ora: 15:30, 26 apr 2014 3449

Filat: Obiectivul nostru este ca moldovenii să circule în toată lumea fără de vize


Filat: Obiectivul nostru este ca moldovenii să circule în toată lumea fără de vize
Vlad Filat, președintele PLDM
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie
În general, obiectivul nostru de ţară este ca să oferim posibilitatea pentru cetăţenii noştri să circule în toată lumea fără de vize. Declarația aparține președintelui Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, și a fost făcută în cadrul unui interviu pentru radio Europa Liberă.
 
Afirmația vine în contextul în care moldovenii vor putea călători fără viză în Uniunea Europeană începând cu 28 aprilie. Liderul PLDM a fost întrebat dacă se merită de insistat ca şi Statele Unite ale Americii să abolească regimul de vize pentru cetăţenii Republicii Moldova.
 

„Cel mai bogat om este cel care călătoreşte cel mai mult. Cunoaşterea mai multor ţări, mai multor culturi îmbogăţeşte. Noi avem nevoie de schimb de experienţă, noi avem nevoie să vedem cum în alte părţi se administrează lucrurile, cum trăiesc oamenii, cum sunt rezolvate problemele. Deci acest schimb de experienţă ajută foarte mult în modernizarea propriei noastre societăţi. Noi avem nevoie să învăţăm foarte mult”, a ținut să precizeze Vlad Filat.
 
„Ce ţine de Statele Unite ale Americii, permanent am discutat la acest capitol şi în cadrul vizitei atât a secretarului de stat, John Kerry, la Chişinău. Domnul prim-ministru Iurie Leancă a vorbit la acest capitol în cadrul vizitei pe care a efectuat-o în Statele Unite ale Americii. În cadrul vizitei celor patru senatori, în frunte cu senatorul McCain, am vorbit în detalii la acest capitol. Urmează în timpul apropiat să am şi eu o vizită importantă în Statele Unite ale Americii. Vom continua discuţiile pentru a atinge acest obiectiv”, a menționat președintele PLDM.
 
În context, acesta a vorbit despre abolirea regimului de vize cu Turcia și Israel. „Să nu uităm şi de regimul liberalizat de vize cu Turcia, pe care l-am semnat, urmează să fie ratificat şi de la Parlamentul de la Ankara şi să intre în vigoare. Ce ţine de regimul liberalizat de vize cu statul Israel, am avut această conversaţie cu ministrul de Externe, domnul Lieberman. Promisiunea lor este că, până la mijlocul lunii iunie, noi, cetăţenii Republicii Moldova, să obţinem acest drept de a circula fără de vize în Israel. În 2010 noi, unilateral, am abolit regimul de vize pentru cetăţenii israelieni”, a precizat Filat.
 
UNIMEDIA precizează că din 28 aprilie, moldovenii vor călători fără vize în spațiul european, pentru o perioadă de scurtă ședere (90 de zile pe parcursul a 6 luni).

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • -10 (74)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Prostu de mine, in sfirsit am inteles... obiectivul is remitentele noastre
  • +12 (64)
   Pentru cetaceni Republica Moldova este un avantaj foarte mare ca sa circule fara vize in UE,dar e viitor trebuie de lucrat pentru a putea circula fara vize si in restul tarilor lumii.Actuala guvernare au inregistrat succese foarte mari ,Bravo
   • +13 (59)
    Sunt de acord cu Filat ,obiectuvul propus de el este unu realizabil doar dupa depunerea unei munci crincene din partea politicienilor nostri .Un rezultat foarte inportat pentru RM este semnarea acordului de liberalizare de vize ,din 28 aprilie vom circula fara vize in UE.Succese in continuare pentru atingerea noilor succese
    • +8 (64)
     PLDM cel mai puternic pardit din RM.
     • +10 (58)
      Ma bucura faptul ca Filat este optimist si, in acelasi timp, realist!
      A promis, in 2009, ca vom putea calatori fara vize in Uniunea Europeana si iata ca au ramas zile numarate pana cand acest fapt va fi posibil. Cu toate ca existau mai multe forte, chiar si din cadrul coalitiei, care-l socoteau pe Filat un kamikaze, atunci cand a promis acest fapt, dansul a demonstrat ca, atunci cand exista echipa puternica, lider puternic si sustinere puternica, poate fi realizat chiar si imposibilul!
      • -7 (63)
       Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
       Filataovici dixit: "Obiectivul meu este sa ma imbogatesc aici,al prostilor sa umble in lume dupa bani" !!
     • -9 (63)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Daca s-ar lasa de furat, ar fi PLDM cel mai puternic partid, sondajele arata ca cel mai puternic ramine PCRM ! Cred ca trebuie de multumit Europenilor (Merkel, Basescu, Macovei) ca le-a fost mila de noi, si ne permite sa iesim gratis din acest lagar! In rest cu Turcia de 2 ani se lauda ca abolesc regimul de vize, dar tot bat pasul pe loc, aici se vede clar munca lor !!!!
      • +8 (54)
       Q10, cunosti oare tu ca europenii singuri nu credeau ca Republica Moldova va intruni atat de rapid cerintele pentru liberalizarea regimului de vize? Revizualizeaza emisiunea cu Basescu, unde acesta spune clar ca am obtinut liberalizarea regimului de vize datorita istetimii lui Filat.
       Filat a fost istet si a inceput sa faca schimbarile necesare, chiar inainte de a primi planul de actiuni privind liberalizarea regimului de vize cu UE. Dansul a mers dupa planul de actiuni al Muntenegrului. Cand europenii ne-au dat planul de actiuni privind liberalizarea regimului de vize, in mare parte, treaba era deja facuta si mai era de realizat foarte putin.
       Da, nu spun, mai are si Filat pacatele lui, dar, la capitolul integrare europeana, nu vad un politician care ar putea concura cu dansul. Este insistent, competent si optimist, dar nu uita sa fie si realist!
       • -13 (57)
        Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
        Recunosc ca PLDM e cel mai bun partid care l-a avut aceasta tara, dar folosesc promisiuni care nu pot fi realizabile in urmatorii 10 ani (regim liberalizat cu SUA). In spatele acestei laude inteleg ca sta vri-un furt asemanator Bancii de Economii! Din acesta cauza nu trebuie de tolerat aceste vorbe goale !!
        • +8 (56)
         Filat nu a declarat decat ca subiectul liberalizarii regimului de vize cu SUA se discuta. Nu a facut o promisiune si nu a dat un termen.
         Nu trebuie sa fim atat de pesimisti. Care vorbe goale?
     • +10 (52)
      Мы на правельном пути. Я думаю что россияне сейчас грызут кокти что Молдова на несколько лет впереди России.
      А Фила мужик. Если чтото обещает, то делает. Уважаю таких людей.
     • -11 (41)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      Cine poate sa imi dea o lista explicita a tarilor, cetatenii carora nu au nevoie de viza pentru a calatori toata lumea???
    • +2 (2)
     Obiectivul nostru ( al lui Filat ) este sa vindem rusilor Aeroportul,Banca de Economii,Telecomul,Republica Moldova si tot poporul sau orb si adormit ...
   • +8 (54)
    Tare-mi pare rau ca moldovenii nostri sunt atat de rai la gura. Din cate imi amintesc, Filat a promis liberalizarea regimului de vize si iata ca a realizat acest fapt, dar moldoveanul tot nu-i multumit.
    Sa stiti, oameni buni, ca trebuie sa apreciati guvernarea, atunci cand se cuvine si s-o criticati, la fel, cand se cuvinte. La noi, insa, se primeste ca guvernarea este permanent criticata - fapt care este strain corectitudinii.
    • +11 (49)
     Din cate am inteles, in scurt timp, va fi liberalizat regimul de vize si cu Turcia, si cu Israel. Dar este bine ca deja avem multe tari cu care regimul de vize este liberalizat: statele membre UE, Brazilia si inca cateva state.
     Este bine. Ne miscam inainte.
   • +9 (47)
    Bahh ce prosti,omul va face libertate si voi f*teti capu....Moldoveni blea,nam ce spune....
   • -9 (45)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    sa vedem cum Filat a sa organizeze la 8 Mai- Ziua Europei.
    (nu confundati cu 9 Mai-ziua Ocupantilor rusi)(filat are o intelegere semnata pe la spate cu putin...sa vedem ce va face...)
    PDLM si PD; adica Filat cu Lupu anul acesta trebuie sa organizeze Ziua Europei.(ei miliarde,doar vor de la UE...)
   • -6 (48)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Obiectivul PDLM, PD este să fure cât mai mult, până mai există această republcuţă.
  • -10 (50)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Da poate crearea locurilor de munca, decapitarea
   Mai sa fie ! Se vede ca o sa ne dea si diurne !!!
   • +11 (53)
    Vifor, tu chiar vrei totul indata. O sa fie si locuri de munca. In urma semnarii Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, numarul investitiilor va creste semnificativ si, respectiv, va creste si numarul locurilor de munca.
    Sunt majorate salariile, care, la fel, stimuleaza cetatenii sa activeze acasa.
    Stiai ca avem nevoie de inca 1 000 medici? Ai nostri doresc sa fie, indata, sefi.
    • -12 (48)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Nu e vorba de a fi șef. Dacă de la nivelul începător ți-ai putea asigura un trai decent ci nu existența, nimeni nu ar fi dorit sa fie șef. Pur si simplu la noi doar șefii își pot asigura traiul, familia. Asta-i motivul ca toți vor sa fie șefi.
     In rest + 1
     • +12 (48)
      Aici, totul depinde de studii. La noi, moldovenii doresc sa aiba numai studii superioare, pe cand ducem lipsa de sudari, soferi, electricieni, lemnari, care sunt socotite profesii "mizere", cu toate ca aduc folos statului si sunt destul de bine platite.
      Eu cred ca, in 4 ani, s-au facut chiar foarte multe, dar trebuie sa intelegem ca este o perioada mult prea scurta pentru a schimba radical situatia.
    • -10 (44)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Investitiile se fac de obicei in tarile mai mari,cu resurse si bogatii naturale neexplorate,cu iesire la mare,riuri,paduri si desigur cu un potential uman sufficient.Republica Moldova nu are nimic ce ar putea atrage companiile din tarile dezvoltate,chiar de nicaieri.La noi pot veni doar unelea persoane ratacite cu capital de citeva mii de dolari,deschid un restaurant, poate un birou si noi zicem ca au venit investitorii.Chiar populatia noastra fuge peste hotare fiindca RM nu este atractiva,sa recunoastem cinstit.Plus la toate coruptia din justitie si alte organe statale fara precedent,mentalitatea noastra inapoieta – ii sperie si pe extraterestri,nu numai pe investitori.
  • -10 (52)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   portal de propaganda si piar pentru seful verzilor.
  • -6 (48)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Nu voi vota pentru PLDM din cauza comentatorilor platiti de aici si de pe alte portaluri
 • -13 (57)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  du-te şi te împuşcă nulitate. nostru! at tău cu cârpa anhela. tu nu mai eşti nimeni.
  alţii fac şi vor face. tu fă-şi valiza şi călătoreşte doar ţi-ai asigurat imunitate, ciobanule
 • -11 (63)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Ai fumat mult domnule Filat si ai luat-o razna!
  • +6 (54)
   Filat se tine de cuvant si n-am motive sa nu-i dau crezare.
   In ceea ce tine de fumat, sunt foarte multe semne de intrebare si cred ca cel care a fumat prea mult esti tu.
 • -12 (58)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.

  Unimedia! Mai verificati odata.Poate s-a strecurat vre-o scapare.
  Nu cumva a fost indicata de Filat si sursa, mijloacele pe care urmeaza sa circule moldovenii fara vize.
  • +11 (49)
   Vrei ca Filat sa-ti dea bani sa calatoresti in Uniunea Europeana? - Munceste si ai sa ai bani.
 • -11 (51)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  In școala, cândva, profa de geografie ne spunea ca exportul de forța de munca tot export este. Alții exporta gaz, petrol, mașini, banane, portocale, s.a, iar noi exportam forța de munca, dacă altceva nu putem sau nu avem. Moldova va rămâne doar un Office, ca-n banc :D
 • -12 (56)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  corect Magnum, cu chite persoane mai multe peste hotare cu atiti bani mai multi in buzunarul 3,14-darilor, si nici salarii , nici locuri de munca nu cere nimeni, au o singura preocupare cum sa spele , si sa fure banii acordati de UE.
 • -11 (53)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Voi face-ti, Moldova, sa se dezvolte, prin investitii,nu lumea sa imble prin toata lumea.Cine sau cue, ii va trebui, sa mearga peste hotare,acela va stie cum sa miarga-cu viza ori fara vize.Dezvoltati agricultura,sa ne fie productia eftina,nu mai scumpa de 2(doua) ori ca-n Europa.Face-ti,ca lumea de la oras,sa miarga si ea la o fabrica,la o uzina;scopul vostru de la conducere e acesta,nu sa miarga in toata lumea la munca.Ce,nu-i asa?

  Sunt cetățean activ
 • -11 (55)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Unimedia! cat o achitat filat pentru acest articol? :) am mai vazut lucruri evidente, dar nici chiar asa :)
  Iar meritul ne apartine noua - politicenii vin si sunt alungati de popor.
  Sarbatori fericite si felicitari MD - popor roman.
  • +12 (52)
   Ce ai facut tu, personal, pentru liberalizarea regimului de vize? Asta este un obiectiv atins de catre Republica Moldova, la atingerea caruia Filat a contribuit foarte mult!
   Sau tu vreai sa vezi pe Unimedia articole gen SOCANT, EXCLUSIV, care nu informeaza cetatenii, ci le aprind flacara disperarii in suflet?!
   • -12 (42)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Este meritul echipei intregii AIE. Este meritul poporului care se implica. Si apoi dupa, este meritul lui Filat.
    Eu pledez pentru un parlament pro UE fara opozitie anti UE. Iar cu asa articole apare Dodo-bedon si altii cu provocari inutile si popor disperat. :)
 • -12 (52)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Da..e bine..bravo Filat! Dar ce folos ..cand un salariu nu ajunge nici pentru a intretine familia,nu mai zic de calatorii peste hotare. Speram ca in viitorul apropiat vor rezolva si problema asta...de nu..nu vad logica la toate liberalizarile astea
  • +12 (50)
   La fel, se hotaraste si problema salariilor. Au fost majorate salariile politistilor cu 30%, urmeaza sa fie majorate salariile profesorilor cu aproximativ 35%, urmeaza sa fie majorate salariile medicilor cu 21%, urmeaza sa fie majorate pensiile cu 30%. Nu pot fi majorate toate, indata, pentru ca ar fi o povara mult prea grea pentru bugetul Republicii Moldova. Salariile sunt majorate pe limita posibilitatilor. Incet, dar sigur, mergem inainte.
 • -11 (53)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Dom-ule Fila,de ce trimite-ti lumea Moldovei peste hotare si aici aduce-ti rusofoni?A-ti vindut,Aeroportul pe 49(patruseci si noua)de ani,vineri a-ti mai vindut o parte din BEM,rusofonilor;ce,vreti sa rusificati Moldova cu totul?Eu,cred ca,nu va merge;dupa alegerile din noembrie,tragem nadejde sa vina la putere partide care,trag la Moldova dar,n-o vind pe parti.Vom lua cu orice pret Aeroportul si BEN-innapoi,unde a fost in folosul statului-Moldova(cu orice pret n-a fi)!!!!!!

  Sunt cetățean activ
  • +9 (57)
   1. AIC(Aeroportul International Chisinau) nu a fost vandut, ci a fost dat in concesionare pentru 49 de ani, cu niste conditii foarte avantajoase pentru Republica Moldova. In orice moment, contractul poate fi rupt, de catre Republica Moldova si AIC vine, din nou, sub conducerea Republicii Moldova;
   2. Foarte multi economisti s-au exprimat in privinta BEM, pentru ca o persoana fara studii in domeniul economic inteleg foarte putin in aceasta chestie. Reactia economistilor a fost ca s-a procedat corect, intrucat, altfel, BEM era sa dea faliment;
   3. Daca nu intelegi, prin faptul ca a fost liberalizat regimul de vize nu se urmareste trimiterea cetatenilor peste hotare, ci oferirea unei posibilitati de a vedea Uniunea Europeana, de a calatori mai liber, de a-si reintregi familiile;

   La alegeri, nu cunosc cum tu, dar eu am sa-l votez pe Filat, pentru ca e singurul politician care s-a tinut de cuvant si a realizat ceea ce a promis.
 • -20 (24)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Voteaza cel mai bun fotograf din Chisinau!!!
  http://blogulunuimoldovean.wordpress.com/2014/04/23/un-fotograf-bun/
 • -13 (51)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Dupa alegeri pe filea ai sal cauti prin Rasa, o sa fei vecin cu Ianucovici:))
 • -13 (51)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Eu cred ca dupa alegeri pe Filea n'o sa-l poti gasi deloc.Prea mult se baga el peste tot,cred ca degraba va intra in cartea Ginnes
 • -10 (46)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  mai bine ai pune un scop de avea salarii mai mari.. ca sa avem bani sa circulam in toata lumea.. daca cetatenii vor avea banii pot circula shi cu vize... acum toti o sa vina cu afirmatii tari... pentru a intra in parlamentul viitor.. pentru a mai fura 4 ani.. rusine sa va fie..
 • -10 (44)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Obiectuvul vostru mai bine ar fi cum sa se respecte Legile Republicii Moldova si sa nu se fure atit de tare!
 • -11 (47)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Filat continuitorul Tradatorului Roska face ce vrea el in Moldova... Dictatura slugilor rusesti in R.Moldova.
  Ce drept aveti sa stergeti mesajele poporului ??? Taman ca la komunisti.
  PL - unicul partid al poporului; in rest tradatori si tilhari mirsavi
 • -9 (47)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  ce rahat ... ca la komunisti...
  Marele Tradator Filat si-a pus niste contopisti degradati platiti sa scrie laude lui si partidului; iar mesajele adevarate le sterge.
  Libertatea cuvintului este interzisa in R.Moldova !!!
  Trebuie sa ne adresam catre UE si SUA sa spunem ca in Moldova este dictatura slugoilor rusesti
 • -7 (47)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Majoritatea oamenilor se tem sa deschida gura si sa spuna adevarul in Moldova. Vorbesc in soapta pe la bucatarii.
  In R.Moldova avem o continuare a dictaturii slugoilor rusesti.
 • -7 (47)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  La început avea alt obiectiv ,,Moldova fără sărăcie, Moldova fără comuniști, acum avem sărăcie și comuniști de culoare verde care hoțesc pentru Șefu, au venit la putere pe valul evenimentelor din 7 aprilie și măcar n-au băgat la dubală pe cei care au distrus sănătatea tinerilor. Locul lui Filea e la dubală fiindcă fură folosind schemele utilizate de comunisti.
 • -7 (31)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Poanta cea mai tare este cum moderatorul site-lui nimusează ca să dispară toate mesajele incomode. MALAGHETS PAȚANU, ȘĂFU VA FI MULȚUMIT.
  • -8 (30)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Ei sint si prostalani... trebuie sa ne adresam direct in UE si sa spunem ca in R.Moldova este dictatura slugoilor rusilor, se incalca grav democratia si drepturile omului,este coruptie la nivele cele mai inalte,e interzisa libertatea cuvintului,ca mass media este controlata in proportie de 80% de rusi.Ca in fruntea bisericii este un KGBist; Ca SISul nostru(care este paltit de moldoveni!!!) lupta contra moldovenilor si indeplineste poruncile slugoilor rusilor si a tilharilor;si multe altele.
   Jos slugoii rusilor de la conducerea Moldovei !!!!
 • -9 (29)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  bineînțeles ca să poată circula oriunde în lume cu chiloții rupți de sărăcie... Off tare sper ca lumea să se trezească și la următoarele alegeri să fugiți in piz.a măti din Moldova, acolo la Londra lângă jidomasoni!!!
 • -12 (28)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  sa mergem in europa si sa murim de foame
  • -10 (28)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   atunci de ce nu plecati in Siberia ca sa nu muriti de foame...?E rindul vostru acum. Dictatura golanimii sa terminat. La munca toti
 • -9 (29)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  marele Filat... pfff si aia care cred in el sau vreun politician din Md.
 • -11 (27)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Obiectivul nostru este sa vindem rusilor Aeroportul,Banca de Economii,Telecomul,Republica Moldova si tot poporul sau orb si adormit ...
 • -9 (29)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Bravo,Bravo si iar bravo filiuschin,mergem sa ne primblam prin UE,dar vindem totul rusilor.
 • -11 (27)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Eu cred ca partidele si miscarile nationale de buna credinta ar trebui sa se gindeasca serios la ceia ce s-a petrecut la noi in ultimul timp si sa initieze manifestatii de protest antifilat pentru reintoarcerea bunurilor nationale furate.Tin bine minte cum Rosca fix la fel ne-a mintit si apoi ne-a tradat,fiind-ca nu a fost depistat si oprit la timp.
 • 0 (0)
  Obiectivul nostru ( al lui Filat ) este sa vindem rusilor Aeroportul,Banca de Economii,Telecomul,Republica Moldova si tot poporul sau orb si adormit ...
 • 0 (0)
  Eu cred ca partidele si miscarile nationale de buna credinta ar trebui sa se gindeasca serios la ceia ce s-a petrecut la noi in ultimul timp si sa initieze manifestatii de protest antifilat pentru reintoarcerea bunurilor nationale furate.Tin bine minte cum Rosca fix la fel ne-a mintit si apoi ne-a tradat,fiind-ca nu a fost depistat si oprit la timp.
 • +1 (1)
  Promisiune lui Filat din 2009 azi a devenit azi realittae, este demn de un mare multumesc din partea cetattenilor, merita sustinere si forte mari spre un nou orizont
 • 0 (0)
  "Viata continua si oriunde nu te-ai afla, iti iai gindurile cu tine. Oriunde nu ai pleca, orice nu ai face, ceea ce ai in suflet…, ai si atit. Dispare cu timpul sau mai bine zis altceva ii ia locul.
  Sufletul adesea nu sta prea mult timp gol. El gaseste repede ceva splendid si se reincarca cu emotie."
  Citeste articolul intreg, accesind link-ul de mai jos:
  http://blogulunuimoldovean.wordpress.com/2014/04/29/astazi/

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA