Filat consideră că Tkaciuk îl va distruge pe Voronin

Decizia lui Mark Tkaciuk de a renunța la mandatul de deputat trădează neînțelegeri și scoate la suprafață fisurile din cadrul Partidului Comuniștilor. De această părere este liderul PLDM, Vlad Filat, și a fost exprimată în cadrul emisiunii „Politica” de la TV7.

Potrivit liberal-democratului, Tkaciuk urmărește scopul de-al distruge pe Voronin și de a-și impune și în continuare viziunile în partid.

Filat consideră că Tkaciuk îl va distruge pe Voronin
Voronin și Tkaciuk (Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie)

„Nu mă bucură divergențele din PCRM. Niciodată nu mă implicam în treburile interne ale altor partide și nici măcar nu comentam. Eu cred că Tkaciuk îl va distruge pe Voronin și își va impune punctul de vedere în privința activității de mai departe a Partidului Comuniștilor. Înainte de alegeri și chiar la alegeri, el va trasa într-o manieră extremală această linie de partid”, consideră Filat.
 
UNIMEDIA amintește că vineri, 23 mai, în debutul ședinței Parlamentului Igor Corman a anunțat că a fost înregistrată o cerere cu privire la depunerea mandatului de deputat al comunistului Mark Tkaciuk. Acesta este cel de-al nouălea deputat care părăsește fracțiunea parlamentară a PCRM. După alegerile din 28 noiembrie 2010, PCRM au obținut 42 de mandate. În urma plecărilor deputaților, fracțiunea a rămas cu 34 de mandate. Conform listelor electorale PCRM, următorul pretendent la funcția de deputat este Vladimir Telnov.
 
Atât liderul PCRM, cât și alți comuniști, au declarat într-un glas că Mark Tkaciuk rămâne în partid.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub