ora: 15:01, 14 sep 2014 9830
Autor: Ana Sîrbu

(foto, video) Cum s-a desfășurat Marșul Tricolorului la Chișinău


Video se incarcă ...
(foto, video) Cum s-a desfășurat Marșul Tricolorului la Chișinău
Foto: UNIMEDIA

În centrul Chișinăului a fost organizat, astăzi, Marșul Tricolorului, în cadrul căruia este desfășurat și purtat de participanți un tricolor de 300 de metri lungime.

Marșul a început la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” la ora 14.00, informează UNIMEDIA.

„Invităm la această manifestație toate persoanele și organizațiile care cred în semnificația tricolorului și vor să marcheze dragostea de patrie, de limba română, de istorie și Unire. Doar împreună suntem o forță de neînvins, împreună suntem mai uniți și avem puterea de a schimba în bine lucrurile din jurul nostru”, au declarat organizatorii.

 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:



Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -15 (31)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

  si pentru ce sa blocat traficul? cite doi oameni in rind si sa inchis jumatate de Stefan
  • +18 (28)
   Hai sa facem PODURI PESTE PRUT, drumuri europene, retea de energie electrica, cale ferata tip european sa ajunga trenurile directe de la Chisinau in toata Romania. HAI UNIRE intre cele doua tari.
  • +5 (17)
   Ca sa mirii tu aici.
 • -18 (34)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Prin asemenea "marsuri" Romania isi demonstreaza, la fel ca Rusia, POFTELE sale EXPANSIONISTE, REVANSARDE, planurile de a-si lati hotarele si de a reface micro-imperiul ultranationalist, nedmocratic, dictatorial, xenofob si DISCRIMINATOR al "Romaniei Mari". Statul UE RO sfideaza DREPTUL INTERNATIONAL, Declaratia de Suveranitate si cea de Inependenta a R.Moldova, Constitutia RM, VOINTA poporului si natiunii moldave de a nu se uni cu niciun alt stat, de a nu-si pierde intependenta si liberatea, de a fi MOLDOVENII stapani in tara lor pe pamantul, averea si mostenirea lor, stapani pe soarta lor, de a nu DEPINDE de niciun "frate mai mare", inclusiv de cel roman. Romania a recunoscut Independenta Nationala a Natiunii Moldave a R.Moldova si este DATOARE sa o respecte fara nicio conditie. Actualul "mars" pune un semn mare de intrebare fata de actuala conducere a tarii si a capitalei, care permite desfasurarea unor asemenea actiuni ANTI-STATUL R.Moldova, anticonstitutionale, ultra-nationaliste
  • +10 (18)
   Dacă ești un cunoscător bun al istoriei, precum te crezi, atunci la sigur știi că Declarația de Independență a RM conține asemenea sintagmă - LIMBA ROMÂNĂ CU GRAFIE LATINĂ.
   Constituția e un fals, îndeosebi art. 13 cu privire la limba statului !
   Asemenea marșuri vin să confirme independența RM față de Federația Rusă, de altfel față de care și-a declarat-o pe data de 27 august 1991. Iar oamenii scandau UNIRE și LIMBA ROMÂNĂ, nu toate cele enemerate de tine mai sus. Ceea ce zici tu - sunt interesele IMPERIALISTE RUSEȘTI !
   Gîndește Liber ! :)


   Sunt cetățean activ
 • -16 (32)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  E o provocare care va servi fortelor pro-Uniunea Vamala si anti-UE drept dovada ca actuala coalitie TRADEAZA interesele nationale ale R.Moldova si cursul lor "pro-european" tinteste LICHIDAREA R.Moldova printr-o "monstruoasa", "ucigasa" "unire", totalmente dezavantajoasa moldovenilor si R.Moldova si numai in folosul "avocatului" NELOIAL, NEPRIETEN, AGRESOR si OCUPANT - Romania. E un mars al noilor OCUPANTI ai R.Moldova, care demonstreaza in mod cinic ca ei TRIUMFA, ca R.Moldova nu se mai poate apara, ca este un stat OCUPAT, TRADAT de actuala colaitie.
  • +1 (1)
   Lichidarea RM zici ca s'ar tinti de catre nu' cine? Ba oniricule, cauta'ti tintasii printre igorbidoane, iuramunteni, sevciuci, formuzali, usatii si alte lifte pe care, dupre cate vad, le cam stergi la poponet cu limba...Chiar, tu cat de mare ai limba de, stand in picioare, poti sa'i-lingi'n dos pe mai-sus-enumeratii? Sau iti place só faci in 4 labe ca o sluga prea'credincioasa Maskvei? :P
 • -18 (28)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  "Consiliul Unirii" e aceeasi strictura PARASTATALA similara cu cea a "republicilor" Crimeea, Lungansk si Donetk in Estul Ucrainei, menita sa substituie, sa rastoarne actuala ordine cionstitutionala in R.Moldova. Ultranationalistii romani au iesit sa defileze azi, de ziua PUCIULUI LEGIONAR in Romania, demostrand prin similitudine ca scopul lor e tot un PUCI, o lovitura de stat pentru instaurarea unei dictaturi "unioniste" PROFASCISTE in R.Moldova. Fortele SUBVERSIVE, coloana a V-ea a Romaniei in R.Moldova se pregatesc de pe acum de un nou 7 aprilie indata dupa alegerile parlamentare din 30 noiembrie, de o noua "revolutie romana" "unionista" la Chisinau. SUA, UE, Consiliul Europei, OSCE ar trebui sa stopeze "pofetele" ocupationiste, anexioniste, "unioniste" ale Romaniei lui Basescu contra R.Moldova, "pofte" ce pot culmina la fel ca in Ucraina cu un "maidan" sau un "razboi" fratricid. Basescu vrea sa-si continue "planurile" sale agresive "unioniste" pana la ultima zi de aflare la Cotrocen
  • +12 (18)
   Nu trebuie să fii analist politic ca să vezi că tot ce spui tu este vorba spurcătă a lui dodobidon moscovit - la fel de grețos și ipocrit. Închide-ți o dată fleanca!
  • +2 (2)
   Oniricule, probabil uiti ca Romania este in UE/CE/OSCE si ca ceri Washingtonului nu's ce, partener strategic fiin el al Bucurestiului. Cat despre legionari, cauta'ti fratii intru extremism printre ribbentroopmolotivistii tai, aia are au fost "eliberati" de armata rosie (de sange) de sub "fasisti"...Chiar, cuvantul "rusine" nu'ti provoaca dezgust atunci cand te speli, daca te speli, dimineata? :P
 • +13 (23)
  Frumos, da as vrea mai multa lume sa vad acolo.
 • +10 (20)
  Mmm... straniu... avem şi porcălani moscalo-măldăvani care cunosc limba română...
 • +8 (12)
  Marsul Unirii la Strasbourg Partea I
  https://www.youtube.com/watch?v=10qvZkNWQtM
  Marsul Unirii la Strasbourg Partea II
  https://www.youtube.com/watch?v=q0xJtHHs-rs
 • +9 (13)
  BASARABIA E ROMANIA ,RUSULE NU UITA BASARABIA NU UITA,TRAIASCA,TRAIASCA,TRAIASCA SI-NFLOREASCA MOLDOVA,ARDEALUL SI TARA ROMANEASCA, FORTAAAA ESTE ROMANIAAA MAREEEEE
 • +8 (10)
  emotionant!Bravo,romani!
 • -8 (8)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • +5 (7)
   ...da rusnacule, aici e Moldova lui Stefan cel Mare... aici e România Mare a lui Ferdinand I... aici dacã vrei e DACIA lui Burebista... prinzi firul?!
  • +6 (6)
   Faci spume, te enervezi. Inseamna ca e de bine =))
 • +4 (4)
  Misca (Mihau) tu cu buharicii tai din Rausia departe nu agungi, aceia-si soarta te asteapta ca si in Crimeia. Sa iti fie clar ca procvesuyl de Integrare Romaneasca sa pornit demult si mai trage atentia citi studenti Basarabeni invata in Tara Romana, si ce flux de Romani voteaza la alegeri pe teritoriul Moldovei. Asteptam UNIREA.

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA