ora: 10:45, 18 mar 2017 5917
Autor: Redactia UNIMEDIA

Focuri de armă. Aeroportul Orly din Paris este evacuat


Focuri de armă. Aeroportul Orly din Paris este evacuat
Foto: digi24

Focuri de armă s-au auzit, sâmbătă dimineață, în zona terminalului Sud de pe aeroportul Orly din Paris. Un bărbat a încercat să-i ia arma unui militar, iar acesta a deschis focul.

Potrivit Digi24, bărbatul a fost imobilizat de forțele de ordine. Aeroportul este în curs de evacuare, ca măsură de precauție. Autoritățile se tem ca suspectul să nu aibă complici, transmite postul de televiziune BFM TV. 

La fața locului au ajuns trupele speciale și echipe de geniști, pentru a se asigura că individul nu avea explozibili asupra lui.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 9:05 (10:05, ora Moldovei).

Poliția a anunțat pe contul de Twitter că o operațiune este în curs de desfășurare la Orly. Oamenii sunt sfătuiți să nu treacă de perimetrul de securitate și să respecte consemnele. „Vă sfătuim să evitați platforma aeroportuară”, arată polițiștii.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • 0 (0)
    Daca nu a explodat tavanul ca la aeroportul din Bruxelles (plasat de serviciile secrete) atunci nici o problema. Fac baietii valuri in pahar la Orly ca sa ne aminteasca ca situatia e grea si va trebui toti sa primim microcipuri. Pentru siguranta noastra, vor spune...

×
Externe
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA