ora: 10:47, 22 apr 2013 12156 86 Autor: Cristina Buzovschi

Filat consideră că a greșit în privința lui Plahotniuc


Filat consideră că a greșit în privința lui Plahotniuc
„Am greșit”
Vlad Filat, prim-ministrul RM
Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie
Vlad Filat spune că a greșit în 13 februarie, când a făcut declarație de ieșire a Partidului Liberal Democrat de sub incidența Acordului de Constituire al AIE, și asta pentru că a personalizat și transferat „probleme de comunicare care existau la nivel de partide, pe interiorul Alianței” pe seama unei singure persoane - Vlad Plahotniuc.

Despre aceasta, liderul PLDM a vorbit în cadrul unui interviu pentru agenția de presă Moldpres.

„Recunosc, în politică deseori ajungi în situația, în care unele probleme să le concentrezi la nivel de o persoană. Așa e activitatea politică, spre regretul meu, nu e fără „păcate”. Într-o activitate politică nu trebuie să personalizezi problemele. Eu am avut puncte radical diferite pe domenii de principiu cu dl Plahotniuc, dar important este să găsești mecanisme de conlucrare pentru viitorul țării, pentru angajamentele pe care le ai în fața cetățenilor”, spune Vlad Filat.

În acest sens, președintele PLDM, consideră elocvent exemplul ultimei crize politice. „Mă refer la situația când problemele legate de modul în care funcționează AIE au fost personalizate. Nu a fost o abordare corectă. Dar, reiterez, aceasta este activitatea politică, poți să ai poziții total diferite, dar trebuie să găsești calea compromisului, să comunici mai mult. E adevărat, nu am comunicat eficient în cadrul AIE 2. Nu este corect să personalizezi lupta politică, ori să aduci acuzații neprobate. Eu nu mă feresc să-mi recunosc greșelile. Nu este corect să personalizezi lupta politică ori să aduci acuzaţii neprobate. Am făcut şi eu astfel de greşeli, voi avea grijă ca pe viitor să nu le repet”, a menționat sursa.

„Esența acțiunii mele din 13 februarie a fost dorința mea și a PLDM de a rediscuta Acordul AIE, astfel încât să avem o guvernare mai funcțională, cu mai puține obstacole indiferent din partea cui sunt ele, o guvernare care să lupte pentru un stat de drept, pentru o viteză mai mare a transformărilor – fiindcă acesta a fost angajamentul nostru față de cetățeni. În realitate, chiar asta am făcut de fapt, doar că am comunicat deficitar problema noastră și am transferat-o pe persoană, în loc să o duc la nivelul partidelor Alianței și a modului în care conlucrăm pe interior”, a conchis premierul în exercițiu.

Din declarația lui Vlad Filat din 13 februarie curent:
„Astăzi, suntem martorii unei campanii de sacrificare a intereselor statului în numele intereselor unei singure persoane obscure. Această persoană şi-a cumpărat un loc în politică, iar acum vrea să-şi cumpere o ţară. Pentru el astfel de noţiuni ca „statul de drept”, „democraţie”, „integrare europeană”, „bunăstarea cetăţenilor” sînt doar cuvinte fără de sens. Această campanie are două elemente distincte. Ambele sînt realizate prin aceleaşi metode, aceleaşi instituţii şi chiar aceleaşi persoane ca în perioada guvernării comuniste. Primul element ține de supunerea politică totală a unor instituții de drept care se manifestă prin fabricare de dosare la comandă, care după o tăcere și inactivitate de 3 ani au început să apară cu viteza luminii. Al doilea element este cel de ordin mediatic – monopolizarea presei cu scopul de a distorsiona agenda publică de la tăinuirea unor crime grave, de la agenda de guvernare asumată de toate partidele alianței, de la afacerile ilicite ale unui personaj cu acoperire politică. Cei care au lansat această campanie urmăresc un singur scop – păstrarea/conservarea situației în care procesul de integrare europeană se promovează doar la nivel de vorbe”.

Amintim că ulterior, până la demiterea Guvernului de către PD și PCRM, premierul spunea că nu va „capitula în fața mafiei”, iar Vlad Plahotniuc a fost dat jos din prezidiul Parlamentului, obținând și un vot de neîncredere din partea PLDM și PCRM.

Comentarii (86)
 • -2 (60)
  Iaca si mantuitorul Filat... Ati vazut ce kidala este si dumnealui. Hai unde is aparatorii lui Filat care urlau ca Plahotniuc ii rau cand Filat trambitza pe la TV despre papusar. Ati vazut cuvantul lui Filat ii carpa de sters podelele.
  • -7 (55)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Deacuma Filat si Plahotniuc se ling unul pe altul, si se mai lauda reciproc. Un Mafioz pe alt Mafioz au ajuns la Compromis Mafiotic.
   Felicitari Moldoboi, Circu Politic Continua.
   • -13 (49)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    acum o să ne conducă doar doi bandiţi: Filat şi Plahotniuc.
    Ghimpu trece pe aut.
    • -20 (44)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     nici sistemul noi mixt la alegeri, nu o sa va scape de revenirea lui Voronin-bandit, bandit, dar totusi mai mic bandit de cit voi!
     • +22 (40)
      Eu cred ca totusi Filat a procedat bine ca a cedat in fata lui Plahotniuc. Sa nu cedat aveau sa ne astepte nimic altceva decit alegerile anticipate. Eu totusi cred ca Filat va fi ales si ne vom continua cursul european in regim normal.
      • +20 (40)
       A procedat ca un adevarat politician ce-si doreste ca Republica Moldova sa fie asigurata cu o guvernare transparenta. Merita cuvinte de lauda.
       In caz ca nu ceda, veneau alegerile, iar prin alegeri intelegem noi cheltuieli, noua criza politica, ceea ce nu ne dorim.
       • +20 (40)
        Personal il respect pe Filat. Cu toate porcariile care se intimpla in aceasta tara, dumnealui ramine a fi cel mai curat.
        • -21 (37)
         Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
         aga si interceptarile au demonstrat viceversa, fila al tau este cel mai corupt politician bine inteles dupa Voronin.
        • +1 (1)
         Mujshina "respectiruiet" drugovo mujshina...:)


         Sunt cetățean activ
      • +2 (2)
       Imi pare rau sa te dezamagesc. dar asta nu va duce la nimic bun pentru tine si pentru restul oamenilor simpli, ei pur si simplu vor cintinua sa fure si sasi faca interesele proprii in nliniste
    • -21 (35)
     Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
     COPII LA GUVERNARE...
     • +20 (40)
      Hai lasati-o mai moale. Avem nevoie de un premier corect care nu ne va trada, Filat e candidatura potrivita, timp de 4 ani m-am convins in asta.
      Personal eu, ca si multi alti cetateni, il vreu pe Filat in functia de premier, nu as incredinta nimanui altcuiva cabinetul de ministri.
   • -19 (39)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Nu se lauda unul pr altul ci Filat sa inchinat in fata baetilor de la Grozesti.
    • +22 (38)
     Puteti sa numiti acest gest cum doriti, chiar si "inchinat", insa a facut-o pentru binele tarii. Aratati un alt politician care ar face atitea lucruri pentru a asigura statul cu o guvernare ce apara interesele cetatenilor?!
     Eu cred ca Filat este cea mai buna candidatura la aceasta functie.
  • -8 (48)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Pentru functia de premier se lasa a fi considerat PAPUSA!!! onestul ,cinstitul ,incoruptibilul ,nemafiotul nostru salvator al natiunii ...ce sar face Moldova fara tine prim min.........???????????
   • -6 (24)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Cit de prosti sau mai bine zis cit de ieftini sunteti voi cu totii cind porniti niste aberatii ca mai apoi tot catre toata lumea sa va cere-ti scuza .
    • +5 (17)
     A fost si de asteptat ca macar sa recunosca Filat ca a birfit si a indus in eroare o populatie intreaga si astea toate doar pentru functie de premier ,pai daca ar fi pe cintar mult mai mult atunci Filat poate sa vinda si o jumatate de din tara noastra.
     • 0 (10)
      Pai Filat cu Leanca au Vindut o Bucata din Moldova la haholi.
      E vorba de PALANCA.
      Asa ca tus 3 sunt TRADATORI de NEAM: Filat, Lupu, Ghimpu.
  • +4 (8)
   Unde -unde , se csarcina in cur
  • +5 (9)
   Drept o zis Voronin:"daca faci o treaba o faci cu un barbat!" =))
  • -2 (12)
   Ciocalau, de ce te grabesti sa dai asa o apreciere? Poate el a gresit atunci, dar nu acum? Si de fapt exces de zel in condamnarea lui Plahotniuc au dovedit mai mult sustinatorii lui decit insasi Filat. Cert este ca Filat "si-a corectat gresala" comisa cu denuntarea acordului AIE2, chipurile. Tot cert este ca Ghimpu a fost eliminat "cu succes" din joc. La fel de cert este ca in lipsa lui Ghimpu ei vor fura in continuare tara nestingherit.
   • +5 (7)
    da - Ghimpu le-a incurcat toti acesti ani! Acum - vor fura fara mila si scrupule! Astept sa vine mai degraba alegerile!
 • +17 (25)
  DOAMNE FERESTEEE!!!!! EL II DEBIL!!!
  • -3 (13)
   Fireste ca pozitiile s-au schimbat si foarte grav ,caci sa ajungi a-ti cere scuze in public asta inseamna ca a gresit grozav Filat ,iar contrabanda de tigari cu o scuza nu se va acoperi . Filat s- a gasit pus la punc doar de o singura persona in politica noastra, Plahotniuc e singurul om ce a reusit sa nu-i permita lui Filat a continua cu contrabanda.
 • -22 (24)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  toti gresesc...asai viata...
  • +19 (21)
   mai ai sa lingi fundu pentru niste lei amarati. tu ai vrea sa ai asa fecior ca tine, care imbla cu linsul fundului.
  • +11 (17)
   bai tu, numai ce la stirea cu Plohotniuc cu totul alt ceva scriiai, ce patlagica de om esti tu, daca nu te tii de cuvinte ? Acum in faptul ca Filat a cerut iertare de la toti tot Plohotniuc e vinovat ? trezitiva o data si dativa seama care e realitatea.
  • +13 (17)
   Lingaule verde ,va gresiti cam des , credeti ca poporul e atat de prost ca si voi ?
  • +7 (9)
   tzi-am mai zis - scoate capul din curul lui filat!
 • +16 (18)
  niste fatarnici blea
  • -3 (11)
   Făţarnică este politica, făţarnici sunt şi toţi politicienii, aşa-i de cînd lumea. Dealtfel diplomaţia şi este făţărnicia.
 • +3 (17)
  acum vreau sa vad pe cei ce il tot sustineau pe Filat si il atacau pe Plohotniuc in toate cele ce se intimpla in tara asta, ce veti spune acum, ar trebui sa va fie rusine si sa va cereti scuze precum a facuto liderul vostru, acum cred ca vati dat seama ca Plohotniuc a fst supus unei campanii de denegrare publica. PDM si Plohotniuc au demonstrat ca se poate de ajuns la un compromis, Filat a inteles si el. Sa fie asa, vreau o guvernare fuctionala si pro sociala , care sa vina cu actiuni concrete si nu lupte politice.
  • 0 (2)
   hai lasa bre PDul tau corupt in pace si nu-l lauda asa de tare. Plah din timp stia ca Filat il vrea la o parte din politica si si-a gatit ASI in mineca adica interceptarile adica daca ceva aista are cu ce sa-l ameninte si nu numai. Amindoi hoti de catarama. Unul il incurca pe altul la furat tara.
 • +1 (9)
  Cine stie ce-i adevarat si ce-i minciuna din acele spuse despre Plahotniuc..
 • +12 (14)
  Cine la cine in buzunar sade?
  Filat = Plohotniuc.
 • +11 (13)
  Iubire de la prima vedere!
  Vlad pe Vlad cu s-au vazut, de odata s-au placut!
  • +5 (9)
   Pai nu in Zadar i-au legalizat pe PDrasti. :)
 • +11 (13)
  Unde este toata clica de pupincuristi a lui Filea sa ne spuie acum despre marteul FILEA controbandistul si promisiunile lui?
 • +7 (11)
  asta inseamna ca tot ce a impins ultimii doi ani massmedia filatelista despre Plohotniuc si PDM este un fals. Baietii acum vedeti ce stiri ati mincat tot timpul asta ?
  • -5 (9)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Nu prea văd să spună undeva că cele spuse "despre Plohotniuc si PDM este un fals". Se spune că nu trebuie de limitat la acuzaţii făcute asemenea Mocanu sau Ghimpu şi de discutat mai mult cu partidele şi nu de pesonalizat problemele.
   • +6 (10)
    tu citeste intregul interviu si vezi acolo el spune, "imi pare rau", plus la toate el o spus ca juca cu emotiile cind spunea asta si nici de cum nu cu dovezi si fapte concrete.
   • 0 (4)
    Ghimpu e unicul care aducandu-le acuzatii grave - ii stopa de la furat si deci le incurca acestor doi banditi!
 • +10 (16)
  Wai Filea wai..ia-ti mai straiele si rupe-o la Lapusna ta....ca te zbati aiurea ...pe uscat, esti incompetent si un ratat prost.
  Hotii intre hoti se intzeleg bine....
  Jos Fileaaaa....!!!!

  Sunt cetățean activ
 • +11 (15)
  Eu consider ca am gresit cind te-am votat!!! Dar pe viitor nu se va mai repeta!
  • +8 (12)
   Eu nu l-am votat,dar AM AVUT INCREDERE in el...am avut:(:(:(
 • +8 (12)
  "Toate tainele se deschid". Un Ministru ar demisiona dupa asa gafa! Acesta , spune verde-in-ochi ca de astazi sunt ca fratii!!!! Bine ma demnitarilor, va impacati, va imbratisati si va sarutati de trei ori in public. Si uita prostimea ce ati avut voi zilele trecute. Ma badie, doi milionari sa nu se inteleaga?? Ce ei fura unul de la altul? (drept, se mai intimpla) Fura de la prostime. Nu, nu cred ca se impart. Fiecare vladica cu milioanele lui si pot fi prieteni. Asta sa scuza! Ce ma, sa nuiertam omul daca el onest se scuza, cere ertare si indurare. Plohis se preface in Fat-Frumos. Iertare fatule pentru Vladica, poate sati fie de folos. Nu te uita ca va fi Marele Ministru, te va sluji cu credinta. Iertare Plohis!!!!! Irtare lui Vladica, este bun patan si va fi de folos si el !
 • +4 (10)
  Buna PROSTIME mai are si tara noastra, pana nu demult Ghimpu era atacat pe motiv ca ar fi omul lui Plahotniuc si ca Plahotniuc ar fi capul tuturor relelor de pe intreaga planeta Pamant, dar acum dupa ce Ploha si Filea s-au unit, tot aceeasi PROSTIME declara ca Filat a devenit omul intelept care nu iubeste cearta, iar Plahotniuc omul proeuropean care se lupta pentru interesul national.
  Bravo PROSTIME, datorita voua si lui Filat pe care il idolatrizati ( acum vad ca si pe Plahotniuc), la alegerile din 2014 R.M. va intra intr-o noua epoca COMUNISTA.
  Astăzi, suntem martorii unei campanii de spalare a mintilor în numele intereselor unei singure persoane obscure, Flad Filat.
  Si totusi pana la urma Mihai Ghimpu are perfecta dreptate.

  Sunt cetățean activ
  • +1 (9)
   Care dreptate are Misha Ghimpu, ca la instaurat pe Filea prim ministru si pe Plohish la locul lui.
   Tus 3 Sunt Diavoli care distrug Moldova, tus 3 sunt profitori si tus 3 spala creierii la oameni Dezinformindui.
   Jos cu Mafia Filat, Ghimpu si Plohish.
 • +5 (7)
  Si cine-i el dupa asta?
 • +9 (11)
  Provoaca greata !!!!
 • +11 (13)
  одним словом - "тряпка"
 • +3 (5)
  Asta-i ironia sortii. Unii barbati ai neamului ne spuneau povesti, altii poezii, altii minciuni. Iar acestea furau de la noi ca pe urma tot pe noi sa ne salveze. De acum incolo ei nu vor mai fura, de acum incolo ei ne vor salva
  . Iata asaaaa.
 • 0 (10)
  Ghimpu este unicul om in sfera politica ce nu este hot si minciunos. Ghumpu spune -Ghimpu face. Astea aldea-filat ieri se bat , astazi se pupa, au pierdut orientarea. Ma ce josnic totul arata.
  • +3 (11)
   Faptul ca filat e un las si un tradator nu schimba faptul ca ghimpu e un debil minciunos,corupt si hot(de talie mai mica,dar totus hot)....
  • +1 (3)
   Crezi? a promovat ministri specialisti la prins muste pe la Cimislia , ecologisti cu diplome cumparate , generali cu epoleti cistigati la marinat patlagele .e.t.c. si el e cel mai bun? straniu.........poate ca tribun .ca orator .. da ,dar nu ca guvernator de tara
 • +7 (11)
  Filat,Plahotniuc,Diacov,Lupu,Ghimpu nici nu socot pe noi de oameni.Ei ne au pe noi de prosti,masinuta de votat banditii,hotii,mafiotii.Ei ne socot pe noi masinuta de facut bani,ca Ei de la guvernare sa aiba castele,bogatii imense,ca acesti domni sa traiasca in lux si bogatie.De noi lor le este putin pasa.Acesti domni au de toate ce le pofteste inima,iar populatia moare de foame cu pensii de rasul lumii(500 lei),si lefi de 700-800 lei.Ghenocid curat!!! Acum nu trebue sa se voteze reciproc unii pe altii la treuca cu bogatii,dar trebue sa stean in puscarii,si toti in o celula acolo sa se fre..e unul pe altul. Nu are aceasta Tara noroc de oameni cinstiti,onesti,patrioti,trup si suflet sa fie cu aceasta Tara uitata de Dumnezeu. JOS BANDITII,HOTII,CRIMINALII !!!
  • +5 (7)
   Cindva la sediul PFD-ului lui Matei alegatorilor li se spunea ALIGATORI
  • -5 (15)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   Зря ты в этот список вписал Гимпу !!! Он не тебя за дурака имеет ,а только тех что голосовал за Филата и те что поддерживают так называемых "реформаторов" из ПЛ .
   • +4 (6)
    Гимпу всегда прав !!!Он заслужил звезду "Героя России" несмотря ни на что !!!
 • +5 (9)
  Comentariul a fost șters de redacție.
  • -2 (12)
   Ghimpu este si el o Vipera Tradatoare. Asa ca-si merita ce are cu tradatorii lui.
   Ghimpu l-a intronat pe Filat, l-a intronat pe Plohish. Ghimpu o participat la Vinzarea Pamintului Strabun de la PALANCA la haholi.
   Cu ajutorul lui Ghimpu sau Legalizat pdrastii.
   Ghimpu Vede Toate Faradelegile care se face la Guvernare si TACE, inseamna ca este SOUCIASTNIC.
   Tus 3 Distrug Moldova, PLDM, PL, PD: SARACIA pina la Urma...
   • 0 (10)
    "Ghimpu, ai dreptate sau Trezește-te, Vlad Ţepeş !
    Nu am spus niciodată că Mihai Ghimpu nu este cinstit. Mai mult, el are un pronunțat interes național. Și nu am nicio îndoială că fiind vorba de propriul popor, rătăcit, după cum consideră liderul liberalilor, aceasta nu va ezita să-l apere." Cititi tot tecstul --https://revistafavorit.md/articol.php?id_articol=157
   • +6 (12)
    Greață/Mi-e greață de Filat/Filate, individule ce provoci greață, Gurin îl va aduce în fața instanței pe ”infractorul Plahotniuc”?/Mi-e greață de Streleț./Îmi provoacă greață toată fracțiunea PLDM./Mi-e greață de așa-zișii analiști și jurnaliști ---http://www.alexcozer.com/2013/04/greata.html
  • +2 (4)
   gresesti......... dupa cum se comporta Filat.cam nu prea seamna sa aiba oua..........
 • +10 (12)
  Citind comentariile aici, ma bucur ca macar acum oamenii au inteles ce fel de politiciean e Filat si ce 'valoare' are cuvintul lui.
  Personal niciodata n-am avut iluzii in privinta domniei sale...
 • -5 (11)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  Desigur că Filat a greşit amarnic şi asta poate să-l coste scump. Prea uşor a cedat. Alegeri anticipate pe liste de partid anume PLDM-ului aveau să-i aducă procent considerabil, dar...
  • +2 (8)
   Comentariul a fost șters de redacție.
 • -5 (9)
  Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
  propun ca toti sa se linisteasca si cei care sustin pd-ul si cei care sustin pl-ul si cei care sustin pldm-ul si sa nu mai scuipe atîta venin si sa se gîndeasca macar o clipa la coltul asta de pamînt si la viitorul lui. Nu va mai roadeti degetele postînd mesaje pline de ura, de ranchiuna, de frustrari personale. Toti trebuie sa-si rasuflece mînecele atît clasa politica cît si societatea. Avem politicieni cum avem, dar nici noi nu sîntem mai breji. Toti gresim, nimeni nu-i perfect. Sa ne menajam energia si întelepciunea si sa punem umar de la umar toti impreuna pe calea integrarii europene.
  • +3 (7)
   nu toti greshim - ci ei greshesc, dar noi platim!!! Iarashi punem umar de la umar si le facem averi lui plohotniuc si filat, si pentru lingaii lor!
 • +3 (19)
  Блин ,дибилойды какие-то ,прав был Гимпу когда говорил что Филат еще тот пройдоха - теперь и сам Филат это признал сказав что он не имел фактов когда наезжал на Плахотнюка :) Так какого хрена столько кричали зеленые что им кто то мешает в борбе с коррупцией ? Стало быть тогда не поделили что то ,а теперь когда эти двое скинули Гимпу смогут деребанить народное добро без всякого присмотра .
 • +9 (17)
  Asta-i kapitularea definitivă a lui Filea în faţa lu Plohoi.
  Plohoi i-a arătat lui Filea Biblioteca Naţională a Dosarelor penale a PLDM din Grozeţti şi i-a ilustrat în formă accesibilă pentru Filea perspectivele penitenciare ale acestora.
  Plohoi l-a distrus total pe Filea. A rămas doar umbra lui. Aşa le trebuie la proşti. Sunt mii de exemple care confirmă: Dacă intri în luptă, trebuie să acţionezi hotărât pină la capăt. Dar dacă n-ai făcut aceasta - înfrângerea ţi-i garantată (mai bine nici nu începeai).
  Interesant, Ghimpu o să mai piţigăiască la Filea: contrabandist, contrabasist, fsb-ist..... Cred că nu. Cred că Plohoi a comandat încetarea focului.
  • +7 (11)
   Filat a intrat in lupta?
   tu esti treaz? Filat a intrat la capatuiala
   daca l-ar fi durut in *oola pentru tinerii batjocoriti ar fi insistat sa ia Procuratura lui ca sa scoata la lumina crimele lui varonea
   insa Filat a preferat Vama, Fiscul si MAI pentru capatuiala
   iar chidosi ca tine i-au tinut slitul, iar lui i s-a urcat la cap
   pe de alta parte - el ce a crezut, ca o sa-l loveasca pe Plohis atata amar de vreme si ala o sa stea cu mainile in solduri?
   • +5 (5)
    Ai dreptate parţial.
    Totuşi şi tu recunoşti că Filea l-a înţepat oleacă pe Plohoi
    Din păcate toţi î-s de-o teapă. Nici unul nu-i mai bun. Merită fugăriţi cu pietre ca pe comunişti.
    Nu ştiu cum, dar cumva o să răzbuhnească buboiul acesta.....
 • +4 (12)
  Ghimpu le incurca sa fure in voie fondurile europene, iata pentru ce s-a jucat aceasta piesa ...
  • +1 (9)
   Ai Partiala Dreptate.
   Ghimpu dorea Dolea Egala cu cei 2 Vlazi. De asta si l-au Chidanit ca pe un cotei.
 • +9 (11)
  Dle Filat - nu ati gresit DVS...
  Au gresit cei care v-au votat... Care au votat pentru PD si PLDM...
 • 0 (2)
  ...cit de strasnic l-au strans
  la perete pe ins
  c-a esit sa implore iertare?!!
  cate stele s-au stins
  cate lacrimi s-au plans
  cu tot vanul lor just de valoare?!!
  nu mai merge razboi
  intre ,,dansul" si noi
  intre ,,dansul" si noi e tradare
  intre ,,dansul" si noi
  in jenunchi, in noroi
  sta Iuda.
  Implora iertare...
 • +5 (7)
  Daaaa, fratilor, ne PD-rasasc si ne PLDMuesc cum vor, si fara rusine !!! SIMT C'A ARE S'A PUTA A RIZINA ARSA...
 • +5 (7)
  Inca mult timp o sa ne "plinegm" de viata "luxoasa" pe care o avem...
  Ei inca mai au pina la alegeri timp si deja inventeaza noi legi ca sa mai ramina inca la putere...
  Doar inteleg ca cei naivi ii vor vota in continuare...
  O sa ne fie greu...Foarte greu...O sa ne puna si sa economia slaba in genunchi...
  Cit de patriot nu as fi, dar nu-mi doresc deja viitor in tara asta...si nici copiilor mei...
 • +2 (6)
  toata diversiunea asta a fost indreptata impotriva lui Ghimpu , a distrus alianta pentru a se alia cu fostii comunisti . halal de asa patriot . Cat e de simplu am gresit ? Nu ar trebui sa ai un pic de onoare si sa nu mai candidezi ? Imi este greata de politica PLDM.
 • +6 (8)
  deja de citeva zile o greata profunda provoaca toate stirile cu continut politic, dezamagire totala in toti politicienii!la urmatoarele alegeri chiar nu ai pe cine vota! nu ai!!!!!!!!!!!!si chiar de vei vota tot o sa iti vinda votul pentru un euro!
 • +4 (6)
  andreea1983 - TOTAL DEACORD... Eu nici la alegerile precedente nu am gasit pt cine sa votez...doar se stia bine cine este Plohatniuc si mai ales Filat...de Ghimpu se stia mai putin...
  Dar acum au dat-o in bara toti...
 • +5 (9)
  Filea prostituat politic! Zero fara principii si valori! Shi-a ros genunchii mergind si saruntindu-i fundul lui plohish! de aia acela merge acum cu findul lustruit - filea s-a straduit din rasputeri sa-l satisfaca! Zdreanta da nu premier! Rusinea Moldovei!
 • +2 (6)
  acuma cine in buzunarul cui e ? Ati vaut totusi ca Filat se ling pe bot unul cu celalalt si mai mincati din gura de Ghimpu ? Ghimpu asa pacate inca nu a facut , pina cind e unicul ce are o pozitie ferma. De asta aleg tot timpul PL. Ah da , si cel mai important ca doreste unirea cu Romania si nu ii e rusina sa decalre ca e romand si ca vorbeste romana. Sunt demn de decretul pe care l-a semnat si bandintii l-au anulat
 • -1 (5)
  Cea mai mare greseala am facut cam votat Filat:Acuma cum ramine cu tot ceai declart ministrul de rahat ce esti, te duci sa ti ceri ertare de la Plahatnic astai culmea ce se petrece in tara asta...Ghimpul o sa votezi:argumente am 100,el a declart ca nu voteaza filat si nu o va face nici in ruptul capului.Reformatorii-tradatori si vor sa se tina de functii....

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA