ora: 21:10, 15 mar 2017 8001
Autor: Silvia Zavadovschi

Eduard Grama, luat de Ambulanță. Va fi supravegheat de medici toată noaptea


Eduard Grama, luat de Ambulanță. Va fi supravegheat de medici toată noaptea
Foto: UNIMEDIA/Igor Rotari

Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Eduard Grama, a părăsit izolatorul CNA. Grama a fost luat de Ambulanță din cauza unor probleme de sănătate.

Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către ofițerul de presă al CNA, Angela Starinschi. 

UNIMEDIA amintește că Eduard Grama a fost reținut astăzi, 15 martie, de către ofițerii CNA și procurorii anticorupție. Grama a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul CNA.

Asta, după ce ofițerii CNA și procurori anticorupție au descins în această dimineață la Ministerul Agriculturii și în biroul lui Eduard Grama. Pecheziții au avut loc și la domiciliul lui Grama.

Potrivit șefului Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, Grama ar fi primit mită. deocamdată nu se cunoaște despre ce sumă este vorba, cert este că, în schimbul banilor, acesta urma să favorizeze înstrăinarea ilegală a 9,2 hectare din terenurile Colegiului Național de Viticultură și Vinificație.

Comentarii (
)

Login


Email:

Parola:Creează cont | Ai uitat parola?
Facebook Google Yahoo Mail.ru
 • +1 (3)
  De luat mita toti sunt sanatosi, dar cum dau ochii cu CNA - pe loc apar probleme cu sanatatea. Ce ministri BOLNAVI mai avem!
 • +3 (3)
  Pizdet, blea nu se mai poate !!! Acelas scenariu. Cum lo gabjit cum so imbolnajit subit. Blea, iti vine sa urli ce de se intimplain tara asta.
 • +1 (1)
  Toti bolavii sunt angajati la stat. Este de ajuns sa fie citat de politie si gata---leasina. Ar trebui sa se duca mai des pe la medici. PARAZITI.
 • +2 (2)
  inca un motiv sa "credeti" in medicina la comanda
 • +2 (2)
  si prinipalul e ca când râsurile pu laba pe dolari nu li se face rău, dar când sânt luati de fund repede se îmbolnavesc jitele cornute
 • +1 (1)
  Dn. Eduard pai cum vine asta? Imediat ce va prinde puscaria si petreceti 5 minute in izolator, vi se face rau? Nui asa ca e infricosator sa petreci 2 ore intr-o incapare umeda fara lumina si apropiati?
  Pai tataie, noi nu suntem oi sa nu ne dam seama ce se intampla. Tu si multi altii ve-ti sta intr-o buna zi acolo iar poporul moldovean va va vizita ca la Zoo. Fiecare trebuie sa raspunda pentru faptele sale. Iar dra stiti foarte bine cata sanatate ati indatorat puscariei.
 • +1 (1)
  Da ce credeți că, dacă omul fură, nu are emoții? Bărbații, la o anumită vârstă, mai ales dacă au cam exagerat cu mâncarea și băutura, fumatul, sunt cu probleme cardiace, cu tensiune ridicată.
 • +1 (1)
  Grama,iesti un fricos si om de nimic,ca sa scapi de pedeapsa deja te-ai " imbolnavit" ,dar esti sanatos tun. Nu vrei sa speli podelele ca Minzat,el e barbat sanatos,nu e simuleant ca tine.Si de ce fiid hot,ai acceptat sa fii ministru in guvernu Filip sa-l faci de rusine ?

×
Social
 
Căutare
Login
Top taguri
Blogs.UNIMEDIA