ora: 08:16, 24 iun 2014 6033
Autor: Ana Sîrbu

Filat, deranjat: Nu umblați cu minciunile!


Filat, deranjat: Nu umblați cu minciunile!
Vlad Filat, liderul PLDM
Foto: UNIMEDIA/Igor Vrabie

Liderul PLDM, Vlad Filat, a declarat în cadrul unui interviu că nu exclude organizarea unui referendum pentru stabilirea vectorului extern al Republicii Moldova. Drept replică, socialistul Igor Dodon a comentat acest gest drept unul corect. Liderul PSRM i-a urat succes, spunând că "Al vostru" a devenit "de-al nostru". 

La scurt timp, liderul PLDM, Vlad Filat, a declarat pentru Moldpres că oamenii care au criticat această inițiativă nu trebuie „să umble cu minciunile”.

„Viitorul european al Moldovei este susţinut de majoritatea cetăţenilor. Dovada acestui fapt este actuala coaliţie de guvernare, suportul popular majoritar pe care-l au partidele pro-europene. Reieşind din acest fapt, un referendum naţional privind consfinţirea vectorului european ar fi o acţiune de unitate naţională şi dezarmare a partidei minciunilor. Îi am în vedere pe comunişti şi sateliţii lor. Ei ştiu că un astfel de exerciţiu ar reuşi - de aici şi reacţiile stranii pe care le vedeţi”, a menţionat liderul PLDM.

Referindu-se la declaraţiile unor lideri de partide pe marginea acestui referendum, Vlad Filat a menţionat că „marginalii pitici se vor tot timpul în centrul atenţiei”.

Despre referendum, liderul PLDM a mai spus că „un astfel de exerciţiu nu poate fi doar o iniţiativă politică”.

„Ideea are sorţi de izbândă doar ca urmare a unui consens naţional al tuturor forţelor pro-europene. Vom discuta cu colegii din coaliţie şi nu doar. Acest consens este crucial. În acelaşi timp, această acţiune este şi un test pentru partidele care se declară pro-europene. În context, aş transmite şi un mesaj celor care se tem: să depăşească această stare prin luptă şi acţiune, să iasă din oficii, din fata calculatoarelor, din studiouri şi să meargă printre oameni, să facă pledoarie pentru Moldova europeană. Viitorul european al Moldovei necesită luptă, acţiune, muncă şi nu doar analize”, a mai spus Vlad Filat.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +10 (26)
  Eii nu se pot ridica la nivelul lui Filat de aceea și umblă cu minciunile.
  Mai ușor e să critici declarațiile cuiva decât să ai opinii ta . Bravo Filat,
  La 30 .10.14 eu voi vota PLDM.

  Sunt cetățean activ
  • +14 (24)
   Cei din echipa lui Dodon se pot hrăni dor cu bârfe ca să mai poată scoate bani din Rusia . La sigur nu vor trece pragul electoral pentru că noi cetățenii nu suntem nebuni de cap ca să ne cedăm votul în favoarea unor degradați .
   • -9 (23)
    Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
    Marele carmaci,Filatovici,se gandeste numai la dividente poltice,ce campanie ar vrea sa faca el pentru verzi si sine in spatele steagului UE,saliveaza la gandul tunurilor din acest mandat si viseaza cum sa mai prosteasca prostimea calare pe calul numit,UE !!!
    • +13 (23)
     Dodon Intelege foarte bine ca daca sa se organizeze referendum la noi acum,toate speculatiile despre ceea ca rezultatul ar fi ca tara doreste sa mearga in spre est,s-ar duce pe apa,ei cunosc foarte bine ca noi ,cetatenii RM dorim sa continuam parcursul european.
     Filat nu se teme de referendum,a spus deschis ca o sa fie nevoie, o sa ajunga timpul va fi si referendum ca sa le inchida gura lu astea finanatati de rusi.
     Care umbla numai cu minciunile si ung ochii rusilor
     • -12 (18)
      Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
      "...noi ,cetatenii RM..." - mai corect ar fi sa pronunti astfel: noi, o parte, apx. 50%, din cetatenii RM.
      Fii, te rog, mai modest.
    • +9 (13)
     Dl Filat,nu este nimic de mirare ca tot umbla cu minciunile,asa a fost construita politica moldoveneasca de catre comunisti,si partidele a PL si PD o sustin in continuare,din pacate...Important este ca PLDM sa continue calea pe care a inceputo si Republica Moldova sa fie un stat membru al UE!
   • +11 (17)
    Bravo , Chear imi place cum lucreaza acest om , stie de unde sa inceapa, stie cu care probleme ne cofruntam cel mai mult,mereu are acelasi scop indiferent de continut, un viitor mai bun al cetatenilor acestei tari, un viitor european. Mult succes d-le Filat!
   • +10 (16)
    Fiti siguri, cu politicieni ca Vlad Filat in frunte, Republica Moldova va inregistra mari succese. Imi place cum activeaza dumnealui si observ ca este stimat de catre oficialii europeni, o merita pe deplin.
  • -11 (23)
   Comentariul a fost marcat ca spam. Afişează comentariul.
   pe mine deasemenea nu m-a dezamăgit ”al vostru filat” și echipa PDLM, eram sigur că o să fure țara, așa și au făcut.
   dovada: BEM-ul, Airoporul, Fiscul, Vama, Franzeluța, ș.a.m.d...
  • +13 (17)
   Nici nu ma mir ca toti pun bete in roate lui Filat,invidia e mareeeee,mareee!
  • +1 (1)
   (2014:))))) - """Viitorul european al Moldovei necesită luptă, acţiune, muncă şi nu doar analize”".........
   ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
   WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW
 • +14 (22)
  Pe bune, Dodown e un homunculus fanariot ot Calarasi, devenit odalisca harlemurilor muscovite. Bine-ar fi ca procurorii sa puna mana pe licheaua asta panglicara, impertinenta, imorala, tradatoare, complotista, comunistoido-FSB-ista. Simpla lui prezenta e de ajuns ca sa te oripileze.
 • +14 (20)
  socialistii sunt in stare de orice pentru o eventuala guvernare, ei nu percep cum stau lucrurile aici, daca au vreo doi lingai care-i plateste sa-i sustina nu inseamna ca Moldova e a lor si ca nimeni nu stie ce se petrece,ei nu vad oamenii care, lupta tara
 • +13 (19)
  daca s-ar organiza acest referendum, presupun ca majoritatea ar intelege ca Moldova alege parcursul european, nu Rusia care scumpeste mereu pretul la gaze si nu ne ofera nimic, ba chiar mai vor sa puna si vize si sa mai achite saracul moldovean niste bani in plus pe la granite
  • +15 (19)
   ...daca s-ar organiza unul :"Vreti ca Plahotiuk sa dispara?", prezenta si "da"-ul ar fi de 99%.
 • 0 (0)
  Dodon să închidă gura în genere, că orice nu ar spune: "eto vîgledit ne profesionalino"

  Sunt cetățean activ

×
Politic
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA