ora: 14:34, 09 oct 2014 8706

Filat spune cine este cel mai mare dușman al PLDM la alegerile din noiembrie


Filat spune cine este cel mai mare dușman al PLDM la alegerile din noiembrie
Vlad Filat, liderul PLDM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

„Partidele și politicienii care vor promova minciuna, care vor încerca să dezinformeze și să manipuleze alegătorii sunt cel mai mare dușman al PLDM la alegerile din noiembrie”.

Declarația a fost făcută de către liderul PLDM, Vlad Filat, în cadrul unui interviu pentru Tribuna, informează UNIMEDIA.

„Pentru noi este o chestiune de principiu ca legătorii să aibă posibilitatea să facă o alegere conștientă, dar nu presați și manipulați de cineva. De aceea, ne vom opune cu toată tăria și vom depune maximum de eforturi pentru a contracara astfel de fenomene nocive pentru alegători și, în final, pentru democrația din țara noastră”, a precizat Filat.

Potrivit liberal democratului, cei care promovează cu insistență ideea aderării Republicii Moldova la Uniunea Vamală induc în eroare alegătorii. „Ei vorbesc despre nu știu ce beneficii iluzorii, despre locuri de muncă, piețe de desfacere etc., când adevărul este cu totul altul și în ultimii ani toți s-au convins de acest lucru”, a adăugat Filat.

Vlad Filat a reiterat faptul că locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, unde este o piață de peste 500 mil. potențiali consumatori, cu reguli clare de joc, care „nu depind de mofturile cuiva sau de conjunctura politică și geopolitică”.

De asemenea, liderul PLDM s-a declarat ferm convins că și după acest scrutin Moldova va fi guvernată de forțe pro-europene, democratice, care vor asigura continuitatea tuturor acelor procese importante începute în 2009.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • 0 (22)
  manipularea este cea mia josnica metoda de ati aduna voturi.e bine ca partidele sa constientizeze ca aceasta metoda nu este una pe termen lung.Daca PLDM va lua minim 35 de mandate,atunci cu siguranta vom avea un guvern proeuropean
  • +3 (21)
   Toti cateii latra la PLDM. Lumpen-politicienii, rechinii trogloditi, somonii malformati, platicile in transa, toti adunati in ordie cu media masata, ataca PLDM, prin childuri, prin interpusi, prin ricoseu, prin minciuni desucheate, tamaduitoare, solemne, relaxante. Toti fanariotii zileor noastre! Ataca din lasitate, de frica, de gelozie. Ura viscerala, gelozia obsesiva si frica i-a unit pe toti! Insa...caravana trece.
   • +2 (20)
    Blogherii de pe vox publika, scriu zi si noapte despre PLDM, incearca sa strice imaginea PLDM si a lui Vlad Filat,Platiti bine de catre oligarh, cel care mai detine si citeva portaluri de stiri, cum ar fi Publika TV, 2PLus, Prime TV, Canal3, si multe alte portaluri de stiri ziare, maia re catii politicieni care ies cu minciuni si acuzatii ne fondate pe numele PLDM !
    • -1 (15)
     Toata socieatea ar fi bine sa se opuie cu tarie si maxim efort pentru alegerile din 30 noiembrie! Moldovenii n-au visat astfel de drumuri niciodata! Rau, greu, suparati, dejamagiti cum sunt unii sau altii dar nu striga sa te Integrezi in Uniunea Europeana si chiar sa votezi partide pro-europene.
     • +1 (17)

      Dl. Filat, spre deosebire de multi politicieni, spune lucrurile pe nume. Europa ne ajuta, Europa ne dau bani, Europa ne consulta, Europa ne face drumuri, Europa face minuni. Cu tot respectul dl-e Filat, eu va inteleg dar sper si altii sa va inteleaga. Sunt de acord, Moldova trebuie sa adere la Uniunea Europeana.
      • 0 (16)
       Filat este un lider inascut, un profesionist cu o experienta bogata, un politician care a reusit sa inlature o cuvenrare murdara, o guvernare comunista si sa instaureze in tara o guvernare pro-europeana, cu ajutorul poporului!
       Respect mare pentru acest om, pentru ca pot merge liber in UE, pentru ca merg pe Drum bun acasa la parinti, pentru ca surioara merge la gradinita noua, construita recent!
       • 0 (14)
        Avem nevoie de un partid european, cu oameni destepti si educati, de asta alegerea mea va fi PLDM!
        • -2 (12)
         Din astea cu manipularea sunt multi, In special Kremlinul si-a facut aici o armata care lucreaza zi si noapte ca sa duca lumea in eroare.
         Mai sunt niste eroi de pe la noi,niste raideri care au o imagine patat si prin intermediul mass media incearca sa si-o imbunatateasca si totodata sa faca rau altuia, sa atace dur prin diferite metode numai ca sa strice imaginea si sa nu-i staie in cale la facut scheme de hotie in tara.
         Vlad Filat nu trebuie sa cedeze si sa mearga inainte,indiferent de provocari.
         • -2 (10)
          Fiecare are dreptul la libera exprimare,dar nu la manipulare,si nai ales sa o faca pentru bani,sau careva beneficii personale!
          • -1 (3)
           Eu una stiu ca trebuie sa fie tot cinstit si onest, cei care se socot puternici, si convinsi ca au facu ceva, sa ca vor face sa demostreze asta, dar nu sa arunce cu glod in celelalte partide!
    • -3 (13)
     Sincer sa fiu, mi-e mila, sau mi-e rusine? de prestanta dlui Cristian Tabara. La TVR era altul, altfel, admirabil. La Publikka, insa, cand vad cum ii lustruiesc pe pd-mistocari, ba cu "expres", ba cu ghes, ba cu otigneala, ba cu Edelweiss-matraguna, iti vine sa scuipi.
   • -2 (14)
    Bine spus! Oamenii nostrii trebuie sa aiba posibilitatea sa faca o alegere constienta, dar nu presati si manipulati de cineva!
   • -5 (11)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Votati PLDM! Se tin de promisiuni si daca o spus ca o sa Integreze R. Moldova in Uniunea Europeana, sa tineti minte ca o s-o faca!!!
    • +2 (2)
     pai au zis ca vor dezvalui adevarul despre 7 aprilie , nu prea vad sa se fi tunut de promisiune ...
 • +2 (14)
  Dacă face puşcărie Filat pînă la alegeri, atunci votez PLDM. Condiţia fiind ca cei din PLDM să iasă cu iniţiativa de suspendare a imunităţii lui Filat.
  • +4 (8)
   Filat e mult, macar consilierul prezindential Sleahtitchi, care a furat banii de la copii !
   • -5 (13)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    John, cui trebuie show asta votez PLDM, daca tu esti mraziste Usatista??
    nu fa vorbe goale , te rog eu!
    • -1 (1)
     Usatîi nu a făcut rău nici ţării, nici mie, de aceea am cel puţin respect faţă de Renato. Iar dacă mai luăm în calcul cîtă lume a ajutat, atunci într-adevăr alt candidat pentru votul meu nu există. Cu toate acestea recunosc că în PLDM mai sînt persoane demne, numai că ele nu vor fi în primii 20 pe listă. Ce ţine de insulte şi atac la persoană - nici nu e de mirare, căci ce creaturi pot susţine corupţii, contrabandiştii şi mafioţii acestei ţări?
  • -4 (12)
   Uniunea Vamala e un vis de a lui Vladimir Putin!
 • -5 (13)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Cel mai mare dusman al PLDM vs parcursul european al RM - pe langa Dodown&Zinaiuda; cu "Uniunea Vomala-cea mai buna polutie", parusalia cu "Renegato -patria-paria" si ciuma rosie cu "Voronin - cel mai tare in parcare" - este forta bruta timorata de o Europa care da mereu extemporale, care cere un anumit stil intelectual, o mentalitate distincta, un canon cultural, o sumedenie de sincronizari legislative si o infatisare de om civilizat. Si fiindca acolo hatarul, bacsisul si furaciunea nu sunt zeitati (carora, la noi, li se inchina pana si inchizitor-dom'Tanase), vrajmasii umbla cu vrajeala electorala, parvenitii apara borfasii, mitocanii imprastie gogosi cu sacul.
 • -1 (5)
  Consider ca din cauza razboiului din Ucraina, Moldoveniii au acces liber in Europa! Pina a se incepe conflictul din Ucraina, Moldova batea pasul pe loc, din cauza greutatii coruptiei si birocratiei din sistem. Si intr-o zi cu ajutorul lui Basescu, Macovei si in primul rind Cancelarului German Angela Merkel, azi ca si pina a intra in europa, facem parte din familia Europeana. Pentru drumuri tot UE si SUA ne-au dat banii. Posibil ca sa fi fost guvernarea comunista sau PD furau toti acesti bani, dar PLDM au mai lucrat cite putin, pentru ca Europa doreste dare de seama. Sau dupa ce au furat milioane din sistemul de invatamint, dl P. Sleahtitchi, au inceput si revorma, milioane pentru videocameri. Nu numai Plohatnic, Voronin etc sunt corupti, dar si PLDM e putred de corupt. Oazu Nantoi am aflat ca nui corupt !!!
 • -3 (7)
  Comentariul a fost șters de redacție.
 • -5 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Unicul care merita sa aiba controlul total asupra parlamentului asta-i Filat cu PLDM si legea.
  • +1 (5)
   Esti prost sau un corupt care se hraneste de la el. JOS AIE!!! Pe 30 noiemrie sa-i maturam pe cei mai mari corupti care au existat in Moldova sub denumirea AIE
 • +4 (4)
  Desigur pe Filat il doare viitorul batrinilor si copiilor, eu vad in ochii lui acest lucru !!! Pe dinsul nu-l intereseaza banii si femeile :)
 • +2 (4)
  Corect Filat spune,Sa spunem adevărul,sa nu imblam cu birfe,dar ce ne facem cu Banca de Economii sau Aeroportul!Sunt pentru EU,dar fără sa-ti bagi laba în visteria statului. În UE.cu buzunarele cusute,UE.nu au nevoie de hotisori.
 • -1 (3)
  Doar cu capul de asfalt,sa înțeleagă înainte pentru MD.
 • -2 (10)
  vorbe goale si desarte spun cei care nu inteleg importanta integrarii in UE,schimbativa viziunea asupra realitatii vietii,PLDM este o formatiune politica si profesionala cu o echipa care pot ridica nivelul de dezvoltare a tarii,sa "nu cautam nod in papura"
  • 0 (2)
   Au avut suficient timp la dispoziţie să arate profesionalizmul şi s-au câcat la fiecare pas. Toate reformele s-au finisat cu furt de fonduri şi fără schimbări reale în justiţie, invăţământ, ministerul sănătăţii.
 • -2 (10)
  nu putem ignora felul in care traim:saracie,coruptie,manipulare,mizerie....dar,pentru toate este o solutie:DESTEPTAREA!!!alegeti un viitor mai prosper,sa fim in locul potrivit si la momentul potrivit,noi singuri ne decidem viitorul!!!alegeti intelept...
  • +2 (2)
   Bravo! Parcă-i scrii texte lui Filat şi Lupu - vorbă multă şi fără sens.
 • +1 (1)
  asta este adevarul avem multe persoane care compromit integritatea si binele facut de pldm, mereu se vor gasi inflacarati, ca usatii, voronin, dodon, sau ionitsa care sa spuna un adevar fals, pe care doar altii vor sa-l auda,pldm in frunte cu leanca si filat sunt puternici si impreuna cu noi vom iesi invingatori

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA