ora: 16:37, 21 ian 2015 5352

Filat: Ne dorim ca șefii Legislativului și ai Executivului să fie votați de cât mai mulți deputați


Filat: Ne dorim ca șefii Legislativului și ai Executivului să fie votați de cât mai mulți deputați
Mai au nevoie de timp
Vlad Filat, președintele PLDM
Foto: UNIMEDIA

Liderii și reprezentanții partidelor parlamentare vor face declarații pentru presă, după ce ședința Parlamentului a fost întreruptă. Președintele Partidului Liberal Democrat a ieșit în fața presei, explicând de ce s-a amânat alegerea noului prezidiu. Liderul liberal-democrat a precizat că mai este nevoie de consultări, transmite UNIMEDIA.

„Din punctul nostru de vedere este important ca această sesiune extraordinară a început. A început procesul de desemnare a conducerii Parlamentului. Este normal, deoarece nu există o coaliție majoritară consolidată, este normal ca partidele să poarte consultări. Noi nu avem privilegiul pe care îl au alții, de a merge în opoziție. Oamenii au votat pentru PLDM pentru a guverna bine Republica Moldova. Acest apel este un apel care coincide la nivel de responsabilitate cu cel al PLDM, noi insistăm în a spune că noi vom purta negocieri pentru a forma o coaliție și a vota conducerea Parlamentului. Noi vorbim de consultări largi, nu înguste. Vrem ca pentru conducerea Parlamentului și viitorul Guvern să voteze cât mai mulți deputați”, a specificat Filat.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +23 (37)
  Filat vrea, toți vor și nimic nu fac. Mai ales fricosul de Lupu care și-a strîns coada între picioare și latră la liberali, cică ei(democrații) nu vor mai putea fura dacă liberalii for fi la guvernare.
  • -21 (37)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Liberalii sunt acei care blocheaza orice formare a aliantei si tot PD-ul e de vina sau PLDM-ul? Cit se poate de rugat la Liberali sa mearga la satisfacerea intereselor cetatenilor si nu a celor personale?
   • -21 (37)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Aceasta e destul de simplu, Ghimpu se vrea presedinte, un dialog si formula de garantarea stabilitatii cu dialog cu Voronin presupune un alt presedinte decit Ghimpu si poftim si rezultatul, cineva vrea functii dar Filat si Lupu stabilitate.
    • -19 (35)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     Gogosha, ti se potriveste perfect nick-ul si modul de gindire, va spune Ghimpu o poveste cu zmei, vor o inghiti-ti fara a o ruguma, de ce oare nu legati un pic evenimentele intre ele, declaratiile lui Ghimpu in special, de ce credeti ca va spune adevarul, daca el cu gura lui spune ca a propus criteriul de partajare 1-1-1, oare asta nu inseamna ca vrea presedinte???

     Sunt cetățean activ
     • -19 (35)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      De ce dupa ce vede ca a facut prostie liberalii isi schimba declaratiile cit ai zice peste, este cazul si cu PG, Ghimpu la inceput nici nu pomenea de procuror strain, totul era mult mai simplu, spunea omul ca lui ii trebuiesc pirghii, si daca nu i se da functia de Presedinte sa i se de-a cea de procuror general, si nu incercati sa negati asta, ca este video in care spune acest lucru....

      Sunt cetățean activ
      • -19 (35)
       Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
       Idea cu procuror general a venit din vint, dupa ce a vazut ca din pare transparent si doritor de depolitizare a insitutiilor vrea pirghii, cititi ce am scris si o sa vedeti logica in asta....

       Sunt cetățean activ
     • +13 (13)
      matale iti place sa vorbesti singur....
      faci monolog?
    • +15 (15)
     Care presedinte? Tu macar crezi in ceia ce scrii? Boicotul este din partea PDM care nu doreste sa renunte la procuratura!!! Bravo insa celor de la PLDM se pare ca ei tot nu prea vor sa joace dupa cum le cinta cei din PDM. De ce mai frate nu scrii de faptul ca PDM nu doreste depolitizarea institutiilor de drept?
    • +17 (17)
     Raspundemi la o intrebare simpla: dece PD nu este de acord cu schimbarea conducerii la procuratura? si sa vie de exemplu o persoana din Europa? Raspunzind la aceasta intrebare vei afla si cauza blocarii crearii aliantei pro Europene, succes!
 • -21 (33)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Sper ca Ghimpu a lua in seama ceea ce a delarat Filat. In caz contrar va trebui facuta o coalite PLDM si PD. Dar va fi doar din cauza lui Ghimpu!
 • +16 (16)
  Fraţilor e ca la nebuni la voi :)).
  Ieşiţi în stradă, astfel sunteţi nişte oi, iar oile nu au opinie în ţara lupilor.
  Vlazii vă vor conduce.
  Dacă ar vedea 100 000 în stradă, să vedeţi cum ar face coaliţie în 2 ore, ar pune procuror şi din SUA, iar Ghimpu nu ar vrea nici un minister.
  Ăştia îşi bat joc de voi şi pe banii voştri. În ritmul ăsta UE o să râdă de voi când o să vreţi să aderaţi.
  Ideea lui Ghimpu cu procuror străin este foarte bună, :)) însă nu văd să se sinucidă Vlazii.
 • +18 (18)
  Cit de deliman trebue sa fii ca,sa nu poti intelege cine-i scripca?Bine,nu puteti citi,uitati-va televizor;nici televizor,nu aveti cind privi,ascultati ce zic oameni competenti,nu oameni platiti,ca romanul Cristian Tabara;i-l stieam de un om citit si luptator pentru dreptate dar,auzindul ce prostii a vorbit la Publica,am intales ca,Banii sint mai prea sus decit toate cele;cind un Om asa de destept si citit ca d-ul Tabara,scrie si spune prostii,de persoane care,scriu prostii pe Unimedia de Ghimpu,nici nu pot vorbi;din cauza ca aceste persoane-necitite-ce scriu prostii,Moldova va mai avea inca 20 de ani de stagnare,nestiin sa voteze pe cine trebue.

  Sunt cetățean activ
 • -9 (9)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Din cei 101 deputati, la sigur ca majoritatea sunt oameni de buna credinta si isi vor da seama de responsabilitatea momentului istoric si vor vota nu din convingeri partinice, care pot fi diverse, dar din dorinta de a ajuta R.Moldova sa se ridice din genunchi, sa devina un stat cu adevarat LIBER de orice "frati mai mari", un stat prosper, civilizat. Asta n-o vor de 24 de ani "fratii mai mari", care nu se impaca cu aceea ca MOLDOVENII sa aiba Statul lor si sa fie ei STAPANI in propria casa si tara, dar nu ei "fratii mai mari". Deaceea se face totul de a DEZBINA deputatii, partidele, de a nu putea alege un guvern capabil sa MODERNIZEZE, sa SCOATA din SARACIE R.Moldova - niciun"frate mai mare" nu va veni sa ne faca GOSPODARI, din contra ne pune si ne va pune bete in roate, pana cand vom intra deplin sub "umbrela", tutela UE, unde nu vopr mai putea sa ne ajunga si sa ne traga inapoi. VOTATI cum va DICTEAZA CONSTIINTA pentru BINELE R.Moldova dar nu a altcuiva. SALVATI TARISOARA NOASTRA RM!
 • 0 (2)
  socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ dl pldm-isti

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA