Filat crede că Sturza se supraapreciază

Ion Sturza se supraapreciază și nu are statutul necesar ca să i se dea prea multă atenție. De această părere este prim-ministrul Vlad Filat, care a răspuns astfel declarațiilor făcute de către ex-premierul moldovean aseară, în cadrul unei emisiuni televizate.
Filat crede că Sturza se supraapreciază
(Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

„Dl. Sturza ca deobicei se supraapreciază și mai mult vis-a-vis de acest om nu am ce spune. Eu am relații bune cu mulți oameni, dar ele țin de mine. În cazul dat, eu îmi continui activitatea. Eu voi munci indiferent de încercările unora sau altora de a schimba accentele de la problemele. Mai întâi el trebuie să stabilească care este statutul dânsului și doar atunci, poate, eu voi putea să mă apuc să comentez. Dacă fiecare cetățean al Republicii Moldova s-ar apuca să facă declarații și dacă eu m-aș deda în a le comenta - ar fi mult prea mult”, a spus Filat.

Precizăm că Ion Sturza a mărturist că anterior s-a aflat în relație de amiciție cu Vlad Filat, dar că acestea s-au cam „răcit” după ce ultimul a a juns în fruntea Guvernului. „Suntem în relații complicate. Eu am primit reproșuri într-o formă foarte dură din partea dlui. După intervențiile mele publice. Cred că a fost o explozie de nervi, de emoții din partea lui. Eu aștept în continuare scuzele de rigoare. Înțeleg situația în care se află dlui, strategia lui de consumare, de folosire a oamenilor din jur atâta timp cât sunt utili. S-a discutat și în Alianță: cum să-l pedepsim pe Sturza pentru luarea lui de atitudine”, a subliniat omul de afaceri în cadrul unei emisiuni la ProTV Chișinău.

Sursa: UNIMEDIA

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub