(foto, video) Grupul de companii Roofart şi Conluxart au lansat campania „Un acoperiş de nota 10”

O adevărată sărbătoare a fost organizată de companiile Roofart si Conluxart odată cu lansarea campaniei „Un acoperiş de nota 10”. În cadrul evenimentului care a avut loc sâmbătă, 8 septembrie, grupul de companii a desfăşurat un şir de concursuri cu premii utile pentru montatorii de acoperişuri.

„Acest eveniment este organizat pentru montatorii parteneri cu care lucrăm pe piaţa din Republica Moldova. Aici aceştia au posibilitatea să facă shimb de experienţă, dar şi să participe la concursurile organizate de noi, devenind astfel o echipă de nota 10. Cu această ocazie invităm şi alţi parteneri care doresc să se alăture şi să colaboreze cu noi”, a declarat Ilarion Ursu, patronul companiilor Roofart şi Conluxart.

Montatorii prezenţi la eveniment au avut ocazia să-şi demonstreze abilităţile profesionale participând la o serie de concursuri cu întrebări şi răspunsuri. Aceștia au avut șansa să câștige îndoitoare de cârlige de la Roofart, salopete, cureli pentru montatori, umbrele, stickuri de memorie, tricouri și multe altele.

„Evenimentul de astăzi vine să arate că am făcut un pas important în menţinerea calităţii şi în respectarea utilizatorului final. El merită din plin să aibă ce este mai bun. Iar acest lucru se face prin instruirea celor care acordă servicii de montaj utilizatorului final”, a menţionat consultantul Brightway România, Lucian Arghire.

Surprizele, însă, nu s-au încheiat aici. Pentru munca şi efortul pe care l-au depus alături de compania Conluxart, trei dintre cei mai buni montatori vor merge în vizită de studiu în Belgia la fabrica de țiglă metalică „Metrotile”, iar alţi trei participanţi vor efectua o vizită la un nou sediu IKO din Slovacia. Acolo, aceștia vor avea posibilitatea să participe la o şcoală de instruire. Cheltuielile ce includ cazarea, masa şi transportul vor fi suportate de către companie.

Directorul marketing al companiei Roofart SRL, Apostol Octavian, a ţinut să sublinieze că de-a lungul a 15 ani de existenţă, întreprinderea a acumulat multă experienţa, care este gata să o împartă gratuit cu montatorii, iar asta pentru a aduce seriviciile de montare a acoperişurilor la un alt nivel. „La acest eveniment am prezentat şindrilele bituminoase IKO, precum şi Garanţia Platinum IKO. Această garaţie oferă posibilitatea să recompenseze atât cheltuielile de transport, de montare, materiale, putem să spunem că este o garanţie full option”, a mai adăugat Apostol Octavian.

La final, toţi invitaţii au avut posibilitatea să discute, să facă schimb de experienţă și să se relaxeze pe ritmuri de muzică LIVE.

Pentru mai multe detalii referitoare la concursuri şi produsele oferite de companiile Roofart si Conluxart accesaţi www.roofart.md şi www.conluxart.md

P

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub