ora: 12:09, 30 mar 2013 8534
Autor: Cristina Buzovschi

Filat neagă că și-a cerut scuze de la Plahotniuc: „Ce vorbiți?!?”


Filat neagă că și-a cerut scuze de la Plahotniuc: „Ce vorbiți?!?”
Plahotniuc și Filat
Foto: liviudumitru.eu
Vlad Filat, prim-ministrul în exercițiu și liderul Partidului Liberal Democrat, neagă că și-ar fi cerut scuze de la Vlad Plahotniuc așa cum vehiculau unele instituții de presă, transmite UNIMEDIA.

„Ce vorbiți ?!? Eu aș vrea ca presa să nu speculeze. Tare mult îmi doresc ca presa să ajute ca negocierile politice să aibă un final fericit”, a spus liberal-democratul.

Totodată, liderul PLDM s-a referit și la termenul de 5 aprilie desemnat de șeful statului pentru identificarea unei candidaturi la funcția de prim-ministru. „Trebuie să reușim să identificăm până pe 5 aprilie, în Alianță, candidatura pentru funcția de prim-ministru. Nu doar asta trebuie să reușim să convenim. Este important să avem înțelegerea și asupra modului în care viitorul Guvern va activa”, a spus Filat.

Precizăm că în presă s-a scris, cu referire la surse anonime, că în cadrul unei întrevederi dintre liderii formațiunilor din fosta AIE, Vlad Filat și-ar fi cerut scuze de la Vlad Plahotniuc și că cel din urmă l-ar fi iertat. Nimeni din AIE nu a confirmat oficial aceste informații.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (3)
  Uneori, dl Mocanu da dovada de impotenta, amatorism si muuulta prosteala. Ceva scartaie la respectivul "anti-mafie", parca are teama de ceva. Un dosarel cumva? Sau o punguta? In mod sigur, nu face decat un joc murdar, de genul "din greseala in greseala, spre mizeria finala". Deh, cu scoala sa de sfetnic neo-bolsevic, care, in ultima perioada, prezinta tulburari de perceptie, si-a facut un fel de arsenal gregar.
  • -2 (6)
   cred ca Mocanu a dat dovada de asta peprmemanetn iar declaratiile lui de deconspiratie a unor momente sunt comnda lui Filat sau intirzierea cu plata tot a aceluiasi Ex-premier controversat

   Sunt cetățean activ
   • +1 (5)
    Te asigur, nu se cunosc nici pe departe. Fara doar si poate, nenea Zazanie de la "anti-mafie" e o iapa troiana. Cine i-a pus capastru si ochelari de magar? Pesemne, o mumie mutihana din fratia ghimpulizarii excesive.
    • +2 (4)
     Cred ca trebuie sa te asiguri pe tine insusi deoarece eu nu cred in povesti cu zmei dar in dovezile propriu-zise care la momnet arata intr-un mod foarte clar cine se face vinovat de dezastrul RM .

     Sunt cetățean activ
     • +3 (5)
      Nimeni nu e inger, dar si Europa, si Romania vor sa aiba de a face doar cu dl Filat. Fiindca ii pasa de aceasta tara. Dovada discutiile cu dl Ponta privind Gazoductul s.a. Fiindca e credibil. Si fiindca a avut motivatii serioase sa denunte Acordul sub-minat de Plahotniuc. Dl Filat nu este viciat, precum cele doua papuse pricajite, manipulate, manioase pana la abject.
      • +3 (5)
       Doar niste prosti puteau sa spuna asemenea lucruri precum Vlad Filat si-a cerut scuza de la Plahotniuc. Cunoastem cu totii razboiul care a avut loc intre ei. Daca sa analizam toate luptele duse de Vlad Filat, putem observa clar ca aceste lupte au fost duse nu pentru a-si ridica imaginea, ci pentru a apara interesele cetatenilor, interesele patriei!
       Ma bucur ca in zilele noastre mai exista astfel de politicieni carora chiar le pasa de viitorul acestei tari lasate in voia sortii! Bravo! Personal am incredere in Vlad Filat!
       • +2 (6)
        Jurnalistii chiar isi fac de cap, Vlad Filat nu ar face asta in viata! Dupa cum a si spus, NU VA CAPITULA IN FATA MAFIEI!
        Am incredere in dumnealui pentru ca deja a realizat multe lucruri frumoase si sint sigur ca va mai realiza, doar cu dumnealui Republica Moldova poate obtine integrarea Europeana! Bravo! La sigur e cel mai bun premier pe care la avut Republica Moldova!
        • +3 (5)
         La ce prostii sint gata sa scrie jurnalistii doar pentru a obtine mai multe vizualizari, pe cind baza articolului si presupunerile date sint niste prostii!
         Vlad Filat nu-si va cere iertare de la acest mafiot! Domnul Filat vrea sa faca Republica Moldova FARA MAFIE!!! Nu are de gind sa-si ceara scuze de la acest mafiot!
   • -3 (5)
    Cred ca filat asha fata speriata n-a avut dupa demiterea s-a din functie de premier si faptul ca nu-i recunoaste actiunile este o poveste mai veche

    Sunt cetățean activ
   • 0 (2)
    Mocanu e ,,omul" lui Plahotniuc ! Numai avind puterea & opozitia poti fi ,,omul'' n1 !!!
 • 0 (0)
  UNOR POLITICENI HAPSÂNI
  De popor ei nu mai au nevoie,
  Când ajung în clanul guvernârii,
  Căci pot să sugă acum în voie
  Cât doresc din...ţâţa ţării.
 • +3 (3)
  daca Filat in teorie a incalcat anumite principii morale ale acordului AIE.. atunci Plahotniuc a mers pina intr-acolo ca s-a jucat cum a vrut cu institutii ale statului detinute.. incalcind dreptul penal si intendind dosare artificiale.. Iertare??!! E un diavol cu care se pare ca trebuie sa te resemnezi pentru ca prostimea il voteaza..
 • 0 (0)
  Show , spectakol& clounada pentru gloata.
 • 0 (0)
  Consider ca jurnalistii cam exsagereaza in privinta lui Filat.....nu cred, ca dm-l Filat sa-si ceara scuza....

  Sunt cetățean activ
 • 0 (0)
  Dacă ești gata să ajuți țara cu propuneri concrete, aderă la grupul nostru contra corupției!
  joshotsii.blogspot.com (joshotii)

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA