Citește toate știrile la acest subiect

Filat neagă că și-a cerut scuze de la Plahotniuc: „Ce vorbiți?!?”

Vlad Filat, prim-ministrul în exercițiu și liderul Partidului Liberal Democrat, neagă că și-ar fi cerut scuze de la Vlad Plahotniuc așa cum vehiculau unele instituții de presă, transmite UNIMEDIA.
Filat neagă că și-a cerut scuze de la Plahotniuc: „Ce vorbiți?!?”
Plahotniuc și Filat (Foto: liviudumitru.eu)

„Ce vorbiți ?!? Eu aș vrea ca presa să nu speculeze. Tare mult îmi doresc ca presa să ajute ca negocierile politice să aibă un final fericit”, a spus liberal-democratul.

Totodată, liderul PLDM s-a referit și la termenul de 5 aprilie desemnat de șeful statului pentru identificarea unei candidaturi la funcția de prim-ministru. „Trebuie să reușim să identificăm până pe 5 aprilie, în Alianță, candidatura pentru funcția de prim-ministru. Nu doar asta trebuie să reușim să convenim. Este important să avem înțelegerea și asupra modului în care viitorul Guvern va activa”, a spus Filat.

Precizăm că în presă s-a scris, cu referire la surse anonime, că în cadrul unei întrevederi dintre liderii formațiunilor din fosta AIE, Vlad Filat și-ar fi cerut scuze de la Vlad Plahotniuc și că cel din urmă l-ar fi iertat. Nimeni din AIE nu a confirmat oficial aceste informații.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub