe pagina sa de socializare mai multe fotografii alături de diplomată, în care îi mulțumește pentru găzduire, iar președintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, pentru organizarea vacanței.

Se întâmplă după ce șeful statului a zburat în Antalya pentru a-și aduce acasă familia din vacanță.

„Am venit după familia, care s-a odihnit o săptămână în Antalya. Vreau să-i mulţumesc preşedintelui Recep Tayyip Erdogan pentru organizarea excelentă a odihnei şi pentru primirea călduroasă a familiei mele. În special, vreau să-i mulțumesc pentru ospitalitatea de care a dat dovadă, consulul onorific al Republicii Moldova în Antalya Diar Ichkale Gultekin”, a scris Dodon pe o reţea de socializare.

 

Amintim că, acum patru zile jurnaliștii de la Ziarul de Gardă au făcut o investigație și au aflat unde își petrece vacanța familia președintelui. Potrivit sursei citate, familia Dodon s-ar fi odihnit într-un hotel de lux, de cinci stele, pe malul Mării Mediterane, în Turcia. 

La scurt timp, șeful statului a infirmat că familia sa s-ar fi odihnit într-un hotel de lux unde un sejur pentru două persoane costă nu mai puțin de 4 600 de euro și a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că oferta de vacanță în Antalya i-ar fi fost propusă de către „Consulul R. Moldova în Antalya”, acuzând presa de manipulare.

Ulterior, jurnaliștii de la ZdG au scris că Diyar Ickale Gultekin, Consulul Onorific al R. Moldova în Antalya, a negat faptul că i-ar fi propus președintelui vreo ofertă de odihnă pentru familia acestuia.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (4)
  iat na! O uitat dodonul cine l-a poftit. Se mai intimpla.
  • -16 (16)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   pe toti ii maninca in fund unde Dodon se duce la mare. Da un agricultor care vinde patlagele si tot in Antalia se odihneste. Unde se duce tara asta de rahat? Moldovenii astia tot nu-s normali la cap. Il aleg si dupa asta il sufla in ceafa ca nu-i frumos, ca nu-i destept, ca nu-i onest. Dar cine pentru voi e bun? NU exista moldovean bun, calmativa si traiti viata asa cum sinteti si nu dati vina pe Dodon.
   • +1 (1)
    Agricultorul nu se odihneste pe banii mei, dar Dodon traieste si mananca pe banii mei...
    Asa ca atata timp cat nu e persoana privata, fii bun si clarifica.
   • 0 (0)
    Dute pidarasule de unde ai iesit, tata a lucrat ca inginer pe tehnica securitatii in agricultura, si la mare a fost doar citiva ani in urma, si nu din bani din agricultura. Eu vapse am salariu de aproape 1000$ dupa impozite si fondu de pensii si asigurarea medicala - si tot nu am fost la odihna, niciodata din aproape 4 ani de lucru! Da iaca bidonchik nu are alte probleme decit sa se hodineasca
 • +4 (4)
  Aha, Dodic ca si Leanca imblati cu "mitza in sac", coordonatorul va plateste in plic, poporul stie deja....

  Sunt cetățean activ
 • +3 (3)
  aha...fix asa si cu prietenii din odessa cind au platit zborul privat...
  pdar

  Sunt cetățean activ
 • +1 (3)
  Omul ăşta vă vinde la toţi dictatorii pentru folosul lui.
 • +3 (3)
  cred ca trebuie de facut un top 5 al celor minciunosi punctionari publici. Avemt candidati: - Igor Dodon, care mereu inventeaza basme noi despre din ce surse traieste si cine-i achita calatoriile; - Iurie Leanca despre cine i-a recomandat sa participe la furtul secolului (deja toate institutiile internationale au confirmat ca i-au recomandat lui Leanca sa nu fure, iar el a facut invers); - il a vem pe Plotniuc cel care striga despre drepturile si libertatile democratice, iar in final face invers si sfideaza mereu buchia legii, ignorind toate normele legale si bunului simt( chiar si lui Marian Lupu ii greata si rusine ca il face parte din echipa lui); - il avem pe dl. Candu carevorbeste despre lege, dar face cum ii spune Plohotniuc. Avem vacant locul 5. Cui il atribuim? :-)
  • +1 (1)
   am gasit candidati pentru locul 5 - Chirtoaca (care spunea ca nu e la curent cu bespredelul din oras si proiectul parcarilorcu plata) si Nistor Grozavu care spune ca in primarie totul e transparent si in limita legii, dar pe sub masa vinde terenuri, proiecte si autorizatii pentru constructii ilegale :-)
 • +4 (4)
  Încă o minciună gogonată în stil dodonist. Cam pentru care merite guvernul turc ar trebui să achite plata pentru odihna familiei Dodon? și pentru care merite guvernul turc ar trebui să finanțeze reconstrucția palatului prezidențial? Este foarte clar că nu există astfel de merite ale lui Dodon în fața guvernului turc. Prim urmare și de acestă dată ne minte în modul cel mai nerușinat.
 • +3 (3)
  parca am fi la Piața Centrala si ar discuta 2 babe ..... de fapt Dondon alfel nici nu poate - asta e felul lui.

  Sunt cetățean activ
 • +1 (1)
  Toti blegii , care au pupat miina alegatorilor, pentru a le obtine votul, acum au intors curul , pentru a-si lua revansa pentru inchinaciune si asi demonstra dispretul fata de prostme, caci piina la urmatoarele alegeri mai e timp. TRAIASCA PROSTIA OMENEACA, CACI GANDOANE SE V_OR MAI GASI.
 • 0 (0)
  iata deja o sa fim datori si turcilor pentru minciunile acestea
 • 0 (0)
  a venit sa-si ea familia insa nu prrea sunt bronzati ) e ca si cu mabea au ajuns si cineva a facut o investigatie si au fost nevoiti sa improvizeze sa mimeze odihna
 • 0 (0)

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA