ora: 13:07, 27 mai 2014 6316

Filat consideră că Tkaciuk îl va distruge pe Voronin


Filat consideră că Tkaciuk îl va distruge pe Voronin
Voronin și Tkaciuk
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Decizia lui Mark Tkaciuk de a renunța la mandatul de deputat trădează neînțelegeri și scoate la suprafață fisurile din cadrul Partidului Comuniștilor. De această părere este liderul PLDM, Vlad Filat, și a fost exprimată în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7.

Potrivit liberal-democratului, Tkaciuk urmărește scopul de-al distruge pe Voronin și de a-și impune și în continuare viziunile în partid.

„Nu mă bucură divergențele din PCRM. Niciodată nu mă implicam în treburile interne ale altor partide și nici măcar nu comentam. Eu cred că Tkaciuk îl va distruge pe Voronin și își va impune punctul de vedere în privința activității de mai departe a Partidului Comuniștilor. Înainte de alegeri și chiar la alegeri, el va trasa într-o manieră extremală această linie de partid”, consideră Filat.
 
UNIMEDIA amintește că vineri, 23 mai, în debutul ședinței Parlamentului Igor Corman a anunțat că a fost înregistrată o cerere cu privire la depunerea mandatului de deputat al comunistului Mark Tkaciuk. Acesta este cel de-al nouălea deputat care părăsește fracțiunea parlamentară a PCRM. După alegerile din 28 noiembrie 2010, PCRM au obținut 42 de mandate. În urma plecărilor deputaților, fracțiunea a rămas cu 34 de mandate. Conform listelor electorale PCRM, următorul pretendent la funcția de deputat este Vladimir Telnov.
 
Atât liderul PCRM, cât și alți comuniști, au declarat într-un glas că Mark Tkaciuk rămâne în partid.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +4 (14)
  Tcaciuk era ideologul comunistilor. Pe dansul se tinea, practic, totul. Odata ce a parasit partidul, este si normal ca PCRM va cadea, iar Voronin va deveni, de-a-dreptul, un trup politic.
  • +3 (13)
   Filat stie ce spune. Tkaciuk era creierul comunistilor. Tot Tkaciuk are sustinerea unuia dintre consilierii lui Putin - de aici si sustinerea PCRM-ului din partea Moscovei.
   • +3 (13)
    Есть у кого сомнения по этому поводу? Филат очень хорошо знает как идут дела у коммунистов, потому что они главные его враги, а для того чтобы выйграть врага, тебе нужно знать очень хорошо в какой ситуации он находится.
    Ткачук давно хотел уйти, потому что у него неполадки и с Ворониным, но последние переориентирования Вороны были последней каплей в чаше терпения Ткачука.
    Ясно одно: коммунисты "умерают" в политике.
    • +1 (11)
     Da eii acolo deja se distrug unul pe celalalt ... Cei de la PCRM nu mai au sanse sa ajunga la guvernare .
     • 0 (10)
      Daca o continua tot asa, nu se stie daca comunistii trec pragul, pentru ca toti batranii il voteaza pe Voronin, iar la carma partidului poate sa vie Resetnicov, Muntean, Petrenco.
      • 0 (10)
       Renuntarea lui Tkaciuk la mandatul de deputat, demonstreaza ca in PCRM exista probleme foarte mari.
       De mult se orbeste ca exista un conflict intern, intre Voronin si Tkaciuk si iata dovada.
       De la Voronin incetul au plecat practic toti oamenii de baza, daca si creierul acestui partid pleaca , atunci treaba nu-i buna, inseamna ca cienva din exterior ii preseaza tare, si acei cineva sunt rusii care prin intermediul lui Urinatii incearca sa creeze o noua forta.
       • -1 (9)
        Filat are dreptate, Vornin degraba o sa fie invins total l-au tradat toti oameni de incredere, el acum este la pamint.
        Iata pentru cei care ziceau ca PCRM este un partid puternic vedem ca nu-i chiar asa, si ca ei au probleme mult mai mari ca alte partide.
        • 0 (10)
         Tkaciuk a renuntat la mandatul sau de deputat din ,pricina la problemele care sunt in interiorul partidului,cum a zis si Filat se incepe distrugera partidului si in mare parte distrugerea liderului de partid Voronin,Eu cred ca comunistii nu o sa o mai duca mult
         • -1 (9)
          Intro masura oarecare Filat are dreptate,Voronin nu are multe zile de stat in fruntea partidului ,chiar daca va ramine ,viziunile vor vi schimbate .Eu cred ca ezista mari probleme in interiorul partidului comunisti ,si rid pe rind incep a esi din partid
          • -1 (5)
           Filat ca un politiciea cu experienta stie ce vorbeste,Eu consider la fel ca tkaciuk il va distruge pe voronin .merita de vazut ,eu demul astept ca voronin sa pece de pe arena politica ,
    • +1 (9)
     Corect. Este si logic acest lucru.
    • +4 (4)
     Tkaciuk a plecat, iar Voronin sufera de Boala Parkinson. S-a zis cu PCRM.
     • +2 (6)
      a sa le ducem dorul...
      Ei inca n-au achitat crimele lor in Moldova.Nu scapa ei.Trebuiesc blaniti bine;iar capeteniile - na narah
  • 0 (10)
   N-are cine sa va distruga pe voi toti acolo,slugoi jegosi ai rusilor
 • +1 (7)
  Voronin n-a putut sa vada, sa previna, din cauza ca i s-au facut farmece, raul fatal care se ptrecea nu dintr-o oarescare concidenta, ci din obscura intentie a trufasului khazar Tkaciuk. Invocarea urgiei ne-divine asupra batranului dinozaur si miopia personala isi fac acum simtit efectul. D-apoi infierarea cu manie pro-letala si cu elemente des-compuse ale Tkaciukului: lacheisme, aventurisme, barbarisme si articole platite sa fie forwardate. Lectie pentru pleava polticienilor mizerabili, pentru javrele de politieni care joaca la doua capete. Ca figuri de budala bune de sperietori ogoarele cu floarea soarelui avem cata-n luna si in stel. In fine, prin aceasta "miscare" - trimiterea la fosa ideologica a nechezoiului comunist - se incearca mascarea nepurtatorului de culori proletare si a infrangerii subjugatului presedinte. O manevra cam nechibzuit de extra-conjuga(la)ta.
 • 0 (8)
  Iata ca distrugatorilor li se distruge partidul. Sa fie oare asta o miscare strategieca a Moscovei, pentru ca, din PCRM, cea mai mare sustinere o are Tkaciuk.
 • -1 (9)
  Tkaciuk a parasit partidul tradatorilor..Vlad Filat are mereu dreptate si este un om intelegator
 • 0 (10)
  „Niciodată nu mă implicam în treburile interne ale altor partide și nici măcar nu comentam..." Filat )))
  • +1 (1)
   Comentariul a fost șters de redacție.
 • -2 (10)
  sint cuvintele lui filat;eu doar n-am spus ca acest om e un fleac ieften...
 • -4 (10)
  Dapai cine mai crede cu adevarat ca lepra de Markusha so suparat cu Volodea? Ca doar tot narodu stie ca Markusha sade toata ziulica in birou, unelteste cu Tapiola su rusi si invata pe alti sai aca trebsoarele. Si Vova cunoaste ca Markusha so ocupat de stringerea si pregatirea de patzani pentru ca sa tulbure apele in tarisoara noastra, ca doar a dat si dinsul aacordul si bani pentru acesia. Si Grisha Petrenco si Markusha uneltesc sa iasa maiine poimaine in strada si sa adune copii de prin scoli sa le faca trebile murdare. Ca vor sa organizeze niste maidane prin tara si in Chisinau, sa se rascoale si apoi sa ceara la rusi sa intre in tarisoara noastra sa faca razboi ca in Ucraina. Ca nu degeaba baga rusi bani in Markusha, Gandon, Formuzal, Usatii si alte lepadaturi ca ei. De aceia sia dat ideologu nostru demisia, cu invoire de la evropanu Tapiola si de la rusicare ii duc de lant ca sa nu faca evropenii legatura intre PCRM si tulburarile la care uneltesc.

  Sunt cetățean activ
 • +2 (6)
  Iara oameni ca aistia vor sa ne conduca tara, blea...
  Intreb daca Bruxelu stie oare cu ce se ocupa trimisu lui aicea? Ca in loc sa ne agiute sa intram in EU ne arunca inapoi la rusi? Halal Evropan...sluga la Kremlin ca si ungura celalt!

  Sunt cetățean activ
  • -1 (1)
   Politica e "curva"! Cine ti-a zis ca curvia europeana e mai "nobila"?
 • 0 (0)
  WOW!
  Si unde credeti ca se va duce Tkaciuk? - La Plohish! Ce "castig" pentru Filat si restul. Pentru mine la sigur e o "avantajare" extraordinara: consolidarea pozitiei lui Ploh in politica. Macar de s-ar duce la Dandon.

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA