Facebook dezvoltă o funcţie „inspirată” de serviciul de dating Tinder

După ce a copiat majoritatea funcţiilor interesante de pe Snapchat, Facebook îşi îndreaptă privirea către Tinder. Nu vorbim despre adăugarea de funcţii de „dating” în platformele deţinute de gigantul din social media, însă încearcă să aducă oameni care se cunosc în acelaşi loc. Diferenţa majoră între funcţia implementată în variantă beta de Facebook şi Tinder este faptul că cel din urmă te conectează cu necunoscuţi, în timp ce Facebook foloseşte lista ta de prieteni pentru a stabili întâlniri.

Facebook dezvoltă o funcţie „inspirată” de serviciul de dating Tinder
(Foto: go4it.ro)

Funcţia „Meet up” a fost descoperită de utilizatorii din Canada, care au început să primească notificări pe Facebook despre prieteni care îşi doresc să se întâlnească cu ei. Practic, Facebook îţi oferă o listă de prieteni din listă şi te întreabă dacă vrei sau nu să stabileşti o întâlnire. Dacă tu şi cel pe care îl marchezi cu butonul „Yes” pentru o întâlnire vă doriţi acest lucru, se crează o nouă cameră de chat prin intermediul Messenger, unde puteţi stabili detaliile.

În ciuda similarităţilor cu Tinder, Facebook încearcă să ţină această funcţie diferită. În primul rând, nu există celebrul „swipe left/swipe right”, sistemul de selecţie al persoanelor pe care Tinder şi-a clădit succesul. Toată interacţiunea cu funcţia Meet Up este realizată prin butoane virtuale.

Pub

Facebook a confirmat existenţa acestei funcţii şi a declarat că momentan se fac teste pentru implementarea ei, care vizează doar utilizatorii din Toronto şi Noua Zeelandă, exclusiv în cadrul aplicaţiilor pentru iOS şi Android. În funcţie de feedback-ul utilizatorilor, Facebook va aduce probabil schimbări pentru a îmbunătăţi experienţa de utilizare, sau va renunţa la această capabilitate.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub

Pentru a putea comenta, este nevoie să vă autentificați, folosind e-mailul și parola cu care v-ați înregistrat pe UNIMEDIA.

Dacă nu aveți un cont înregistrat pe UNIMEDIA,
înregistrați-vă AICI