Duminică, 3 noiembrie, în PMAN: "Vor fi mulţi, foarte mulţi"

Partidele din Coaliţia de guvernare pregătesc un eveniment de amploare în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Acţiunea, care se doreşte a fi una paşnică, va veni în susţinerea procesului de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană. Informaţia a fost confirmată de preşedintele PLDM, Vlad Filat, şi liderul PD, Marian Lupu, în cadrul unei emisiuni la Publika TV

Potrivit celor doi, la eveniment va participa un număr foarte mare de cetăţeni, care, însă, nu vor urma exemplul PCRM, relevă UNIMEDIA. 

Duminică, 3 noiembrie, în PMAN:
foto simbol (Foto: UNIMEDIA)

"Va fi o acţiune pro Moldova europeană. Vreau să vă asigur cănimeni nu va veni cu tobe sau cu injurii, ci cu zâmbete. Vor fi mulţi, foarte mulţi. Eu am experienţa necesară în acest sens. În premieră pentru RM va fi organizată o acţiune în comun", a declarat liberal-democratul Vlad Filat.

La rândul său, preşedintele Partidului Democrat a reconfirmat faptul că manifestaţia îşi pune drept scop reconfirmarea vectorului european al ţării. "Va fi o acţiune în susţinerea viitorului acestei ţării. Nu va fi o acţiune împotriva cuiva sau a ceva", a adăugat Marian Lupu.

Pub

UNIMEDIA aminteşte că, la mijlocul lunii septembrie, şi reformatorul Ion Hadîrcă a declarat că în noiembrie în Piaţa Marii Adunări Naţionale va fi organizată o adunare populară cu participarea tuturor forţelor democratice proeuropene din Republica Moldova. Hadîrcă a menţionat atunci, însă, o dată mai apropiată Summitului de la Vilnius şi anume ziua de 24 noiembrie. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub