ora: 12:24, 13 oct 2014 3222
Autor: Cristina Buzovschi

Focul de artificii de Hramul Chișinăului, sub semnul întrebării


Focul de artificii de Hramul Chișinăului, sub semnul întrebării
Poză simbol
Foto: bouquetevent.ro

Focul de artificii de Hramul Orașului ar putea să nu aibă loc. Deși a fost prevăzut în programul sărbătorii, autoritățile nu au găsit deocamdată un sponsor și înclină să anuleze focul de artificii, relatează UNIMEDIA.

Acest lucru a fost comunicat de către primarul general Dorin Chirtoacă, la finalul ședinței operative a Primăriei Chișinău.

„Am înțeles că focul de artificii s-ar putea să nu fie deloc. Se pare că Direcția Cultură să nu fi găsit până la urmă sponsori. Dar cred că asta nu va fi cea mai mare problemă. Dacă găsim sponsori până mâine, bine, dacă nu - nu cred că este cazul să cheltuim zeci de mii de lei pentru așa ceva. mai bine dăm banii la o casă de copii”, a declarat primarul Capitalei.

UNIMEDIA precizează că marți, pe 14 octombrie, orașul Chișinău va împlini 578 de la prima atestare documentară. Vezi programul artistic:

Programul de la Hramul Chișinăului 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
  • 0 (0)
    Daca ziceti ca mai bine dăm banii la o casă de copii da ce fantastic ar fi real sa fie dar eu ma tem ca nu cumva acea casa de copii sa le fie buzunarul lor. Hai cu totii sa-l intrebam pe Dumnezeu cum ar fi dorit orasul nostru sa-si sarbeze ziua lui asta va fi clar ca isi va dori sa-si serbeze-n liniste da nu cu concerte poate va ginditi si la asta D-le Chirtoaca :)

    Sunt cetățean activ
  • 0 (0)
    directia cultura sutn niste incompetenti atunci ~! au avut un an de zile sa caute sponsori ! demisia

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA