ora: 15:21, 02 apr 2015 6296

Filat: PLDM optează pentru alegeri locale în luna iunie


Filat: PLDM optează pentru alegeri locale în luna iunie
Foto: UNIMEDIA / Igor Rotari

Partidul Liberal Democrat din Moldova este pregătit pentru alegerile locale și nu există nicio temere în acest sens. Declarația aparține liderului PLDM, Vlad Filat, și a fost făcută de la tribuna din holul Parlamentului. 

„În ultima perioadă am auzit speculații că eu personal și partidul pe care îl conduc își dorește amânarea alegerilor, am spus-o și cu alte ocazii, noi suntem pregătiți pentru acest scrutin, așa cum este firesc pentru un partid serios.

Opțiunea noastră este să organizăm aceste alegeri în luna iunie, urmează să stabilim data prin votul Parlamentului, care se va întâmpla mâine”, a subliniat Filat. 

Liberal-democratul a ținut să-și exprime regretul privind neimplementarea reformei administrativ-teritoriale. 

„La ora actuală, noi avem 98 de primării unde în localitate sunt mai puțin de 1000 de locuitori și circa 200 de primării, cu circa 1500 de locuitori. Nu este vorba doar de costuri. Este vorba despre disfuncționare în administrarea locală. Trebuie să constatăm că o înțelegere în acest sens nu există și suntem puși în situția să stabilim când organizăm alegerile în afara organizării acestei reforme teritorial-administrative”, a adăugat Filat. 

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -9 (35)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  partid serios e acela care nu-si tradeaza alegatorii, dom' Filat, nu acela care detine portaluri de stiri si trolli angajati, nu acela care protectioneaza hotii de buget al statului si saracesc populatia.
  • -10 (34)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Foarte corect !
   • +19 (23)
    DA PLAHA OARE O SA DOVIDEASCA SA CUMPERE CEASURI PINA IN IUNIE???? SAU OR SA DEA ALTE CADOURI LA OAMENI?

    Sunt cetățean activ
    • +11 (25)
     FOARTE CORECT! PLDM NU ARE DE CE SA SE TEAMA, MERGEM INAINTE IN ALEGERI SI IMPORTANT IN IUNIE ASTFEL RISCAM SA LE DAM TIMP LUI PUTIN, DODON, USATII SI VLAH SA FACA DEZORDINE IN TARA!
     • +2 (4)
      Facem reforme de dragul reformelor, sau pentru efecientizare? Graba a fost cind am trecut odata la judete si peurma am vazut valuri de nemultumiri, oare nu ne-a fost odata de invatatura?!

      Sunt cetățean activ
      • +12 (18)
       De asta Filat si sa gindit ca acuma reformele nu o sa aiba nici un efec si mai bine sa fie alegerile locale si dupa asta se va mai discuta,el a reactionat destul de ok, asa dupa pareria mea cum si trebuie ,da nu ca un fanat.Filat permanet a dat dovada de maturitate politica dar si ca om care intelege totul.
       • +8 (16)
        PLDM TREBUIE SA IA PRIMARIA CHISINAU , AJUNGE ATITA MIZERIE IN ORASUL ASTA SI COLABORARE CU COMUNISTII, NE TREBUIE INTRADEVAR UN ORAS EUROPEAN!

        Sunt cetățean activ
        • +11 (15)
         Ne trebuie alegeri locale cit mai rapide ca sa scapam Orasul de buba cea rea Chirtoaca noi suntem cu ochii pe tine
         • -1 (5)
          Trebuie ales una din doua la moment - or se implimenteaza reforma teritorial-administrativa, care va dura o buna bucata de timp, dupa care se merge la alegerile locale, or se produce vice-versa. Trebuie sa constietizam ca reforma aceasta importanta, cum a spus si Lupu, nu poate fi implimentata intr-o perioada de timp de 3 luni.

          Sunt cetățean activ
      • +1 (3)
       Ramires, reforma administrativ-teritoriala trebuie facuta dupa alegerile locale. Pe urma 4 ani va exista suficient timp ca sa se faca o reforma buna, nu in fuga si cu efecte imprevizibile!
     • +10 (14)
      Daca vroia in toamna e vinovat omul, daca vrea in iunie tot e vinovat...moldovenii pot trai fara a-si crea probleme? sau noi fara asta nu putem.
      De ce trebuie sa ne uitam doar la declaratii, putem sa analizam si singuri ca asta ar fi o decizie sigura pentru noi si nu le-am oferi timp fortelor separatiste si socialiste pentru pregatire.
    • +11 (23)
     Ce observ eu ca unde este o stire despre PLDM si FIlat repede sar toti la hamait si la ponegrit,daca e asa inseamna ca cuiva nui place de acest partid si inseamna ca acest partid face treaba buna caruia cuiva nui place,Bravo PLDM,si lasati mucosi sa hamaie.
    • +12 (18)
     In sfirsit stim aproximativ cind o sa fie alegerile locale,deja cum a zis dom.Filat ramine ca data sa fie discutata in Parlament.Si deja reforma teritoriala sa fie aminata pe alta data.
  • +15 (25)
   Lady A da tu numai de Unimedia ai auzit? stati aici si behaiti degeaba!!! de ce nu indrazniti sa troliti pe publika, realitatea, prime, canal2,3???? sau gasit pe cine sa critice...

   Sunt cetățean activ
   • +11 (23)
    De acord cu Cenaclon, Nu scriu acolo si la stiri de a PDului nimic pentru ca nu vor sa piarda munca. Cu cit mai mult noroi vor arunca in PLDM cu atit mai multi galbeni le va da Stapinul. Ce tine de PLDM am fost si voi fi adeptul lor, toate speculatiile care apar in presa "libera si independenta" de la noi nu fac nimic decit sa intareasca increderea in PLDM. Si raspunsul lui Filat de azi este demonstrarea ca PLDM nu se teme de alti asa numiti politicieni si partide de lanoi.
   • -9 (25)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Cenaclion, comentez pe unimedia din obisnuinta, probabil, de pe vremea cind inca nu era cumparata de filat in decembrie 2014 : http://www.realitatea.md/confirmat--unimedia-a-fost-vanduta_13919.html.
    Canalele de mai sus nu ma intereseaza, sint lipsite de sens pentru mine, sint ale lui Plaha, stiti si voi asta. EU MAI SPER CA, INTR-O BUNA, ZI UNIMEDIA SA DEVINA DIN NOU INDEPENDENTA SI ECHIDISTANTA CUM ERA!!!
  • +10 (24)
   Lady_A cum e viata la Jurnal TV,am observat ca aveti stiri numai de rahat.
   • -10 (26)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    la un partid de rahat se alatura , se mentin, mai degraba doar rahati. noi aici discutam stirea de mai sus, nu de ceea ce reprezinta un comentator. Trolli nu pot inghiti nici realitatea, nici critica in adresa stapinilor sai. E o problema psihologica ce tine de autocritica.
 • -14 (36)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Da poporul are intrebare concreata catre Filat: Cind ai de gind sa predai miliardul inapoi si sa declari de buna voie ca tu si Plahotniuc sunte-ti cei mai mari talhari care a mai vazut Moldova vreodata.
  • +15 (27)
   Aragorn, indrugi aiureli. Ar fi bine sa fie o lege pentru cei de al de tine, unde dak aduci careva acuzatii nefondate sa mai stai vriun anisor la racoare. Cu declaratii de aste aiurite nai sa ajumgi departe. In articol se spune despre una iar tu scrii niste timpenii. Vom vedea dupa locale cum vei sta si te vei zgiria pe fata cind PLDM va avea cel putin acelasi scor pe care la avut si in 2011. Succese!!!
   • -13 (29)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Olguta cu logica ta "smart" ar trebui sa stea toti care gindesc altfel "un anisor la racoare", dar cei cu furturi, delapidari, trafic de influenta sa stea in Parlament. Sa inteleg ca dupa modificarile din Codul Audiovizualului, cind se va inchide gura jurnalistilor, se vor apuca si de capul celor cetateni care nu rabda bataia de joc si se indigneaza?
    • +10 (20)
     Lady_A, eu am spus doar ca sa aduceti probe pe acuzatiile care le aduceti. LA fel as putea spune de oricine,chiar si de tine, k ai furat ceva sau ai facut alta incalcare. Toate acuzatiile care se aduc trebuie probate. Nu putem sa ne aruncam cu declaratii de asa gen. Probe iata ce trebuie sa fie in declaratiile tale. Sa ai succesin tot ce faci!
     • -9 (23)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Eu te incurc sa exprimi ce vrei? exprima-te, doar pentru asta ai cap!!!
      pentru asta exista independenta si libertatea in exprimare. dar se pare ca seilor tai nu le prea place acesta libertate, de asta fac legi de suprimare a acestei liberatati.
   • -11 (27)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Nu am nimic in comun cu Aragorn, nici a citi ca lumea nu poti. Asa-s de despteti ca tine toti PLDM-istii? Pei deamu au inaintat asa lege, citeste unimedia despre legea audiovizualului in care vor sa inchida gura la jurnalisti, fix cum ai spus tu mai sus. Eh, plea... natie de 2 bani moldovanul ista. Apropo, tu o sa vii la proteste acu Duminica? am auzit ca se va face un protest foarte mare impotriva stapinilor vostri.
    • +7 (19)
     Nu conteaza cum te numesti, vad ca oricum nu stralucesti la capitolul gindire. Si eu am citit legea ce tine de audiovizual si cred k e binevenita, si ar mai trebui una pentru cei de al de tine. Si eu stapini nu am sunt un om liber, ce tine de protest mai degraba retardatii de al de tine se vor duce caci stapinul vostru o sa va plateasca sa mergeti.
     • -8 (22)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      e protest apolitic,neviolent. E un protest al oamenilor liberi, dezamagiti de schimbarile din tara: jaful miliardelor, netragerea la raspundere a vinovetilor, fluctuatiile valutare necontrolate, marirea preturilor, inrautatirea calitatii vietii, stagnarea in parcursul european...
      Duminica, iesim sa demonstram ca avem glas si nu sintem o turma pe care o mina Vlazii dupa bunul plac.
      Au uitat Vlazii ca la putere i-am adus noi prin voturile noastre. NOI, DECI, LE VOM AMINTI PENTRU CE I-AM VOTAT!!!
      Sint asteptati la protest TOTI cetatenii, care au fost amagiti, tradati si jefuiti de acesti Vlazi si echipa lor.
      • +4 (12)
       Eu zic ca reformele mai asteapta da iaca Orasul nu mai asteapta,trebuie de data afara Chirtos, cit se mai poate de rabdat acest 4 ochii.
 • -18 (30)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Daca tilharii astea mai primesc si primaria Chisinau ap da-l in pzd masii de popor moldav. Apropo, sa nu crede-ti ca-s adeptul lui Chirtoaca, nu si Chirtoaca so f..a-n pzd masii de la primarie ca-i prost si inca nu sa maturizat.
  • +15 (25)
   Iata un raspuns clar pentru cei care aruncau cu pietre in PLDM ca vrea sa amine alegerile. PLDM a ramas o forta care o sa demonstreze la locale ca are cea mai buna echipa.
  • +14 (24)
   Primaria trebuie de scapat de tilharul numarul unu din Chisinau care este Chirtoaca care a facut ca primaria sa devina ce-a mai corupta institutie din Moldova,Aragon lasa pupacitul in fund si fii realist si uite ce a ramsa din oras.
 • -16 (30)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Au inceput trolii PLDM-sti sa puna "-" la toti care critica actuala guvernare.
 • +14 (22)
  Acuma vedem cum se speculeaza in presa,pina acuma toti ziceau ca PLDM doreste sa amine alegerile locale si iaca acuma Filat a esit si zice foarte calm si linistit ca sunt gata si ramine doar data sa se descute in parlament.
 • -13 (27)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Pina acum il laudati pe Filea ca face reforma acum il laudati ca amina reforma . naiba sa va inteleaga .
  • +4 (12)
   Citeste atent ce zice si nu aiuri pe aici.
   • +1 (7)
    te simti pe aici stapin ? bulbulici ))
 • +12 (20)
  PLDM este un partid puternic si nu vad de ce ar trebui conducerea partidului sa insiste ca alegerile locale sa se desfasoare la anul viitor daca se vrea in iunie atunci nu au decat sa se pregateasca si sa obtina nu rezultat bun.
  • +9 (15)
   Daca miine la sedinta Parlamentului se stabileste data alegerilor locale atunci nu e nici o problema daca vor avea loc in luna iunie. Optam pentru o tara Europeana si speram sa dezvoltam toate localitatile la un nivel European. Cetatenii trebuie sa decide incotro vor sa mearga. Daca vreti orase si localitati dezvoltate la nivel european atunci aveti de a alege soarta tarii.
   • +7 (15)
    PLDM-ul este pregatit pentru acest scrutin si chiar sper mai repede sa trecem de aceste alegeri si sa incepem a atrage investii in localitati. Asta este cel mai important lucru pentru tara noastra. Unica solutie este Uniunea Europeana. Doar asa vom scapa de saracie si vom asigura un viitor stabil cetatenilor din Republica Moldova.
 • -3 (19)
  opteaza, nu opteaza... cui ii pasa de opinia lui? nu mai e favoritul nimanui! doar vreo 50 de troli il pupa intrun loc.
 • +4 (10)
  deci sa se faca aceste alegeri acum in iunie si apoi tovarasi deputati apucativa de reforma administrativa, precum a mentionat si Lupu, mai intii una si apoi alta.
  • -10 (20)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Dorelius, Tapiola a zis ca se poate facute abele, concomitent. Incepem reformele mai degraba, mai degraba le terminam. Numai nu cum vroia Filea: sa amine alegerile locale ca sa faca reforme (glumet om, e acest Fulat). Cine mai crede in reformele lui? "moldova fara comunisti, moldova fara voronin"
   • +9 (15)
    Sunt pentru alegerile locale in iunie si pentru un nou primar de capitala de acesta care il avem acuma neam saturat,nu trebuie de lasat individul ista sa distruga si mai departe orasul,vedeti oameni buni ce strazi avem in oras,te feresti de o groapa si cazi in alta,cit se mai poate atita de rabdat,trebuie de data afara sarlatanu ista.
 • -10 (24)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  EU OPTEZ SA AJUNGA LA INCHISOARE, FILAT IMPREUNA CU CIORONIN, PLAHA, SHOR...
 • -10 (24)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Atit de multi troli de a lui Filat ca azi,atita lauda , nu am vazut niciodata. Dar care e rezultatul laudei de sine, cresterea saraciei in tara ?
  • -9 (21)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   nelu, vrei sa vezi si mai multi trolli? deschide stiri din arhiva unde Leanca pleaca sau unde isi lanseaza partidul, acolo unde se astepta investirea guvernului gaburici, acolo unde vezi in titluri Filat,PLDM, Gaburici.azi trolli sint mai putini decit atunci.
 • +2 (2)
  Aha! Alegerile îi va pune la punct pe toți.
 • +2 (2)
  Alegerile locale nu ne afecteaza.Ne pune in garda manipularile trolilor,care fac rau tarii si poporului. In ultima instanta, isi fac rau lor.
 • -7 (17)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Cum nu ar schimba data petrecerii alegerilor locale, in iunie sau septembrie,cum nu ar manipula trolii la Unimedia, Filat va fi pus la punct neaparat. Inpreuna cu prietenii sai Lupu si Plahotniuc.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA