ora: 18:55, 16 iun 2017 24361
Autor: Tania Lozan

(foto) Campania „Adoptă un bătrân”, inițiată de către reprezentanții diasporei ia amploare


(foto) Campania „Adoptă un bătrân”, inițiată de către reprezentanții diasporei ia amploare
Foto: facebook/Donatii Diaspora pentru Moldova

Reprezentanții diasporei din nou dau dovadă că le pasă de ceea ce se întâmplă acasă. Ieri, moldovenii stabiliți peste hotare au început livrarea pâinii pentru bătrânii, care au rămas singuri și neputincioși în satele din Moldova. Vârstnicii din localitatea Hîrtopul Mare, raionul Criuleni i-au primit cu lacrimi în ochi pe voluntari. 

În condițiile în care, mulți bătrâni din Republica Moldova abia de se pot hrăni din pensia pe care le-o oferă statul, campania inițiată de moldovenii stabiliți peste hotare vine să-i ajute pe vârstnicii din țara noastră să depășească greutățile la care sunt supuși. Inițiatorii îi îndeamnă și pe alți conaționali să se alăture campaniei.

„Avem noi membri în echipa noastră, persoane ce nu sunt indiferente de situația de acasă, oriunde nu s-ar afla și care au adoptat un bătrân sau mai mulți. În aceste localități avem implicați oameni din Germania, Italia și Marea Britanie. Astăzi s-a făcut și primul transfer din America, mă bucur că ne-am făcut auziți și peste ocean”.

În imaginile de mai jos, vedeți cum reprezentanții campaniei „Adoptă un bătrân” merg pe la casele vârstnicilor pentru a le da o mână de ajutor.

Toți cei care vor să se implice, o pot face prin intermediul reprezentanților paginii de facebook: Donații Diaspora pentru Moldova.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (1)
  Bravo! Parintele Arsenie Boca a spus odata: nu aveti batrini? Cautatii si ii adoptati ..nustii de unde vine mantuirea..Doamne ajuta! Respect!
 • +1 (1)
  câtă bucurie pentru o pânică!!!
  noi nu avem guvern! nou nu avem parlament! noi nu avem președinte!
  noi avem oameni nevoiași și oameni care pe seama lor au mașini și case luxoase și zboară c avioanele la odihnă cu mii de euro/ziua
  • +1 (1)
   parintii nostri care sunt "adoptati" de noi insasi, pardon intretinuti de noi niciodata nu vor merge la vot cu turma pentru a vota pe cei, care le arunca cate ceva mizer spre deosebire de acesti batrani adoptati de oameni "buni".
 • +1 (1)
  aha! si nu uita ca pe seama acestor oameni nevoiasi care se bucura de o paine
  actualii guvernanti se afla unde se afla. Pentru ca acesti nevoiasi sunt cei mai manipulati si pentru o paine sunt gata sa-l voteze si pe dracul impelitat.
  Cat tine de a adopta un batran apoi as zice ca noi toti am adoptat cate unul sau cativa batrani - parinti, rude.

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA