(foto) Campania „Adoptă un bătrân”, inițiată de către reprezentanții diasporei ia amploare

Reprezentanții diasporei din nou dau dovadă că le pasă de ceea ce se întâmplă acasă. Ieri, moldovenii stabiliți peste hotare au început livrarea pâinii pentru bătrânii, care au rămas singuri și neputincioși în satele din Moldova. Vârstnicii din localitatea Hîrtopul Mare, raionul Criuleni i-au primit cu lacrimi în ochi pe voluntari. 

(foto) Campania „Adoptă un bătrân”, inițiată de către reprezentanții diasporei ia amploare
(Foto: facebook/Donatii Diaspora pentru Moldova)

În condițiile în care, mulți bătrâni din Republica Moldova abia de se pot hrăni din pensia pe care le-o oferă statul, campania inițiată de moldovenii stabiliți peste hotare vine să-i ajute pe vârstnicii din țara noastră să depășească greutățile la care sunt supuși. Inițiatorii îi îndeamnă și pe alți conaționali să se alăture campaniei.

„Avem noi membri în echipa noastră, persoane ce nu sunt indiferente de situația de acasă, oriunde nu s-ar afla și care au adoptat un bătrân sau mai mulți. În aceste localități avem implicați oameni din Germania, Italia și Marea Britanie. Astăzi s-a făcut și primul transfer din America, mă bucur că ne-am făcut auziți și peste ocean”.

Pub

În imaginile de mai jos, vedeți cum reprezentanții campaniei „Adoptă un bătrân” merg pe la casele vârstnicilor pentru a le da o mână de ajutor.

Toți cei care vor să se implice, o pot face prin intermediul reprezentanților paginii de facebook: Donații Diaspora pentru Moldova.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub