(foto) Dodon schimbă macazul. Șeful statului susține că președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, i-ar fi organizat vacanța

După ce ieri, jurnaliștii de la Ziarul de Gardă au publicat o investigație despre faptul că Diyar Ickale Gultekin, Consulul Onorific al R. Moldova în Antalya, a negat că i-ar fi propus vreo ofertă de odihnă președintelui Igor Dodon, așa cum acesta a declarat anterior. Astăzi, șeful statul a postat pe pagina sa de socializare mai multe fotografii alături de diplomată, în care îi mulțumește pentru găzduire, iar președintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, pentru organizarea vacanței.

(foto) Dodon schimbă macazul. Șeful statului susține că președintele turc, Recep Tayyip Erdogan, i-ar fi organizat vacanța
(Foto: facebook/Igor Dodon)

Se întâmplă după ce șeful statului a zburat în Antalya pentru a-și aduce acasă familia din vacanță.

„Am venit după familia, care s-a odihnit o săptămână în Antalya. Vreau să-i mulţumesc preşedintelui Recep Tayyip Erdogan pentru organizarea excelentă a odihnei şi pentru primirea călduroasă a familiei mele. În special, vreau să-i mulțumesc pentru ospitalitatea de care a dat dovadă, consulul onorific al Republicii Moldova în Antalya Diar Ichkale Gultekin”, a scris Dodon pe o reţea de socializare.

Pub

 

Amintim că, acum patru zile jurnaliștii de la Ziarul de Gardă au făcut o investigație și au aflat unde își petrece vacanța familia președintelui. Potrivit sursei citate, familia Dodon s-ar fi odihnit într-un hotel de lux, de cinci stele, pe malul Mării Mediterane, în Turcia. 

La scurt timp, șeful statului a infirmat că familia sa s-ar fi odihnit într-un hotel de lux unde un sejur pentru două persoane costă nu mai puțin de 4 600 de euro și a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că oferta de vacanță în Antalya i-ar fi fost propusă de către „Consulul R. Moldova în Antalya”, acuzând presa de manipulare.

Ulterior, jurnaliștii de la ZdG au scris că Diyar Ickale Gultekin, Consulul Onorific al R. Moldova în Antalya, a negat faptul că i-ar fi propus președintelui vreo ofertă de odihnă pentru familia acestuia.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub